Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מצערת TBI אשר זקוקה לשיפוץ כללי, רכשתי קיט אטמים חדש,את המצערת עצמה אני מכיר היטב על כל חלקיה, על המצערת נמצא גם הווסת דלק, האם בעת ההרכבה של הקיט אני יכול לווסת/לשחק עם הלחץ דלק או שזה ממש לא בשליטתי והלחץ דלק נקבע כפי שתכנן אותו היצרן?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כאשר אתה רוצה לתת יותר דלק או לחלופין לחסוך בדלק ואז עלולה לצוץ בעיית התחממות ברכב מחוסר דלק ממולץ לא לשחק עם זה ולהשאיר את זה לפי הוראות יצרן (משחקים בזה שהרכב משופר ואתה צריך יותר דלק ):wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

הלחץ חייב להיות לפי הוראות היצרן. המערכת לא תוכל להיתמודד עם לחץ דלק גבוהה ,הסלד יעלה וההצתה תעבוד באיחור .להחדיר יותר דלק מחליפים מרססים או מחליפים גוק למחשב

פורסם

אוקיי אני מבין,אז פשוט בזמן הרכבת הקיט אטמים החדש צריך רק לפתוח את הווסת להחליף את הדיאפרגמה/גומייה(שכן כלולה בקיט החדש) ולהחזיר את הקפיץ הישן למקומו(הקיט לא כולל את הקפיץ החדש לווסת)ולסגור חזרה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש אפשרות להחליף את הוסט לאחד מתכוונןוכמובן את המזרקים לכאלה שנותנים יותר רסס ,ואז להתקין שעון לחץ דלק ולוסט את הלחץ,הינה תמונות של וסט ושני מזרק'ים שקיניתי לשברולט שלי [tbi 4.3] .

תמונה 1058.jpg

תמונה 1057.jpg

פורסם

מייקל, איך אתה יודע שהמזרקים שרכשת הם בעליי יותר רסס? הם נראים בדיוק כמו המקוריים הסטנדרטיים.

אגב, הרכבת כבר את הווסת והמזרקים על השברולט?יש/מורגש שיפור/שינויי בביצועיי המנוע?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...