Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח ב-EMS

2pac
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבועיים הגיע אלי שליח של הדואר עם פריט שקניתי בארה"ב, כמו תמיד בלי לתאם. שלחתי אותו לדרכו ואמרתי לו שיחזיר את זה לדואר ואני אוציא את זה בעצמי (כדי לחסוך 50 ש"ח:lol:).

מאז טרם קיבלתי הודעה מהדואר.

יכול להיות שזה לוקח כ"כ הרבה זמן, או שהחזירו את החבילה לארה"ב?

תודה

פורסם

אמרת EMS במקרה? מצטער ידידי, אני במקומך הייתי מוחק את האייקון המחייך בתגובה הקודמת שלך. אני מכין אותך מעכשיו. אתה הולך לבכות כמו ילד קטן כאשר תראה כמה הם עומדים לחייב אותם. על סנדלים עלובים מייד אין צ'יינה שעלו 20 דולר כולל משלוח נכבדי ה EMS רצו עמלת שיחרור (חשבו שהם יכלו לשחרר עליי משהו) של 200 שקלים. ביקשתי מהם לשלוח את הסנדלים למוכר. עד היום הוא עדיין מחכה לסנדלים שם בסין שיגיעו על מנת שהוא יוכל לזכות אותי.

לא נורא, לומדים. בפעם הבאה תאמר למוכר רק בדואר רגיל. ככה לא תשלם שקל שחוק אחד עמלת שיחרור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

האמת שלא מדובר בחלק לרכב אלא בנעליים8).

אם אני הולך לשחרר בעצמי אני אמור לשלם 81 ש"ח עמלה פלאס מע"מ, ואי אפשר היה לבקש לשלוח בדואר רגיל כי זה לא אדם פרטי אלא חנות, והאמריקאים כידוע מרובעים.

אבל קניתי עכשיו עוד מוצר מאיביי, ויכולתי לבחור בין מחיר נמוך ומשלוח יקר בדואר אקספרס לבין מחיר יותר גבוה ומשלוח רגיל זול, ובחרתי כמובן במשלוח הזול כדי שזה לא יגיע ב-EMS. ממילא המשלוח הרגיל והאקספרס מגיעים באותו זמן.

• תוכן חדש...