Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לרפד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי להיכנס לוויכוחים בעניין.

מנסיון שלי לאחרונה.

לא ממליץ!!! מדובר ברפדיה ובבעל עסק שאין לו כל עניין שיבואו אליו רכבי אספנות.

השארתי אצלו לריפוד מושב, דיפונים ועוד... וזאת לאחר שיחות טלפון ואחרי שהגעתי כמה פעמים והוא, עצמו, לא היה.

לבסוף אחרי תקופה לא קצרה שבה הוא לא התחיל לעבוד על הריפודים, באתי ולקחתי את הדברים בחזרה (למותר לציין שגם הפעם הוא לא היה).

אמנם המזכירה / מי שלא תהיה, במשרד, נחמדה ועושה רושם שהעובדים יודעים מה הם עושים אולם אין "דרייב", במיוחד לא כשמדובר בעבודות מיוחדות.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
רק איגור, אזה"ת חולון. כעל מיקצוע ענק.

אריה

אה כן... ומצטרף להמלצה זו!!!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
רק איגור, אזה"ת חולון. בעל מיקצוע ענק.

אריה

גם אני ממליץ. מספר הטלפון שלו 050-5717222, תמסור לו ד"ש מראובן (זה יעזור לך :-)).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
גם אני ממליץ. מספר הטלפון שלו 050-5717222, תמסור לו ד"ש מראובן (זה יעזור לך :-)).

מה הכתובת של הרפדייה הזו, של איגור..??

NSU Club Israel

פורסם
מה הכתובת של הרפדייה הזו, של איגור..??

גם אני בממליצים בחום על איגור, מניסיון של עבודות רבות.

איגור נמצא ברחוב הבנאי 29 חולון.

בית המלאכה שלו בקומה השניה, עולים עם המכונית על הרמפה הדרומית.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ע"מ לבצע ריפודיי מושבים אצל איגור מחולון צריך להשאיר אצלו את כל הרכב או שעליי לפרק אותם מהרכב ולהביא לו אותם?

יש אצלו מבחר גדול של ריפודים?

• תוכן חדש...