רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחברי האספנים שלא תמיד מבקרים בפורום הכללי. חזרתי מטיול נהיגה בגרמניה. לא עם כובע של אספן, עם כובע של נהג במכונית בת זממנו. פרסמתי שרשור בכללי, מקווה שתהנו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451175 ותמונה אחת מוקדשת לחברי אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-a159d7ecfba2a31006.htm&partner=thespangled
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
ליפניכם הרכב אספנות הכי יקר שנוסע בארץ. (ערן רוצה לקנות )
הודעה אחרונה מאת por1, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.thesmokingtire.com/2012/video-take-a-tour-of-this-amazing-car-collection-at-ae-performance/
הודעה אחרונה מאת שימוניק, -
- 1 תגובות
- 647 צפיות
כתבה נחמדה על הדברים הקטנים והיקרים שהגיעו השנה מחו"ל ועושים לנו טוב... http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3584902,00.html רן
הודעה אחרונה מאת yami, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי חלק לטרנספורטר שלי, כמובן שהחלק נעצר במכס ואני עכשיו נאלץ לעבור את עינויי הבירוקרטיה הנפלאים של ארצנו. אני צריך אישור מוסך מורשה כדי שאוכל להגיש את הבקשה ליבוא למשרד הרישוי. עברתי כבר 4 מוסכים, כולל המוסך בו אני מטפל באופן קבוע, אף אחד לא יודע במה מדובר ואינו מוכן לעזור בשום דרך. מה אני עושה? מישהו יכול לעזור לי? אני מאיזור חיפה, אשמח לדעת מי יכול להנפיק עבורי אישור, אפילו בתשלום. תודה.
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
vimeo.com/50451582
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב שלי יש קצת פיצוצים על הדשבורד. ובתורמת איברים שלי יש אחד שלם, אבל יש בעיה קטנה. בתורמת יש תא כפפות גדול. וברכב שלי תא כפפות קטן, (נמצא בתוך המכסה). האם אפשר להרכיב אותו על הרכב או שתיהיה בעיה? לפי מה שהבנתי בדרך כלל הדש עם התא כפפות הקטן זה ברכבים שיש להם מזגן מקורי. אבל אצלי הפנאל של המזגן רגיל ויש לי כפתור שהוסיפו. יכול להיות שהמזגן מקורי ואין אפשרות להרכיב אותו? לפי איזה עוד סימנים אני יכול לדעת עם המזגן מקורי או ישראלי?
הודעה אחרונה מאת Avi Yaakov, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה וכמעט מוצלחת, סיימנו היום את הצביעה והאוטו ייעשה ביום רביעי את דרכו לרחובות על מנת להתחיל את המכניקה. התוכנית היא, לאחר החזרת מנוע גיר , טיפול מקיף בבלמים, חשמל, טסט, רפדיה לסיום מושבים ושטיחים ורק אז חזרה לצבעי לפוליש אחרון ולקה נוספת (אולי)
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בימים אלו נמסרה השליטה בבית סרגיי בירושלים לידי רוסיה, לאחר מחלוקת משפטית ממושכת. רגע לפני הפינוי, הספקתי לתעד שברולט קורבייר שאוחסנה במתחם ב- 45 השנים האחרונות. כל הפרטים כאן: http://israelmotorindustry.org/corvair-jerusalem-time-capsule/
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
חברת אודי הוקמה בגרמניה בשנת 1909 ועברה גילגולים רבים, בהם השם אודי כלל לא הופיע על מכוניותיה. ההיסטוריה המודרנית שלה מתחילה ב 66' עת פולקסווגן קנתה את רובם המכירע של מניות החברה מידי דיימלר-בנץ הגרמנית. יחד עם הרכישה, קיבלה פולקסווגן מכונית מוכנה לייצור שתוכננה ע"י דיימלר-בנץ, וזו הוצגה ב 68' ונקראה אודי 100. מכוניות ד.ק.וו מתקדמות יותר שהיו בתכנון באותה תקופה, הוצגו כאודי 60, 75 ומאוחר יותר 90. בשנת 68' היו לאודי, שמפעליה מוקמו בעיר אינגולשטט, מכוניות מודרניות יחסית שהשלימו היטב את קו דגמי פולקסווגן שהיו מקוררי אוויר. בשנת 69' קרסה NSU עקב כישלון ה RO80 המדהימה שצויידה במנוע וואנקל שפיתוחו לא הושלם כראוי, וניבלעה אף היא בקונצרן פולקסווגן. אודי ו NSU הביאו עמ…
הודעה אחרונה מאת אסף הופמן, -
-
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. חברה מחפשת לצילומים עבור מגזין בחו"ל (מאוד נחשב), בחור/בחורה בעלים של ב מ וו , מכונית או אופנוע, עדיף רכב אספנות או דגם ישן מעט , לא חדש ונוצץ לחלוטין. כמובן עם סיפור מענין ( גם של האוטו וגם של המצולם). מי שמעוניין שישלח לי ה"פ ואני אקדם את זה. שווה ביותר.
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
http://www.mako.co.il/cars-off-road/travel/Article-b31b14847c6d831006.htm
הודעה אחרונה מאת DS PALLAS, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לפני כמה שבועות פנה אלי אחד מחברי הפורום על מנת שנייצר עבורו מיכל חדש לסוסיתא אותה הוא משפץ. עם כל החגים שהיו בדרך זה לקח לנו קצת זמן, אבל היום התפננו וייצרנו את המיכל. מצורפות תמונות מתהליך הייצור, וכמובן התמונה האחרונה ישן מול חדש 1. כמו כל פרויקט גם כאן מתחילים במידול המיכל במחשב, לפני המעבר ללייזר לחיתוך 2. פיקים ראשונים אחרי הערגול 3. ריתוך 4. הברזה של התושבת למצוף המפלס 5. מבט מבפנים 6. ישן מול חדש בזמן מילוי המים ובדיקת אטימות
הודעה אחרונה מאת beetledude, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ניסיתי להעביר היום את החיפושית 73' , שעתידה להיות שלי, טסט.. כל הרכב היה תקין, הכשילו אותי בגלל פנסים - "הרפלקטורים שלך חלודים" אמר הבוחן והכשיל.. למי שלא מבין, מדובר בקונוס הכסוף/מיטלי בתוך הפנס שסובב את הנורה (תפקידו לפזר את האור) השאלה היא: האם מחפשים חלק חדש/משומש או שיש פיתרון "עשה זאת בעצמך"..?!
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 975 צפיות
וולוו מפסיקה לייצר את הC30. נראה כמו השקעה בטוחה לאספני העתיד... http://www.mako.co.il/cars-cars-news/new-cars/Article-3e0e65affe66a31006.htm&partner=thespangled
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המותג מיני - קלאסיות ומודרניות במסע משותף. נפגשנו בבוקר בארסוף קדם (בגלריה הירוקה של האמן דני מנהיים), ולאחר אירוח כיד המלך יצאנו למסע המשותף. השנה המסע התקיים בסימן פעילות יצירתית בקיבוץ געש וספורטיבית ביער האילנות. בסיום המסע זכינו (שוב) לאירוח כיד המלך ולהופעת הזמר ירמי קפלן אירוע מאורגן למופת באווירה של כיף. יישר כח ל- "צוות "יקי", ו- "צוות מיני" בדלק מוטורס.
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
אני באלבניה באחד הטיולים, ברחוב צדדי קטן תראו מה מצאתי מי מנחש איזו מכונית? ומאיזו שנה? השחזור כולל חריטה מעץ של גלגלי המכונית הפרס למנחש ביקור באתר ( צריך להגיע לאלבניה לעיר ולורה ).
הודעה אחרונה מאת יורקי, -
- 1 תגובות
- 731 צפיות
היי, מברר עבור חבר שמשפץ את הרכב הנ"ל וזקוק לגומיות לשמשות בעיקר הצדדיות שהם יחידה אחת(לא לפי מטר), האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג? לחילופין האם יש יצרן גומיות כזה בארץ לפי דוגמא? הפניה נעשת לאחר חיפושים רבים אצל זגגים וחניות חלפים בצפון. תודה.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 1 תגובות
- 672 צפיות
עוד חודש וחצי הרכב אספנות, אבל סיימתי את הדברים הדרושים עבור הטסט ואני רוצה להחזיר את הרכב לכביש כבר עכשיו. איפה אני יכול לעשות ביטוח של חודשיים לרכב?
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
שלום לכולם ושבוע טוב. אני שמח לשתף אתכם בכמה תמונות מאחד האוספים היפים והמגוונים בארץ. כמה הבהרות קודם כל: * הרכבים אינם שלי, אלא של מכר שלי ואני מעוניין לשמור על פרטיותו. אי לכך, הוסרו מהתמונות פרטים מזהים. מי שבכל זאת מזהה, מתבקש שלא לחשוף פרטים ע"ג הפורום. * אף אחד מהרכבים (למעט המרצדס SLC כפי שיובא להלן) לא למכירה, חבל על הזמן שלכם... * כל הרכבים במצב נסיעה וניתן לצפות בהם מדי פעם באירועים של מועדון החמש. נתחיל: 1) קמארו SS מקורית 2) מנוע 350 (של הקמארו) 3) קמארו מבפנים 4) עוד תמונה של הקמארו 5) שברולט בל-אייר 6) קאדילק דה-וויל פתחה 7) קריזלר אימפריאל לה-ברון פורד LTD פתוחה
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני רוצה למכור את הרכב שלי באיי ביי למשהו יש מושג אם יתנו לי להוציא את הרכב מהארץ ? ומה הפרוצדורה של זה, מדובר ברכב אספנות ללא טסט. תודה
הודעה אחרונה מאת beetledude, -
-
מישהוא מזהה ?
מאת erez a- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אשמח לעזרתכם על הרכב שנמצא מימין תודה
הודעה אחרונה מאת erez a, -
- 2 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכולם, התחייבתי כלפי זוג שאסיע אותם לחתונה עם רכב האספנות שלי הפיאט 1100 1952 לחתונה ב 23.10 בפרדס חנה מפאת השתתפותי בשבוע הבא בתרגיל פיקוד העורף לא אוכל למלא את התחייבותי אשמח אם מישהו עם רכב אספנות משנות החמישים יוכל להחליף אותי נא לשלוח הודעה פרטית תודה אלחנן
הודעה אחרונה מאת trek10, -
חברים יקרים קשה לי להסיג שמן איכותי 20-50 .רק של פז או חברות לא מוכרות.אני רגיל ל VALVOLINE או LIQUI MOLY .השעלה זו,עם אני יכול להישתמש 10-40 חצי סינטטי,עם לא כבד מידי. האוטו שלי FIAT 128 1100 ס"מק,ו BMW 1502 1600 ס"מק. עם למישהו יש תשובה לזה?? שבת שלום
הודעה אחרונה מאת bull9345, -
רתך באזור ראשון.
מאת dkn1- 4 תגובות
- 761 צפיות
אם אפשר בבקשה המלצה לרתך באזור ראשון ! בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, כפי שאתם יודעים, לא מעט מוסכי פחחות וצבע עושים עבודה שטחית ולא איכותית, והתוצאה צורמת לעין: גלי שפכטל, גלי צבע, גבשושי צבע ולקה, הבדלי גוון, וכו'. וכל זה מתפוצץ ומתקלף אחרי חצי שנה. אבל אני מאמין שעוד נשארו כאלה שרואים בעבודתם אומנות. פעם נתקלתי בעבודות יפות שהציגו חברי הפורום, אבל כפי שאני זוכר, עבודות האלה נעשו במוסכים באיזור תל אביב. האם יש מוסכים טובים באיזור השפלה או באיזור מודיעין? מודה לכם על המלצותיכם (ולא טופס אף אחד במילה, כמובן). שבוע טוב לכולכם!
הודעה אחרונה מאת אגזוזברקס, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראו ותהנו
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 668 צפיות
שלום לכולם! חבר גילה בביתו את המציאה הנ"ל, והחליט לשפץ. אשמח לקבל מידע אודות האופנוע- דגם, שנה משוערת, נפח, וכ'ו... תודה רבה מראש! ומצטער על איכות התמונה (אייפון).
הודעה אחרונה מאת shmuel halperin, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 756 צפיות
לצורך צילומי פיילוט מסוים ההפקה מחפשת רכב אמריקאי גדול לכמה שעות, מחר בבוקר (יום ג') בתל אביב. לפי הסיפור הרכב אמור להיות מודל 1974, אך כל רכב בעל מראה דומה, ולצורך העניין משנות ה-70, יתקבל בברכה. הצבע לא משנה, פתוח או סגור לא משנה, צריך בגאז' גדול - הצילום יתמקד דווקא בתא המטען. אין צורך שהרכב ייסע בזמן הצילומים - רק להגיע לנקודה, לחנות ולתת לצלמים ולשחקנים לעשות את שלהם. שעות הצילומים הם מ-6 בבוקר עד 10 בבוקר, ומובטח תשלום של 1,000 ש"ח. המעוניינים יפנו לאוריה בטלפון 052-4700652.
הודעה אחרונה מאת Cadillac58,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ניקו פ.
- NickName1
- RBRB
- mikk
- ba323f
- Mech Morphix
- SurfHigh
- yoav911gt2
- David32
- אליה
- RedLabel
- BassDriver