Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסם היום באתר וואלה ! לפי זה המס יהי כרבע מן המיסוי על רכב רגיל.

אז אם אני מייבא אופנוע שטח משנות ה80 (מוגדר כרכב ספורט ) המס יהיה לפי רכב רגיל./אספנות או לפי ספורט מוטורי ??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

גם אם תצליח להוכיח שהבאת את האופנוע למטרת מירוצים, הכלי שתביא לא מקבל רישוי לתנועה בכביש,

וממה שהבנתי רכיבה על כלי כזה בכביש זו כבר עברה פלילית ...

תקרא עוד פה:

http://www.fullgaz.co.il/home/p/47595/

בכל מקרה ,צריך לקוות שזה צעד חיובי שתורם לקידום התחום המוטורי בארץ,והילדים שלי כבר יוכלו לרכב מוטוקרוס באופן חוקי

כמו במדינות מתוקנות .ניתן רק להצטער שאנחנו נאלצנו להתנהל כמו גנבים בלילה בשביל להנות מהספורט האהוב עלינו.

פורסם
התפרסם היום באתר וואלה ! לפי זה המס יהי כרבע מן המיסוי על רכב רגיל.

אז אם אני מייבא אופנוע שטח משנות ה80 (מוגדר כרכב ספורט ) המס יהיה לפי רכב רגיל./אספנות או לפי ספורט מוטורי ??

שאלה מחוסר ידע :oops:

רכב מוטורי מקבל לוחיות רישוי צהובות ?

פורסם
שאלה מחוסר ידע :oops:

רכב מוטורי מקבל לוחיות רישוי צהובות ?

לא, רכב מירוצים אם זה ספורט/4x4/אופנוע וכדו' מקבל רישוי מירוצים בלבד עם לוחית שחור/אפור.

כמו בתמונה

9982-e1321952125222.jpg

פורסם

סליחה אם לא הבנתי,

יש מס מופחת על רכבי מרוץ? אם כן אז מה גובהו?

אפשר להביא רכבי מרוץ בני 4 שנים? אם כן אז מהי הפרוצדורה?

הקישור לראיון עם יבואן האופנועים מדבר בלשון עתיד, יש למישהו ידע ממקור ראשון מה באמת אפשר לעשות כיום?

הסיפור הזה מתגלגל כבר מספר שנים וניראה כמו מריחה של משרד האוצר.

תודה

אלעד

פורסם

המס היה אמור להיות 12 אחוז ועוד 7. עלה בגחמה של האוצר בלי לספר לאף אחד מראש למס מלא. ועכשיו בזכות מטרו ירד חזרה למה שהיה אמור להיות מראש.

כל תקנות הייבוא כולל טפסים באתר של הרשות לנהיגה ספורטיבית

אסף.

• תוכן חדש...