Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ שברולט קאמרו 71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והבודי של הקמארו חשוף כל אותו הזמן , לפני חודשיים לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל- לאט אבל לפחות להתחיל להרכיב אותו אז השלב הראשון היה לשלוח את השסי ,משולשים וקפיצים לניקוי חול אצל יגאל , להזמין סט בושינגים מלא ,

את התפוחים למשולשים קניתי באוטוליין (יצא אותו המחיר כמו להזמין מהדוד סאם),

אני זוכר לפני שלוש שנים בערך שסיפרתי שקניתי את השאריות של הרכב היו הרבה ספקנים

שחשבו שמשעמם לי ואני סתם מנסה להלהיב את כולם, אז השיפוץ יקח המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן, ולצערי הרכב לא יגיע לרמת תצוגה -עקב תקציב לא גבוה , אבל לפחות הוא יחזור לכביש ולא יגווע לאיטו ,

נ.ב- הרכב הוא שברולט קמארו שנת 71, כן זה האדום שהיה מפורק, ולא קיבלתי את כל החלקים ,אבל נסתדר.

הנה כמה תמונות של השסי בלבד -נתקע לי הטלפון באמצע הורדת התמונות,אז המשך אולי מחר

מכווץ.jpg

מכווץ1.jpg

מכווץ2.jpg

מכווץ3.jpg

CIMG1289.jpg

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
לצערי הרכב לא יגיע לרמת תצוגה -עקב תקציב לא גבוה , אבל לפחות הוא יחזור לכביש ולא יגווע לאיטו ,

תיזהר.

האחרון ש"חיפף" ירדו עליו, כמעט והורידו לו את הראש.

יש כאן הרבה פינשמייקרים. :loco:

בהצלחה ושיפוץ מהנה.

פורסם

בהצלחה!

האוטו מפורק לכן זה יתרון,גם אם התקציב מוגבל, תוכל לעבוד בקצב שלך לאט לאט ותוכל להגיע לתוצאות .

ניקוי וציבעת המכלולים היא התחלה מעולה,תפרק גם את הסרן האחורי והקפיצים ותעביר אותם אותו טיפול.

4 בולמים חדשים וסט בושינגים מגומי לא עולים הרבה. וכמובן רוב חלקי מערכת הבלמים אפשר להשיג בארץ במחיר זול.

לכן בקטע הזה אתה מסודר בלי עלויות גבוהות.

ועכשיו לחלק הקשה,הייתי במוקמך לוקח את כל חלקי הפח כולל הבודי של הרכב לניקוי סודה,ומייד אחרי ליסוד צורב , ככה תידע עם מה יש לך להתמודד.

קח בחשבון שלהזמין פחים חדשים וסקינים יקצצו לך את העליות ואין ספק בכלל ההשפעה על התוצאה הסופית של הפרויקט גם לאורך זמן.

אפשר להשיג כמה חלקי בודי פה בארץ כמו מכסה מנוע וכו.

הייתי משקיע בכל זה, וזה מה שיציל את האוטו הזה.

לאחר מכן מנוע,גיר זה די שטיות אם אתה לא מחפש כוח.

פנים הרכב אם אתה לא מחפש מקוריות גם יחסית אפשר להתגבר עליו בצורה טובה ולא יקרה במיוחד.

מה שמשאיר אותך עם הניקלים והסמלים וכו , שאין מה לעשות זה חלק יקר ומעצבן

והייתי משאיר אותו לסוף.

בהצלחה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יפה מאוד!!

אני שמח לראות שהרכב עושה את דרכו בחזרה לחיים... ולכביש :lol:

בהצלחה,

ליאור.

היא לא הייתה 74? או שזה זאת שהייתה זרוקה בשדה?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
היא לא הייתה 74? או שזה זאת שהייתה זרוקה בשדה?

לא בדיוק בשדה, אבל כן זאת הכוונה

פורסם
בהצלחה!

האוטו מפורק לכן זה יתרון,גם אם התקציב מוגבל, תוכל לעבוד בקצב שלך לאט לאט ותוכל להגיע לתוצאות .

ניקוי וציבעת המכלולים היא התחלה מעולה,תפרק גם את הסרן האחורי והקפיצים ותעביר אותם אותו טיפול.

4 בולמים חדשים וסט בושינגים מגומי לא עולים הרבה. וכמובן רוב חלקי מערכת הבלמים אפשר להשיג בארץ במחיר זול.

לכן בקטע הזה אתה מסודר בלי עלויות גבוהות.

ועכשיו לחלק הקשה,הייתי במוקמך לוקח את כל חלקי הפח כולל הבודי של הרכב לניקוי סודה,ומייד אחרי ליסוד צורב , ככה תידע עם מה יש לך להתמודד.

קח בחשבון שלהזמין פחים חדשים וסקינים יקצצו לך את העליות ואין ספק בכלל ההשפעה על התוצאה הסופית של הפרויקט גם לאורך זמן.

אפשר להשיג כמה חלקי בודי פה בארץ כמו מכסה מנוע וכו.

הייתי משקיע בכל זה, וזה מה שיציל את האוטו הזה.

לאחר מכן מנוע,גיר זה די שטיות אם אתה לא מחפש כוח.

פנים הרכב אם אתה לא מחפש מקוריות גם יחסית אפשר להתגבר עליו בצורה טובה ולא יקרה במיוחד.

מה שמשאיר אותך עם הניקלים והסמלים וכו , שאין מה לעשות זה חלק יקר ומעצבן

והייתי משאיר אותו לסוף.

בהצלחה

לגבי מנוע , יש BIGBLOCK 455 קומפלט עם גיר ,אבל אני רחוק שנות אור ממנו בולמים זה לקראת הסוף כי הרכב יעמוד עוד תקופה , לגבי הסרן האחורי - האם צריך לפרק את הציריות כששולחים לניקוי חול או שזה בסדר לשלוח את כל הסרן שלם? ואת קפיצי העלים לנתק אחד מהשני?

פורסם

455 בשביל מה להשים את המשקולת פונטיאק הזאת בשבי ???

את הסרן תנקה ידנית , אם תפרק תצטרך להחליף אטמים לגרים וכו

את הקפיצים לא צריך להפריד .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

455 יכול להיות גם מנוע אולדסמוביל (לא שזה יותר טוב).

אני ממליץ לך בחום לא לשים את הנבלה הזאת בתוך האוטו אלא רק מנועי שבי ולא בגלל שיש לי איזה אהבה פסיכית אליהם אלא היצע החלקים, השיפורים והידע גדול משמעותית מכל מנוע GM אחר.

אוטו מפורק זה תענוג, אל תמהר להרכיב... ככה אתה תוכל לעבוד כל כך חלק בנפרד בלי לחץ.

בנתיים השלדה נראית יופי, כמו שאמר קובי ההמלצה אם כל הכל בחוץ זה תחליף גומיות, תפוחים תוודא שהכל תקין מבחינת חלודה ואם צריך להחליף זה פשוט שהשלדה מופרדת.

זה גם הזמן לשדרג או להחליף כל מה שקשור למשולשים, קפיצים, מתלים, בולמים, ברקסים וכו'.

זה לא נכון שיש מה לחכות עם זה לסוף כי אומנם לך (וגם לי) יש רק חצי שלדה אבל עדיף שיהיה לך רולינג שאסי מוכן וטוב לפני שעוברים לשלבים הבאים.

נ.ב

שים תושבות מנוע ושלדה חדשות, אל תחסוך על זה כי אחרי זה תצטער.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בהצלחה

נראה טוב ויסודי כמו שצריך .

בעניין הבולמים אני דווקא ממליץ לך לחכות לסוף מכמה סיבות.

1 בולם עומד זה לא דבר טוב

2 זה לא מעכב את השיפוץ וזה 5 דקות להרכיב אחד

3 אין בולמי EDL היום בשוק והוא אחד הבולמים שנתנו תמורה הכי טובה לכסף

4 בולמים זה דבר מתחדש בשוק , יכול להיות שעוד שנתיים יהיה דגם חדש הרבה יותר טוב ממה שיש היום

mustang 67 GT, 302 engine t5

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...