Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה שנת 88'

eli.g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פיאסטה שנת 88 מנוע 1.1 סטנדרטית

מבחינת בירוקרטיה, הפיאסטה לא עברה 5 שנים טסט, התכנון הוא לקנות אותה בזיכרון דברים, להפקיד את הרישיונות שלה (ע"י ייפוי כוח מהמוכר) ובעוד 6 שנים כשיגיע זמנה להיות אספנות, להעיר את רשיונותיה לחיים.

כמה שאלות:

האם אני עדיין אהיה חייב בתשלום אגרות הטסט רטרו כדי להפשיר את הרישיונות ?

כיצד מתבצע התהליך, בתום 6 שנים, להפוך את הרכב לאספנות..?!

פורסם
אני מעוניין לקנות פיאסטה שנת 88 מנוע 1.1 סטנדרטית

מבחינת בירוקרטיה, הפיאסטה לא עברה 5 שנים טסט, התכנון הוא לקנות אותה בזיכרון דברים, להפקיד את הרישיונות שלה (ע"י ייפוי כוח מהמוכר) ובעוד 6 שנים כשיגיע זמנה להיות אספנות, להעיר את רשיונותיה לחיים.

כמה שאלות:

האם אני עדיין אהיה חייב בתשלום אגרות הטסט רטרו כדי להפשיר את הרישיונות ?

כיצד מתבצע התהליך, בתום 6 שנים, להפוך את הרכב לאספנות..?!

עוד 6 שנים הרכב יהיה פטור מתשלום אגרות רישוי רטרו.

תצטרך להגיע עוד 6 שנים עם בעל הרכב ו/או ייפוי כוח עם ת.ז של המוכר למשרד הרישוי, בשלוש דקות הרישיון

מוסב לסטאטוס אספנות ומשם לדואר לבצע העברת בעלות.

פורסם
יש לך את האופציה להעביר בעלות גם ללא ביצוע טסט.

האופציה להעברת בעלות ללא טסט ניתנת רק אחרי שהוא נכנס לסטטוס אספנות ?!

פורסם
עוד 6 שנים הרכב יהיה פטור מתשלום אגרות רישוי רטרו.

תצטרך להגיע עוד 6 שנים עם בעל הרכב ו/או ייפוי כוח עם ת.ז של המוכר למשרד הרישוי, בשלוש דקות הרישיון

מוסב לסטאטוס אספנות ומשם לדואר לבצע העברת בעלות.

תודה רבה עזרת לי מאוד..!! :mm_yeah:8)

פורסם

אופציה נוספת היא למצוא פיאסטה במצב נסיעה עם טסט ושנתון יותר נמוך כמו 83 84 ואני מאמין שתמצא יחסית בקלות

פורסם
אופציה נוספת היא למצוא פיאסטה במצב נסיעה עם טסט ושנתון יותר נמוך כמו 83 84 ואני מאמין שתמצא יחסית בקלות

אתה אופטימי אני חייב לציין !! אני עוקב אחרי הלוחות למכירה כבר מס' חודשים אך ללא הצלחה

אשמח מאוד אם תשמע על פיאסטה למכירה במחיר שפוי ותעדכן אותי :-D

קח דוגמא חמה מהתנור - המוכר הפוטנציאלי שלי.. כבר לא מעוניין למכור

ככל הנראה, הבין כמה הרכב כרגע מבוקש ונדיר, וכמה הערך שלו יעלה בעתיד

פורסם
האופציה להעברת בעלות ללא טסט ניתנת רק אחרי שהוא נכנס לסטטוס אספנות ?!

לא צריך להמתין שהרכב יהיה אספנות אלה כעת.

• תוכן חדש...