רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
האם מישהו כאן עשה ב״תנאי בית״ חידוש לדש-בורד ולכסאות עור? השאלה מכוונת יותר לניקוי יסודי של המה שקיים ולא תיקון שברים/סדקים/קרעים. האם יש תכשירים מספיק חזקים כדי לנקות מושבי עור שלא ניקו בשני עשורים האחרונים אך לא מסספיק חזקים כדי לפגוע בעור? גם לגבי הדש-בורד שחלקו עור וחלקו פלסטיק בצבע בז׳ בהיר - מה הסוד?
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, שמי אלכס, חבר בהרכב אלקטרוני בשם Crystal Lake. אנחנו מחפשים רכב קלאסי וישן שנראה טוב לצילומי קליפ חדש. חייב להיות עם גג פתוח ונראה טוב! חפשו אותנו ביו-טיוב: Crystal Lake לעניין העסקי: אמנם מדובר בהפקות עצמאיות שיוצאות מכיסינו אבל אני מבין שזה ה"בייבי" שלכם לכן אין לי שום כוונה שתצאו מפה בלי רווח. התקציב שלנו עומד על 1000 ש"ח + דלק עלינו. יום צילומים אחד והמון חשיפה לרכב שלכם. אשמח לקבל הצעות עם תמונות למייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת alex_crystallake, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בשנות ה 50' סבלה ב.מ.וו הגרמנית שמקום מושבה במינכן, מפיצול אישיות די מכובד; מצד אחד ייצרו ב.מ.וו את האיזטה המגוכחת ומצד שני את ה 502 וה 503 שהיו מכוניות פאר יוקרתיות שעשו שימוש במנוע V8 עשוי אלומיניום. מצבה הכלכלי של ב.מ.וו בסוף שנות ה 50' היה בכי רע, והוחלט על פיתוח מכונית "אמיתית" שתחליף את האיזטה וה 600 שהביקוש להן ירד עקב העלייה מתמדת ברמת החיים. בשנת 59' הציגה ב.מ.וו את ה 700 הקטנטנה שהתחרתה בהצלחה בפרינץ 4 ובשאר מתחרותיה שחלקו עימה את אותו קונספט - מנוע והנעה אחורית. ה 700 זכתה להצלחה מכובדת, ואפשר להגיד שהיא הצילה את ב.מ.וו מכליה. אולם היה ברור לאנשי ב.מ.וו שרק ממכונית קטנה אי אפשר לחיות, ולכן הוחלט על פיתוח מכונית משפחתית-ספורטיבית שתשנה את אופי החברה. ב…
הודעה אחרונה מאת JEP, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/924/אספנות%20/%d7%9e%d7%a8%d7%a6%d7%93%d7%a1-190E-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-30---%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa תהנו. שבוע טוב ושקט לכולם !
הודעה אחרונה מאת oranbuskila, -
-
שלום. נו סאגה שניה מתחילה . קישור לסאגה הראשונה למי שלא יודע . http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=122866&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95 הסיפור. יום אחד מיתקשר אלי חבר טוב מהפורום ומספר לי שיש לקרוב מישפחה שלו בארה"ב רולס רויס למכירה. מיכיון שחברי ידע שאני "זומם" על רולס רויס ישר חשב עלי יצר איתי קשר ושלך לי תמונות כלליות של הרכב. לאחר מיכן קישר אותי אם בעל הרכב ואני המשכתי מיכאן את הליך רכישת הרכב. מה שקרה בפועל זה דבר מכוער לגמרי ותיכף תבינו. ושלא תבינו לא נכון! אני מדגיש שאת מה שאני כותב אכשו החבר שלי לא יודע עד היום וזה לא אשמתו ולדעתי הוא יכעס על מה שקרה ולא עלי!!! וזה הסיפור . אחרי ההכרות הראשונה ניהלתי הרבה שיחות טלפון אם המ…
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
סוסיתא 60\13
מאת ariebz- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
התחיל כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453694&highlight=%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2+%D7%A1%D7%91%D7%AA%D7%90+%D7%A1%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%AA%D7%90 בימים אלו אני מחזיר סוסיתא לימי נעוריה והכול עת טהרת המקוריות (משתדל) ומזל שיש את מחסן הפיברקלאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875 שבלי זה לדעתי לא היה טעם להתחיל תודה ורענן ואון פנים הרכב שופץ כך שחוץ מגג חדש הכול בסדר מבחינת עבודות חשמל נשאר מעט עבודה הרוב שופץ במהלך החודש האחרון חיצונית הוחלף הצבע המזעזע במילים עדינות (להקיא עליו) לצבע קרוב למקורי לבן (עם מישהו יודע או מקיר קוד צבע ) הרכב נצבע כללי בכיסוי בריא אבל למי שמכיר את הפיבר מיד יש סדקים קטנים שיוצאים במיוחד כל צב…
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 945 צפיות
הישר מטיול האופנועים לרחבה בנס ציונה. החברים באו לשחרר קצת מתח מארועי השבוע, רובם גרים בטווח המטווח ואין כמו שישי עם החברים להרגע. וכהרגלנו - סיבה למסיבה - חגגנו לאלי פרחי (אבא של) יום הולדת. נתחיל ברחבה ובסוכריות שפוזרו שם: וכמובן שולחן ארוך וגדוש חברים
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לחובבי אספנות! אני לא יודע אם המודעה מתאימה לכאן או למדור מכירת רכבים. ANYWAY, במוסף לשבת של ידיעות אחרונות מתפרסמים מדי שבוע רכבים למכירה דרך מכרזיפ שונים (רשות המסים, עיקולים ,חברות שונות וכו'). השבוע התרסמה מודעה בה נמכרים רכבי אספנות מתוך עזבון. הנה רשימה חלקית : DODGE DART 1968,3680CC ,וולוו 245 1975, טרקטורים :JOHN DEERE 1980,OLIVER OC3 1954 ועוד (שנות יצור של הטקטורים הן משוערות). משאיות TATRA 146 6х6 שנת 1965 ,FORD 1974. פרטי מנהל העזבון :עו"ד אלון הוכמן 04-6222243 מוגש כשירות לציבור, אין לי שום קשר לרכבים
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום ה16 לנובמבר הוא יום הולדתו של נהג המרוצים מהגדולים מאז ומעולם טזיו נובולארי Tazio Nuvolari Tazio Nuvolari.pdf
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs-ak-ash3/v/686675/972/4251444876806_38339.mp4?oh=69bf652d80efdf1c9c9bf9f3c6d74fc2&oe=50981B2C&__gda__=1352146317_f87c229a2d84889cfca68fc869b214b9
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 9 תגובות
- 896 צפיות
בשבת 17 בנובמבר התקיים מפגש וכן שוק חלפים של ארגון רכבי האספנות השוויצארי ה Swiss OLDTIMERS. להלן קצת תמונות ממה שהיה במפגש.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בעלי עסקים לאופנועים בצעירותה של מדינת ישראל.האם מישהו זוכר,האם יש עסק שקיים עד היום ?. אריק
הודעה אחרונה מאת ran100arnon, -
מערכת פליטה חדשה לביני 1 2
מאת אלעד-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בטסט האחרון הטסטר התריע על כך שיש חור באגזוז. איכשהו העניין נדחק אצלי לפינה על אף שצליל מאוד קולני החל לחדור לתא הנוסעים. אתמול לקחתי אותה לכיוון פרונט (מכון מקסיקו בנתניה, ממליץ בחום), ובהחלטה של הרגע נכנסתי למכון האגזוזים שנמצא בסמוך. אחרי שבעל הבית הצליח להירגע מהרכב הלא שגרתי שנפל עליו משומקום ולאחר שהסברתי לו מה מטרת בואי, הוא נכנס למחסן שלו ויצא עם מערכת פליטה מקורית וחדשה של אוטוביאנקי! האיש בדק את מערכת הפליטה שהיתה על הרכב ואמר שמבחינתו החור ניתן לסתימה, אבל אני כמובן כבר הייתי בספירה אחרת למראה הצינורות החדשים האיש נקב בסכום, ולאחר שצבטתי את עצמי כדי להאמין שזה אמיתי נתתי לו אישור להתחיל בעבודה. אז הנה החור שהתחיל הכל: אל תתייחסו לרטיבות, ה…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום פעם היה אתר של EBAY שאיפשר לבצע חיפוש מרוכז ובאנגלית במספר אתרים בו זמנית - EBAY GLOBAL. זה היה מאוד נוח, מעבר לשפה, לראות את ההיצע בכל אירופה או באנגליה או לחלופין בארה"ב בלבד. מזה זמן שהאתר ירד מהרשת. האם מישהו מכיר אתר חלופי (אם קיים) - אפשר כמובן לחפש באתרים באיטלקית או צרפתית, אבל קודם היה יותר נוח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 782 צפיות
http://www.fullgaz.co.il/home/p/45201/#comment-112562
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
חלק לא הגיע
מאת asaf572- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 828 צפיות
קניתי חלק לפני יותר מחודשיים דרך האינטרנט (לא באי ביי) כשראיתי שהחלק לא מגיע פניתי למוכר והוא טען ששלח בטעות את החלק לש דיה..... פניתי למוכר מספר פעמים והוא השיב לי בכל מני תירוצים. שילמתי דרך פיי פאל. מה עלי לעשות?
הודעה אחרונה מאת דודי ויצמן, -
- 3 תגובות
- 925 צפיות
שלום. פורק מיכל דלק מאלומיניום עקב סדק קטן. נמסר לנו כי יש חשש לנזק ו/או פיצוץ עקב גזי דלק שנשארו במיכל איך מתקנים ? המלצות ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש זוג צמיגים 155RS15 לחיפושית שנת 1970
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן לשים צמיגים טריים במקום הנוכחיים לכבוד החורף שמגיע, נכון להיום הדוגמנית נעולה בנעלי "אליאנס" 155 עתיקים למדי.... זקוק להמלצתכם על מקום טוב וזול באיזור המרכז להחליף את 5 הצמיגים(כולל הצמיג הרזרבי) וטווחי מחירים מאילו שיודעים או החליפו בזמן האחרון יעזור מאד גם כן- תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
ערב טוב, מחפש רפד איכותי, שעבודתו ללא רבב (אינני מהמתפשרים ) אשמח לסיוע, תודה.
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
נפגשים כולם ביום שישי 16/11 בשעה 14:00 למסיבת שלוליות בטוביה, רח' שושן 8 י-ם. רוכבי המועדון מוזמנים אלינו לצהרים של כייף! כולם מוזמנים - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. הרכב שנת 87 הרישיונות מוקפאים מספר שנים. נניח והחלטתי לקנות את הרכב הנ"ל. מה הפרוצידורה ברגע שניגשנו למשרד הרישוי ושחררנו את הרישיון? כמה יעלה להביא למצב נסיעה עם רישוי מסודר? שווה לשהקיע לדעתכם? אנא תשובות תודה
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
והבודי של הקמארו חשוף כל אותו הזמן , לפני חודשיים לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל- לאט אבל לפחות להתחיל להרכיב אותו אז השלב הראשון היה לשלוח את השסי ,משולשים וקפיצים לניקוי חול אצל יגאל , להזמין סט בושינגים מלא , את התפוחים למשולשים קניתי באוטוליין (יצא אותו המחיר כמו להזמין מהדוד סאם), אני זוכר לפני שלוש שנים בערך שסיפרתי שקניתי את השאריות של הרכב היו הרבה ספקנים שחשבו שמשעמם לי ואני סתם מנסה להלהיב את כולם, אז השיפוץ יקח המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן, ולצערי הרכב לא יגיע לרמת תצוגה -עקב תקציב לא גבוה , אבל לפחות הוא יחזור לכביש ולא יגווע לאיטו , נ.ב- הרכב הוא שברולט קמארו שנת 71, כן זה האדום שהיה מפורק, ולא קיבלתי את כל החלקים ,אבל נסת…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם. שלשום בערב, בספונטניות של "הרגע האחרון", הודיע לי קליינמן, שאירית החליטה, שהם יוצאים לטייל בשבת עם הגרוטאה. אמרתי שאני מסכים שייצאו, וגם אני אבוא. עם הגרוטאה כמובן. בסופו של יום (למעשה בתחילתו),הצטרפו אלינו גם מייק ומרי, וגם יהורם וענת, וכך במקרה, ללא הכנות, היה לנו טיול נהדר, אינטימי, מהנה עד מאד. יצאנו בשעה 9:30 מצומת רעננה, נסענו למבצר שבראש העין, ומשם המשכנו לכוון עמק האלה, עם עצירות בדרך. פיקנקנו ביער בריטניה, וחזרנו מרוצים אך רצוצים דרך קרית גת. בשעה 17:00 היינו בבית, לנס קפה ועוגה מהנים עד מאד. תמונות תועלינה בהמשך, יש למה לחכות. שבת שלום, אבי נוף
הודעה אחרונה מאת אבי קליינמן, -
חידה + שאלה
מאת udical-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מזהה מה זה מצולם? דורון - אני יודע שאתה יודע, אל תרמה ומי שיודע מה זה, איפה אני משיג כזה? אני רוצה 2 !
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
פעם ראשונה שאני נתקל הגוליה כזו
הודעה אחרונה מאת udi, -
לחובבי הטרקטור
מאת udical- 4 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
טרקטור מרושע ! http://www.youtube.com/watch?v=9yHl24QynOM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
אני מפנה מעט זמן והתיחסות לפיאט 600 שהמתינה בסבלנות רשית פירוק הרכב לגורמים (בודי יפיפה ללא טיפת חלודה ) פירוק כל החלנות ברכב ,שיפוץ מנוע כולל ציפוי ניקל ... מעט תמונות מהליך השיפוץ המשך יבוא........
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אצלי בקמארו השעון חום מנוע מראה במעלות פרנהייט, המאוורר מנוע לפי השעון נדלק ב220 מעלות( 104 צלזיוס),התייעצתי עם בעל מקצוע המתעסק עם רכבים אמריקאים ישנים והבנתי מדבריו שהמצב אכן תקין והמאוורר מנוע אמור להידלק בסביבות ה105-110 מעלות צלזיוס, האם נכון הדבר או שעליי לא להסתמך על השעון בלוח המחוונים ולבדוק את חום המנוע עם שעון חיצוני ?
הודעה אחרונה מאת bosss, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 968 צפיות
שלום , רציתי לדעת האם מישהו יוכל להסביר לי על ה "אובר דרייב" האלקטרוני שאמור להיות לוולוו 144 גיר ידני משנת 1974 ??
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)