Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נשמר כל מאגר הרישיונות של הרכבים הישנים מתקופת הכרטסות וגם לפני?

נגיד וקבלתי רכב מודל 1927, איפה נשמרת כל היסטורית הרכב ואיך יכלו להנפיק לי רישיונות רכב ?

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

נדמה לי שמתישהו,ששריפה כילתה את ארכיון משרד הרישוי.:?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

נגיד וקבלתי רכב מודל 1927, איפה נשמרת כל היסטורית הרכב ואיך יכלו להנפיק לי רישיונות רכב ?

בגדול זה בעייתי היתה פעם שרפה, במשרד הרישוי בחולון והושמדו רוב הכרטיסיות. אך אם יש לך איזהשהו מסמך ישן, על אגרה או רישיון רכב ישן. אז ישחזרו לך את רישיון הרכב, אם התיק של הרכב היה בירושלים או חיפה הסיכוי גדול יותר.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

אם אין לך מס' רישוי אז זה קצת יותר בעייתי.

תיבדוק אולי בתמונות ישנות של בעל הרכב ואם יש מסמך ישן כמו שהציעו אז זה יעזור.

פורסם

מצאתי תמונה של הרכב והמספר מתחיל ב אA398-1 ככה מופיע בלוחית הזיהוי יש מצב ??? הרכב כנראה צולם בסיני בשנות העשרים או השלושים ישנם אנשים שמצולמים עם הרכב עם כפיות על הראש וברקע אוהלים במדבר ,לגבי ה-א אחרי האחד יתכן שזאת אות בארמית או בערבית (זה דומה ל א)

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

למיטב ידיעתי:

א. קיים מאגר לרכב שרשיונו היה בתוקף בשנת 1958 או במועד מאוחר יותר.

ב. המאגר הנ"ל לוקה בחסר רב, אם עקב רישום לקוי (אנגלית בכתב יד, העתקה שגויה/חלקית למחשב) ואם כיוון שחלק מהנתונים פשוט נעלמו ואינם (שריפה?)

ג. אין רישום מסודר של רכב שתוקף רשיונו פג לפני 1958 ובכלל זה רכב מנדטורי (אשמח - מאוד - להתבדות בנקודה זו).

פרקטית, אם הרכב עדיין נסע בשנת 1958, יש סיכוי (קטן) שניתן לאתר את נתוניו. עם זאת, מנסיון, בשנת 1958 היה רשיון בתוקף רק למכוניות ספורות משנתון 1932 או מוקדם יותר.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...