רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
לארקים בשחור
מאת A110- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
והפעם על 138 הלארקים שסופקו לצה"ל בין 1961 ו- 1967. זה לא היה סיפור פשוט... http://israelmotorindustry.org/studebaker-lark-israel-army
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
זה לא שאנחנו מחפשים סיבות למסיבות, אנחנו רק מציינים אותן בשמחה. השבוע במפגש ציינו ימי הולדת לאריה אשפיז, רוברטו, חן פרחי ומעט באיחור לזוג מצא. ושלא יגמרו לנו הסיבות. לא לשכוח: בשבוע הבא השקת פיז'ו D4 של נועם חצרוני במגרש החנייה של הקניותר בנס ציונה (מול מקום המפגש) אתם מוזמנים!
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע מניסיונכם וידיעותיכם לגבי הרכב הנ"ל (סאאב 96 פק פק) - "מחלות" אופייניות. האם יכול לדעתכם לשמש כרכב לנסיעות בינערוניות קצרות בסופ"ש (ת"א - הרצליה וכדומה)? האם יש עדין מוסכים שיודעים לטפל בו? האם יש השלכות מיוחדות לעניין התדלוק בתערבות דלק + שמן? דברים שחשוב לבדוק לפני רכישה. וכל מידע נוסף שיכול לעזור.... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
- 0 תגובות
- 716 צפיות
בס"ד שלום לכולם. אני מבקש את עזרתכם בבירור מה עלה בגורלה של הרום-כרמל פורד האהובה שהיתה בבעלות שלי ושל אבי היקר ז"ל. היא היתה לבנה,מנוע פורד,מודל 1978,נקנתה בינואר 1984 ממוסך מנטור/פרוגרס בירושלים (גרנו אז בירושלים) שהיה אז מטפל ברום כרמלים של הצבא ומנהל הרכב וגם משפץ ומוכר כאזרחי (כמו רכב ישראלי ביפו). היא היתה במקור של מנהל הרכב (ז"א שהיה לה מס' רישוי אזרחי,שאם אינני טועה התחיל ב-558),ומס' הרישוי שהיא קיבלה לאחר ששופצה ונמכרה לנו היה 973-807. עם השנים שיפצנו אותה באהבה,טיפלנו בה לפי הספר אצל פיני ופואד ממוסך פרוגרס (שהפך במשך הזמן למוסך מולדת),איבזרנו אותה אצל שלושת האחים המקסימים ואביהם היקר ז"ל מאבי אביזרי רכב בתלפיות (ריפודים למושבים,פנסי ערפ…
הודעה אחרונה מאת vrchmje1, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש פנסים ראשיים קדמיים עגולים מזכוכית, שהיו סטנדרט בשברולט, ביואיק וקדילק בין השנים 1958-1972. קוטר סטנדרטי של 5.75 אינץ'. קל מאוד להשיג אותם בארה"ב, לא כל כך קל וזול לייבא אותם בדואר (פריט בטיחותי, משלוח שעולה פי 5 מהפנס) למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ?
הודעה אחרונה מאת bosss, -
מי שזקוק למצבר 6V יש במצברי שלו בשכונת התקווה ב300 ש"ח בלבד !!! במצברי שנפ עולה 1400 לצורך ההשואה לפנות לדני
הודעה אחרונה מאת haimy, -
באגי כביש 69
מאת מיכה ש- 8 תגובות
- 5 אלף צפיות
באגי מודל 69 + ניירות (טסט וביטוח),נפח 1500 בודי דגם "אפל", פנסים בתוך מבנה הרכב, לאחר שיפוץ כללי,צבע צהוב שווה לראות!! 40,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
פיאג'ו-ריקשה
מאת טל שורץ- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מעוניינת לקנות ריקשה, אם מישהו ראה/ שמע / מוכר אשמח לדעת. שבת שלום! טל
הודעה אחרונה מאת nimrodz0, -
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
עושים כבוד לזקנה.
הודעה אחרונה מאת johnstas617, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 953 צפיות
המפגש הבא יהיה ביום שישי בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
-
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם יש הבדלים בין השנתונים השונים ואם כן מהם? אשמח לכל מידע אפשרי-נתונים , הספקים,בעיות\מעלות\חסרונות ידועים תודה רבה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בפורד טורינו, לפני עבודות החשמל באזור שמאחורי הדשבורד, אני רוצה להחליף את הבידוד הישן. את שאר הרצפה אשאיר לשלב מאוחר יותר. אני לא מעוניין להשקיע במותגים יקרים כמו דיינמט אלא בידוד סטנדרטי. מה עדיף לאזור הזה, גלפום של פלציב או צמר מרכב מודרני? איזה חומר מומלץ למרוח על הפח לפני הבידוד?
הודעה אחרונה מאת asitali, -
- 2 תגובות
- 718 צפיות
האם יש כאן מישהו שאולי צריך במקרה אגזוז של ווספה פיאגו.......חדש תמונה בהמשך
הודעה אחרונה מאת אלטו, -
- 6 תגובות
- 889 צפיות
שלום אבקש את עזרתכם - יש לי אופנוע הונדה, אני חושב ששנת ייצורו 1974. האופנוע היה בבעלותי ובשלב מסויים הפסקתי להשתמש בו והוא מונח אצלי בחצר. כמובן שבמשך כל התקופה הזאת לא נעשו לו טסטים. אשמח לקבל תשובה לשאלתי: האם ניתן להפוך את האופנוע ל"רכב אספנות"? במידה וכן, מה הפרוצדורה לשם כך? לכל האספנים תודה.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2222510/Classic-Mini-Cooper-locked-away-garage-36-years.html
הודעה אחרונה מאת eranatia2, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טעימה קלה ביותר מטיול הרכיבה לאילת אשר נערך בסופ"ש האחרון. מכל רחבי הארץ (נו טוב, רק מאיזור המרכז וצפונה - עד יראון) התקבצנו לנו תשעה אופנועים, 14 איש וילדה אחת, ורכבנו דרך ים המלח לראות את הזריחה... אפסיק לחפור, ואתן לכם להנות מהסרטון. תודה רבה לאיציק המארגן, ולכל מי שההשתתף בטיול.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
שלום רב,יש לי שאלה האם ביום שישי יתקיים השוק עתיק למורות שהתחזית אומרת שיש גשמים? תודה, אבי
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה שפורסמה בפורום אחר סובארו 1985 נגנבה מכפר סבא. אם למישהו ייש מידע כלשהו נא ליצור קשר 0544715884 2012-10-24 00.00.52.jpg
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני מספר חודשים יצר איתי קשר עזרא דושי -איש יקר ואספן שלא היה מבייש בידע ובאוסף שלו את מיטב האספנים בעולם. במשך מספר שעות זכיתי לסיור מרתק באוסף הפרטי שלו שמכיל דוגמאות מושלמות בדגש על רכבים אמריקאים משנות ה 50 השאיפה שלו היא להגיע לרמת שחזור קפדנית בכל מחיר ולהעלות את רף השיפוץ בארץ.הסיבה לביקור הייתה פרוייקט שיפוץ של יגואר Mk II. פרוייקט יפהפה ( וחבל שלא לקחתי את המצלמה). את הסיור המרתק סיימתי עם חלקי עץ ודשבורד של היגואר שהועמסו אחר כבוד בזהירות ונלקחו לסדנת בניית הגיטרות Two Tone Guitars שם אני משפץ להנאתי גיטרות עתיקות. הסדנא שייכת לקיקי (יותם) גולדשטיין ואלירן בראשי. חלקי העץ היו במצב גרוע. החלקים עבר בשלב מסויים שיפוץ סביר אבל עם עצים לא נכונים וגימור לא כל…
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 4 תגובות
- 847 צפיות
ביקרתי אצל סוחרים ואספני רכב ישן ועתיק באוקראינה. יש חלפים לכל סוגי הרכבים הרוסים כולל משאיות מכל השנים. זו לא מודעת פירסום מי שרוצה פרטים שיפנה אלי בהודעה פרטית ואתן פרטי התקשרות.
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עוד 10 שנים ניתן לייבא לארץ
הודעה אחרונה מאת bubens, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
אמנם לא אספנות, אך בטוח תמצאו עניין. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=443974
הודעה אחרונה מאת hagay59, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם אפשר לעשות מנוי לאבטומוביל ולקבל אותו בדואר גם אם אני לא חבר מועדון החמש? האם אפשר לרכוש את המגזין בחנויות עיתונים? נתקלתי בכמה עותקים בפינת המתנה במוסך שהייתי בו השבוע וחייב לציין שזה ממש מגזין רציני, מעניין ומקצועי .... (לחובבי הז'אנר).
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
שינוי במועדי מפגשי המועדון בירושלים המפגש השבועי של מועדון החמש בירושלים יתקיים בימי שישי פעמיים בחודש: בשישי הראשון והשלישי מדי חודש. מקום המפגש- רחבת החנייה הצמודה למסעדת קפה 'קולוני' , רח' בית לחם 7, ירושלים. אם אירוע 'שוק עתיק' בחולון יתקיים ב-26.10 כמתוכנן המפגש יבוטל. לבירורים בעניין נסיעה בשיירה לשוק יש להתקשר אל הרכז אילן גורן בטל' 5272562- 050. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הזכוכיות השחורות שבגג T נהיו עכורות/מט עם הזמן/השנים, הכוונה היא מבחינה חיצונית בלבד, אם מסתכלים על השמיים מתוך הרכב רואים צלול/שקוף, מה ניתן לעשות מבחינה וויזואלית ע"מ לשפר את מראה הזכוכיות למי שמסתכל על הגג מבחוץ? חשבתי על להדביק פילם שחור/מראה כמו ששמים על חלונות כהים רק חיצוני, מה דעתכם ייצא יפה? ניתן לעשות פוליש מיקצועי לזכוכית?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה בעיה בחובקי ההגה של הגולף שלי . שיש לי חופש במוט של הגה , השבוע הוחלף לחובקי הגה חדשים ומקוראים , ועדיין יש חופש משהוא יודע אולי מה יכול לעצור את החופש ??? ההגה זה לא הגה כוח והאוטו הוא גיר רגיל תודה לכולם ויום טוב
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
מי מכיר תואם חיפושית. 1 2
מאת חזקי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ידידי המלומדים. מי מכיר רכב אספנות שיהיה תואם חיפושית מבחינת: זמינות חלקים. אמינות. פשטות. אבל בתוספת מזגן. פתוח להצעות.
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, בתור "קדימון" ליריד בהרשי, נסענו על קטע מקסים של כביש 66, בין שיקגו לסנט לואיס. מקווה שתהנו מהתמונות, נחום
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 9 תגובות
- 922 צפיות
מעוניין ברכב אספנות ,אבל קטן ,לא כזה שצורך הרבה דלק . יכול להיות גם מסביבת 83 82 . על מה אתם ממליצים ,שיש לו גם חלפים אם צריך והוא אמין לנסיעות ארוכות .
הודעה אחרונה מאת ביסלי60, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 970 צפיות
שלום חברי הפורום היקרים, אני מעוניין לייבא מאירופה מערכת איתור אשר יש בה מקום להכניס כרטיס סים כדי לקבל הודעות סמס ולדעת כל רגע היכן המכשיר נמצא, האם יש מס קנייה על ייבוא מוצר זה ? אני יודע שמכס אין כי זה מיובא מאירופה אבל השאלה היא לגבי מס קנייה וכמה אחוז מס אני יצטרך לשלם בסופו של התהליך? תודה רבה אילון
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)