רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי בבקשה לדעת אם אני יכול כבר לייבא רכב מודל 1983 לארץ , הרכב יוצר בחודש יולי 1983 . בבקשה רק מי שיודע בוודאות לא השערות..... תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
Ferrari F40 1 2
מאת fastbullitt- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
עדיין לא אספנות, ובכול זאת.. ציור שציירתי של ה F40, לקח לי "רק" 100 שעות,. להלן התוצאה.. את שאר הציורים ניתן לראות באתר שלי ב http://www.art4wheels.com תהנו! מאיר
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. חשבתי לעצמי מה הדרך הכי טובה לאחסן רכב אספנות שאני מתכנן לקנות בקרוב. אני לא מתכוון לנסוע ברכב על בסיס יומיומי אלא רק פה ושם, בזמן הפנאי. יש לי חנייה פרטית בבית (בית פרטי), היא מקורה, אך לא סגורה (רק גג). חשבתי לכסות את הרכב בכיסוי רגיל בכל פעם שאני מגיע איתו הביתה. האם זה בסדר להשאיר את הרכב תחת כיסוי לזמן ממושך (נניח חודש)? זה לא "חונק" את הרכב או משהו? מהי הדרך המומלצת ביותר לדעתכם לכסות את הרכב בהנחה שיש חנייה? ראיתי גם שיש שרוולים מיוחדים לאחסון רכב, כמו אלה: www . carcoon . co . uk (אני עדיין לא רשאי לפרסם קישורים בפורום, לכן הכתובת רשומה עם רווחים...) למישהו יש משהו כזה? לא הבנתי מהאתר אם הם גם שולחים לארץ... יש אולי משהו חלופי באר…
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 60 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
הלאונה הזאת נראת בתמונות במצב תצוגה, רכב שמור מאוד, אך כמו שחלקכם יודעים, לדודי יש סטנדרטים משלו, לכן הוא החליט להעביר אותה שיפוץ לרמה הגבוהה ביותר! כן כן, כך היא נראה לפני השיפוץ
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 91 תגובות
- 18.7 אלף צפיות
אירוע חגיגות סיום הקיץ- 02.10.12 האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי ר"ג במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך כבכל שנה מפגש חברי מועדון החמש ומשפחותיהם בפארק הלאומי ברמת גן, בחוה"מ סוכות, והפעם ביום ג', 02.10.12, בין השעות 09:00- 14:30. הכניסה למקום התצוגה לחברי מועדון בעלי תעודת חבר בתוקף בלבד. ישתתפו באירוע רכבי אספנות/ קלאסיים במצב תצוגה. ההרשמה לאירוע תימשך עד יום ה', 21.09.12. שריינו את התאריך! הקהל הרחב מוזמן לצפות במגוון כלי הרכב המיוחדים של חברי מועדון החמש באירוע מרהיב ומיוחד. פרטים נוספים בהמשך... האירוע בחסות עיריית ר"ג, הפארק הלאומי ר"ג ובחסות חב' קאר איסט בע"מ מקבוצת …
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שישי בא ואנחנו שוב ברחבה וסביב השולחן הארוך. המפגש מתחיל על הטריבונות סביב הרכבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שוב נפגשנו
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם, יש לי חבר שמשפץ הילמן משנות ה40 הוא טס ללנדון בקרוב והוא ביקש ממני לעזור למצוא פירוקיות או חניות שמתמחות בנושא באזור לונדון. אשמח אם תוכלו להעלות כאן קישורים או כתובות למקומות רלוונטים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 5 תגובות
- 829 צפיות
אהלן, האם המשהו מתכנן נסיעה בסוף השבוע הקרוב? אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 2 תגובות
- 802 צפיות
כתבה על מועדון אלפא רומיאו ישראל החוגג בשבת הקרובה 10 שנים לפעילותו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4294894,00.html
הודעה אחרונה מאת yanivk, -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
בדרך כלל זה היה סביב ספטמבר/אוקטובר בכל שנה. לא ראיתי פרסומים השנה. מישהו יודע ויכול לעדכן ?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים, עכשיו כבר אפשר לספר ולשתף. מי שמכיר אותי מכיר גם את האהבה שלי לפלימות' פיורי משנתון 1973. ואחרי שחלום הפיורי 4 דלתות (הארדטופ, כמובן) הוגשם, ואחרי שלוש "פיורי" גראן סדאן (מהן נשארה בידיי אחת) הגיע הזמן לגוון. קצת. את ה"חדשה" אני מכיר זמן רב משיטוטיי בפורום אינטרנטי של אוהבי הז'אנר (אניות אמריקאיות של MOPAR). חודשים ארוכים עברו בפלירטוטים עם הבעלים שלה. המחיר נקבע כבר מזמן, לי היה נוח להמתין עוד זמן מה ולהשלים את הפרוייקט הקודם בטרם שאייבא עוד אחת לארץ. לבעלים מצדו לא היה דחוף למכור והוא הסכים להמתין עם התשלום עד שימצא "פרויקט" חדש שיעניין אותו. וכך, שנינו רקדנו טנגו, כשהכיוון היה ברור. אז היום היא נקנתה. "פלימות' פיורי גראן …
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
56 bsa m21 1 2
מאת Aron- 15 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אתמול קנינו bsa 56 אם סירה אני מצליח לזהות הסירה האם למישהו יש מוסג שנה ויצרן על הכלי? מצורף תמונות
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קצת קשה לבטא במילים את הטיול המדהים הזה שהיה, אולי בגלל שזה ירושלים, קיבלנו השגחה עליונה והכל תקתק כמו שצריך, 23 אלפות, 50 חברים יקרים, שוטר אחד בשם גדעון שארגן לנו את הכניסה עם האלפות לעיר העתיקה דרך שער יפו (מרגש ביותר המעמד הזה) ואת החנייה, מדריך אחד בשם איציק שהוא פשוט אנציקלופדיה מהלכת והרבה הרבה כיף. המון תודות לאיציק ולגדעון שהם אגב אלפיסטים . תודה גם לאיגור הצלם שהוכח ככישרון אדיר. תודה על הפירגון הרב, נראה שהפעם זה אכן היה הטיול הטוב ביותר שמועדון אלפא קלאסיק ארגן לחבריו, ללא ספק המועדון המלוכד הזה מתעצם, משתפר ומייצג נאמנה את בעלי האלפות הישראלים בעולם- התגובות שאנו מקבלים מכל העולם מדהימות. את כל התמונות ניתן לראות בקישור לדף הפייסבוק של מועדון אלפא קלאסי…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 0 תגובות
- 676 צפיות
שלום רב , אני פותח שירשור זה בפורום "אספנות" מכיוון שיש כאלה שיש להם מחסן גדול שמאחסנים בו את רכבם . אני מעוניין לצבוע את הרכב שלי בעצמי יש לי לשם כך את הכלים והחומרים הנדרשים . הבעייה היא מקום לצבוע אין לי , מחפש מקום ע"מ לצבוע את הרכב , גם תמורת תשלום סמלי . אשמח אם מישהו יענה לבקשה שלי , בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
פיאסטה שנת 88'
מאת eli.g- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות פיאסטה שנת 88 מנוע 1.1 סטנדרטית מבחינת בירוקרטיה, הפיאסטה לא עברה 5 שנים טסט, התכנון הוא לקנות אותה בזיכרון דברים, להפקיד את הרישיונות שלה (ע"י ייפוי כוח מהמוכר) ובעוד 6 שנים כשיגיע זמנה להיות אספנות, להעיר את רשיונותיה לחיים. כמה שאלות: האם אני עדיין אהיה חייב בתשלום אגרות הטסט רטרו כדי להפשיר את הרישיונות ? כיצד מתבצע התהליך, בתום 6 שנים, להפוך את הרכב לאספנות..?!
הודעה אחרונה מאת Vertigo., -
BMW 730 1988
מאת אדם1969- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הוצע לי לקניה BMW 730 1988 מנוע 6 טורי 3 ליטר יד ראשונה בודי במצב טוב מאוד אשמח לדעת פרטים על הרכב אחזקה, אמינות והמסביב
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אולי כאן מישהו ידע את התשובה. פעם, עד שנות ה-80 פלוס/מינוס, היה מקובל בארצנו, גם בקרב בעלי המקצוע בתחום הרכב, לציין את הספקם של כלי רכב (בכח-סוס) כשווים למאית נפח המנוע שלהם בסמ"ק. לדוגמא, על מכונית בנפח 1600 סמ"ק אמרו שיש לה 16 כח-סוס (או "16 כח", בקיצור). כנ"ל לגבי אופנועים וקטנועים ("חצי כח", ל-50 סמ"ק, 3.5 כ"ס ל-350 סמ"ק וכו'). אני מניח שחלק מהחברים כאן יזכרו את זה. עד כה, לא הצלחתי להתחקות אחר עקבות המקור לנוהג זה. כמובן שאין הרבה קשר בין מאית הנפח לבין ההספק האמיתי של המנוע, וברור לי שרוב האנשים שהתבטאו כך כלל לא הבינו מהו באמת "כח-סוס" (או מהו באמת הספק). ההשערה שלי היא שזה נבע מסוג של "tax horsepower" שהיה נהוג כאן או באירופה פעם*, אבל בכ…
הודעה אחרונה מאת גליאור, -
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
כמה סוכר? בבקשה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מועדון החמש בשיתוף מועדון אלפא קלאסיק מזמין לחגיגת 50 לאלפא רומיאו ג'וליה ב- 19.10 1 2
מאת מועדון החמש- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חגיגת 50 שנה להולדת אלפא רומיאו ג'וליה מועדון החמש בשיתוף מועדון אלפא קלאסיק, מזמינים את מועדון אלפא רומיאו ישראל ואת החברים בעלי מכוניות מדגם אלפא רומיאו להשתתף בחגיגת 50 שנה להולדת אחת המכוניות המשמעותיות והמשפיעות ביותר שייצרה חב' אלפא רומיאו - הג'וליה המפורסמת. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום שישי ה-19/10/12 בשעה 16:30. בעלי מכוניות מסדרה 105 של אלפא רומיאו (ג'וליה, ג'וניור, ספיידר וברלינה) מתבקשים להקדים ולהגיע בשעה 16:00 למטרת סידור הרכבים בתצוגה. בעלי רכבים מתוצרת אלפא רומיאו יורשו להיכנס לרחבת החנייה בנוקיה גם אם אינם חברי מועדון החמש. …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
תמונות ממפגש השרון בגעש היום... אריק
הודעה אחרונה מאת eli.g, -
- 2 תגובות
- 762 צפיות
שלום חברים וחברות יום חמישי 18.10 שעה 03:00 (לפנות בוקר) ניפגשים בתחנת הדלק בצומת מגידו לאחר תדלוק שלנו ושל האופנוע ניסע דרך כביש 90 עד למפגש הלידו בים המלח לחברה מהמרכז ומהדרום ניפגש בשעה 05:00 בלידו לתאם עם יוני הכהן בטל' 0523696457 מפגש ונוסעים ביחד לכיוון הלידו בשעה 05:30 נעצור בעין גדי לקפה תופינים וזריחה אני אמור לקבל תשובה ממפעלי ים המלח לבקר אצלם במפעל במידה ולא יסתדר נעצור בנאות הכיכר לסיור והסברים בחממות ומשם לאילת ברגוע ובכייף שימו לב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביום שלישי16.10 אשלח אישור לתכנית הטיול (תלוי במזג האויר) כל אחד יביא שתיה כיבוד קל וכריכים לדרך נא בידקו את תקינות האופנוע מים שמן (רצוי לקחת בקבוק מי…
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ובכן, כותרת. ^ התכנון היה לנסוע לרומא בלבד, אבל החלטתי לצרף מרוצי מכוניות לעניין, אם יתאפשר. לשמחתי, היה אירוע מרוצים של אליפות מכוניות GT וסאלון האיטלקית (שדי משגשגת ופורצת את גבולות איטליה) במסלול בשם Vallelunga, כחמישים קילומטר צפונית לרומא.אז הוספתי שלושה ימים באיזור, ובין היתר, צילמתי מה שעניין אותי, ואני מקווה שגם אתכם. מנהלים: חלק מהמכוניות בפירוש אינן קלאסיות, אבל הן מיוחדות, בטח לעיניים ישראליות, לכן פתחתי את השרשור ב"אספנות". מתנצל אם זה לא במקום הנכון. אז נתחיל בסדר כרונולוגי: קודם תמונות מהעיירות באיזור המירוץ: הלנצ'יה היתה כל כך יפה, שקיבלתם שלוש תמונות: זוכרים אותה? ישנן הרבה מכוניות מהז…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הרכב העתיק ביותר נמכר המכונית הישנה ביותר בעולם שעדיין נוסעת נמכרה בסכום של 4.62 מיליון דולרים. מכונית הקיטור דה דיון בוטון משנת 1884 שכונתה 'לה מרקיז' או בשמה המלא De Dion Bouton Et Trapardoux Dos-A-Dos Steam Runabout, הועמדה למכירה ב'RM הרשיי' בפנסילבניה מכירות פומביות. רכב הקיטור הזה שרק 20 רכבים נוצרו ממנו נבנו ע"י יצרנית המכוניות הצרפתית של המרקיז ז'ול-אלברט דה דיון, ג'ורג בוטון וצ'ארלס טרפארדו. מתוך כול אותם 20 רכבים רק 6 נשארו ואחת שרדה ועדיין נוסעת, הקונה המאושר הוא הבעל 5 של הרכב שהייתה בבעלות משפחה אחת 81 שנה. מהירות המרבית של מכונית זו מגיע ל 60 קמ"ש.
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הצטרפה לאחרונה לאסקורט הצהובה שלי אחות צעירה מודל 74 מיובאת מגרמניה, לדעתי היחידה בארץ מדגם זה דגם GT הוא המפואר ביותר עם מנוע high compression,לוח שעונים מפואר, בלמי דיסק מקוריים הגה ספורטיבי,במקור צבע מטאלי לבחירה ,ניקלים על הדלתות, שעון זמן, בידוד מאסיבי,גיר מחוזק וכו וכו וכו... בכל אופן רציתי לשתף אתכם בחוויה, הרכב נוסע חזק!! ובשרשור זה אשתף בפרויקטים קטנים שאעשה בו עם הזמן לתמונות:
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 650 צפיות
לא אצלנו, כמובן. באוסטרליה... http://www.youtube.com/watch?v=QAqXSMYpL9Y& דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מתי אצלנו המוזיאון ישפץ את הרכבים הראשונים שנוצרו בארץ .... ? מתי זה יוכר גם כסוג של דברים שדורשים שימור לאומי ?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
דרושה חניה סגורה
מאת דרור- 0 תגובות
- 662 צפיות
היי חברים , אני מחפש חניה סגורה לכמה חודשים באיזור הצפון , חיפה קריות והסביבה . אשמח לשמוע על פתרונות . אין צורך במקום לעבוד , רק חניה . חשוב סגור ! תודה דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
וילם ון דה פול ההולנדי צילם את ערי ישראל לפני חצי מאה בדיוק. הוא עשה זאת ביסודיות כזו, עד שניתן לערוך את התמונות שלו לתוך מדריך - נדיר בתכניו ובאיכות הצילומים שלו. לפניכם מדריך המכוניות הישראליות, 1962-התשכ"ג: http://israelmotorindustry.org/israel-guide-1962
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה הרכב הזה ?
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
המלצה לבולמים
מאת בן-עטיה- 0 תגובות
- 675 צפיות
האם יצא למישהו להתנסות עם בולם מונרו משולב בקפיץ ויכול לתת את דעתו על הבולם? מצ"ב קישור ל בולמים http://www.ebay.com/itm/MONROE-Coil-Over-REAR-SHOCKS-1971-1976-SCAMP-DUSTER-/330801987845?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A1975%7CMake%3ADodge%7CModel%3ADart&hash=item4d0555c105&vxp=mtr אני מתלבט בין המונרו ל kyb ,ב kyb זה בולם רגיל ללא קפיץ,המחיר אותו הדבר, כמעט שכחתי- הבולמים מיועדים לדודג' דארט ספורט
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 235 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- benny62
- meny5
- RedLabel
- גולד1
- igor8s
- לירון .ה.
- yor2
- גור אדם
- ArikB
- yossiaviel
- sperial