Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכיתי במכרז באיביי !!! mga 1600 cc מודל 61

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי אתה קורא גרוטאה ??? אלו תיזהר !!! :-D

לא התכוונתי להעליב, התכוונתי לשאול האם אפשר לייבא רכב אספנות גם כשהוא לא במצב נסיעה ובלי רישיון רכב בתוקף ?

נראה לי הגיוני שאם זה אפשרי אז יותר זול לקנות רכב במצב כזה ואז לשפץ בארץ. לא ?

פורסם
לא התכוונתי להעליב, התכוונתי לשאול האם אפשר לייבא רכב אספנות גם כשהוא לא במצב נסיעה ובלי רישיון רכב בתוקף ?

MGA? לא בטוח.

פורסם

כן זה אפשרי ולגבי השיפוץ זה הכל תלוי מה צריך לשפץ ? מה אתה יודע לעשות לבד וכו ....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

זה לא משנה- אתה צריך רק למצוא מוסך שיחתום שמוכן לטפל באוטו הזה. לפחות ככה היה לפני 3 וחצי שנים.

לכל מי ששאל לגבי יבוא של ה"גרוטאה"- אז תלוי במצבה: אם זה נראה כמו אוטו יחסית שלם ויש לה כל הניירות (לא חייב בתוקף)- אין כל בעיה. ממש לא חייב לנסוע- זה לא מעניין אף אחד (לטוב ולרע- הנחה במכס גם לא תקבלו על זה שהאוטו לא במצב הנסיעה- למי שחשב אולי :wink: ). כמובן שלא יאשרו להביא משהו שמפורק לגמרי ובלי גלגלים ומנוע.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איך אני בודק אם הסוג רכב הזה יובא באופן סדיר לישראל ?

אני מציע לך לדבר עם מר MG קובי (ג'ינג'י) מילוא, אין משהו שהוא לא יודע על MG

בארץ ובחו"ל. - רן

yymgahztteo1.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
משהוא יודע איפה המספר שלדה ב mga mk1 ? האם זה פחית עם מספר או מספר מוטבע על הרכב?

התשובה כאן.

לגבי ה title , אני צופה בעיה. ה registration של המכונית הזאת פג קרוב לודאי לפני שנים רבות, ואני משער שמופיע על שם הבעלים הקודמים.

מעבר לזה, המוכר ציין במכירה במפורש שיש clear title , ולא ציין אפשרות אחרת - גם לא בטקסט. אם לא היו לו כלכך הרבה פידבקים חיוביים, הייתי חושד בהונאה.

מה שאני מציע זה לקבל את העתק המסמכים ASAP ולהגיש למשרד התחבורה לקבלת רשיון יבוא. במקביל, לפתוח תלונה ב resolution center של איביי/פייפל, ולרשום במפורש שאם לא תקבל רשיון יבוא בגלל העדר האינפורמציה בליסטינג - תדרוש לבטל את המכירה לקבל בחזרה את הכסף.

נמרוד

פורסם
אני מציע לך לדבר עם מר MG קובי (ג'ינג'י) מילוא, אין משהו שהוא לא יודע על MG

בארץ ובחו"ל. - רן

yymgahztteo1.jpg

תודה כבר דיברתי עם המלך אתמול והוא באמת עזר לי מאוד ,איש מקסים עם הרבה ידע וסובלנות , אנציקלופדיה מהלכת :wink:

פורסם
התשובה כאן.

לגבי ה title , אני צופה בעיה. ה registration של המכונית הזאת פג קרוב לודאי לפני שנים רבות, ואני משער שמופיע על שם הבעלים הקודמים.

מעבר לזה, המוכר ציין במכירה במפורש שיש clear title , ולא ציין אפשרות אחרת - גם לא בטקסט. אם לא היו לו כלכך הרבה פידבקים חיוביים, הייתי חושד בהונאה.

מה שאני מציע זה לקבל את העתק המסמכים ASAP ולהגיש למשרד התחבורה לקבלת רשיון יבוא. במקביל, לפתוח תלונה ב resolution center של איביי/פייפל, ולרשום במפורש שאם לא תקבל רשיון יבוא בגלל העדר האינפורמציה בליסטינג - תדרוש לבטל את המכירה לקבל בחזרה את הכסף.

נמרוד

תודה , הכל סודר

פורסם
תודה כבר דיברתי עם המלך אתמול והוא באמת עזר לי מאוד ,איש מקסים עם הרבה ידע וסובלנות , אנציקלופדיה מהלכת :wink:

האיש, הזקן והאגדה...אין דברים כאלה!

עכשיו נישאר רק ללמד אותו איטלקית...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברה לאחר הרבה עזרה מהמלך קובי מילוא :king:וגם מהנסיך יוסי לוגאסי:ladysman: קיבלתי מייל ממשרד התחבורה שהבקשה לרשיון יבוא אושרה, אני רוצה לשבח את משרד התחבורה על השיפור ונוחות בתהליך וכן על המיילים והעידכונים בסטטוס של הבקשה.לתפארת מדינת ישראל , אני מודה , מודה ,מודה :shock:

אני רוצה להוסיף שבמדינת ניו יורק אין טייטל לרכבים מיתחת לשנת 72 ואפשר לקבל רשיון יבוא עם טופס REGISTRATION אבל הוא חייב להיות ניתן להעברה !!! צריך להיות כתוב עליו TRANSFERABLE ,

אני מתחיל לטפל בהובלה ...... אני אעדכן כמובן

גם חזרתי לטפל ולתת גז בשיפוץ הטריומף ספיטפייר שלי , התחלתי לבצע הפרדה של הבודי מהשאסי במטרה לעשות ניקוי חול לשאסי וצביעה איכותית, כמובן שאני אעדכן בשרשור של הטריומף .

חתימה טובה לכולם

פורסם
טוב חברה לאחר הרבה עזרה מהמלך קובי מילוא :king:וגם מהנסיך יוסי לוגאסי:ladysman: קיבלתי מייל ממשרד התחבורה שהבקשה לרשיון יבוא אושרה, אני רוצה לשבח את משרד התחבורה על השיפור ונוחות בתהליך וכן על המיילים והעידכונים בסטטוס של הבקשה.לתפארת מדינת ישראל , אני מודה , מודה ,מודה :shock:

לם

כשמשרד התחבורה שולחים מייל שבקשתך התקבלה - ז"א שהניירת התקבלה.

במידה ויש עדכון סטאטוסים במייל שרישיון היבוא אושר זאת באמת התקדמות מבורכת.

פורסם

אני רוצה להוסיף שבמדינת ניו יורק אין טייטל לרכבים מיתחת לשנת 72 ואפשר לקבל רשיון יבוא עם טופס REGISTRATION אבל הוא חייב להיות ניתן להעברה !!! צריך להיות כתוב עליו TRANSFERABLE ,

אני מתחיל לטפל בהובלה ...... אני אעדכן כמובן

גם חזרתי לטפל ולתת גז בשיפוץ הטריומף ספיטפייר שלי , התחלתי לבצע הפרדה של הבודי מהשאסי במטרה לעשות ניקוי חול לשאסי וצביעה איכותית, כמובן שאני אעדכן בשרשור של הטריומף .

חתימה טובה לכולם

שלום.

מי זה קובי מילוא הזה שכולם מדברים בשיבחו?

לי נראה שהבן אדם קטן מאוד נמוך ומכוער :bad-word:

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...