Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"האופן" בבית התעשייה בחיפה קיים עד היום, הבעלים המקורי נפטר בשיבה טובה לפני כשנה. אין לי מושג מה נפח העבודה שם כיום אם כי בשעות העבודה ניתן לראות אופנועים עומדים בחוץ.

עסק אחר, מוסך י.א.ב. בשד' אלנבי פתוח ברציפות משנת 1952 ומתופעל כיום בידי הדור השני.

פורסם
"האופן" בבית התעשייה בחיפה קיים עד היום, הבעלים המקורי נפטר בשיבה טובה לפני כשנה. אין לי מושג מה נפח העבודה שם כיום אם כי בשעות העבודה ניתן לראות אופנועים עומדים בחוץ.

עסק אחר, מוסך י.א.ב. בשד' אלנבי פתוח ברציפות משנת 1952 ומתופעל כיום בידי הדור השני.

מפתיע לקרוא שיש עדיין עסקים פעילים כל כך הרבה שנים.

אריק

פורסם

האופן היה בבעלות שלמה קרביץ שאכן נפטר לא מזמן, בנו ספי נתן לי את השלט הזה,

עכשיו רק חסר לי MATCHLESS שיעמוד מתחת לשלט...

IMG_0879.JPG

פורסם

ברחוב העלייה בתל אביב, קיים מוסך קטנועים "מוסך אהרון". המוסך הוקם בשנת 1947 ע"י אהרון שמואלוב.

המוסך מנוהל היום ע"י בנו אליעזר, אך אהרון עדיין מגיע לעבודה כל יום.

מוסך מומלץ בחום לכל מי שיש לו ווספה.

• תוכן חדש...