Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט שיפוץ דוקאטי 900 שנת 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ששששש.............. :wink:8)

מרוב ששששש.............. כבר נהיה צונאמי :-D

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לא רוצה להיכנס לך לכיס, אבל ייצור מיוחד של מיכל שלוקח כל כך הרבה זמן, על ידי מונופול ועוד באנגליה, נשמע כמו משהו יקר להחריד.

כמה אחוזים מעלות השיפוץ ילכו לדעתך על המיכל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא רוצה להיכנס לך לכיס, אבל ייצור מיוחד של מיכל שלוקח כל כך הרבה זמן, על ידי מונופול ועוד באנגליה, נשמע כמו משהו יקר להחריד.

כמה אחוזים מעלות השיפוץ ילכו לדעתך על המיכל?

מסתבר... שהשיפוץ הזה יהיה כולו אמור להיות יקר להחריד... בשל העובדה שיוצרו אלפים אחדים בלבד מהדגם כל חלק נמכר באיביי או מקורות אחרים בהון כסף וכן מצאי ומלאי החלקים החדשים מוגבל מאוד.

אני מנסה לשמר את התפיסה שיישמתי בהונדה, שבשיפוץ יש להשתמש בכמה שיותר חלקים שהיו על כלי הרכב במקור. במקרה הזה לדעתי במקום 95% שהגעתי בהונדה, אגיע לכ-65% בלבד והיתר יהיו רכישות של משומשים או חדשים.

מה שכן.... אתמול קניתי עוד אחד כתורם אברים :oops: :oops: מה שאמור כנראה להעלות את האחוז הנ"ל לסביבות ה-80% ומכירת החלקים הנותרים יסייעו במימון רוב הפרוייקט.

מה שאומר שאפשר גם אפשר לשפץ אופנוע גם בלי עלות גבוהה, כל עוד מנהלים את הפרוייקט נכון ועושים ככל שניתן את השיפוץ בעצמכם :lol:

לשאלת מיכל הדלק... עלותו היא משהו כמו 400 פאונד... לפני משלוח, מיסים וכל החבר'ה... וכן, הם מונופול, רק הם מייצרים אותו (יש אחרים שמייצרים מפיברגלס - לא תודה) ממתכת (אלומיניום מלוטש, חפשו תמונות בעמודים קודמים) אך העבודה היא באמת מדהימה ולצערי, יקרה... אין ברירה, המטרה מקדשת את האמצעים (בפאונדים :lol:).

אגב למי שמעוניין ולא מצליח למצוא מיכל דלק לאופנוע שלו, מוזמן להציץ: http://www.tabclassics.com/index.php , הם עושים דברים מדהימים...

שבת שלום,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מפציר בך לא להפוך אותו לתורם איברים אלא לשפץ גם אותו!!

אם אפשר להעלות אותו חזרה לכביש, אני מפציר, שפץ אותו או מכור למישהו הרצה לשפץ!!

גם ככה יוצרו מהסדרה הזו כ 6500 יצירות מופת!

במקרה שתחליט למכור, אנא שלח הודעה פרטית.

פורסם

לשאלת מיכל הדלק... עלותו היא משהו כמו 400 פאונד... לפני משלוח, מיסים וכל החבר'ה... וכן, הם מונופול, רק הם מייצרים אותו (יש אחרים שמייצרים מפיברגלס - לא תודה) ממתכת (אלומיניום מלוטש, חפשו תמונות בעמודים קודמים) אך העבודה היא באמת מדהימה ולצערי, יקרה... אין ברירה, המטרה מקדשת את האמצעים (בפאונדים :lol:).

לא יודע אם זה מנחם, אבל חשבתי שיעלה לפחות כפול. הרווחת!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא יודע אם זה מנחם, אבל חשבתי שיעלה לפחות כפול. הרווחת!

אני גם לא יודע אם זה מנחם.... עדיין לא בחרתי לו שם... מנחם נשמע לי כמו שם לא מתאים, אני מחפש משהו עם צליל איטלקי... :roll:

8)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
נראה לי יותר מתאים ויבראציו.........

שלומי

או אולי אזיקוניו.... :lol:

עוד חלקים מצטברים להם אט-אט.... ישנם כל מיני חלקים שהינם הבסיס להמשך התהליך ולכן אני מחכה עם ההתקדמות המסיבית עד להגעתם ואז כאמור אעלה את הקצב...

בין החלקים ישנם מוטות מיוחדים לפנסים (עשויים נירוסטה, חלולים מבפנים לצורך העברת החוט), ברזי דלק, פילטי שמן מיוחדים, מצערת 2 כבלים (שני קרבורטורים), תושבת מיוחדת מקורית של ה-SS) למספר ולפנס האחורי, פנס אחורי, תושבת מצבר, כבל מצמד, סט ברגי נירוסטה חדשים, נאמנים למקור מבחינת המראה, תושבות לפרינג ה-SS ולוח השעונים הייחודי ועוד ועוד...

למעוניינים, בלינק למטה יש ריכוז של ספקי החלקים העיקריים לדוקאטי בפרט ולאופנועים איטלקיים בכלל:

http://www.nsuprinz.com/liorbaruch/Ducati_ss_1982/links.asp

עזבו מילים, תמונות:

attachment.php?attachmentid=234311&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234312&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234313&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234314&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234315&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234316&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234317&stc=1&d=1300477589

attachment.php?attachmentid=234318&stc=1&d=1300477589

DSC03487.JPG

DSC03488.JPG