Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין הגה נסגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחרות ופלוראליזם בדרך כלל מוסיפים. חבל על הגה.

אינני חושב שברכב היה טוב במיוחד: כתבה אחת שזכורה לי עסקה בהכנסת רנו 4, כמדומני, למיספר מכוני בדיקה והשוואת התוצאות.

כתבה שנייה עסקה בכלי הרכב של גאולה כהן והתמקדה בברלינה האוטומטית שאהבה. למיטב זכרוני [המוגבל סוגייה זו]היה שם גם מחירון רכב שניסה להתחרות עם לוי יצחק, כפי שניסה גם אפריים מוהר במיספר מוקדים.

טורבו, על כל חסרונותיו היה בעל חשיבות רבה.

טורבו של אטלר וקוואטרו לא היו ירחונים מאוזנים במבנה ובנושאים, אך היו בהם פה ושם הברקות. בקוואטרו היתה בין היתר השוואה מתורגמת בין 164 חדשה לברלינה[ מוטיב הברלינה]

אינני מכיר את מוטו כיום, אך מוטו בראשית דרכו ובמשך שנים היה עתון יוצא דופן ברמתו- הן אינפורמטיבית, הן צורנית וודאי ביכולת הכתיבה. אעז להגיד שמבחינות רבות בן תחרות לירחונים בעולם.

אני תוהה היכן כותבים כתביו כיום. מעיתונים ותיקים יותר- נהנתי לקרוא את רמי גלבוע. תוהה היכן כתב מאוחר יותר. ראיתי פה ושם כתבות, אינני זוכר אם בהגה או במקום אחר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא חכמה לרצות שתהיה תחרות.

באמת היה נחמד אם הייתה תחרות של יותר מעיתון רכב אחד.

מציאות זו נגזרת בצורה די ישירה מהעובדה שלכל שלושה ארבעה יצרנים יש יבואן בלעדי אחד.

מכאן גם העיתון בקלות הופך ללא מענין בעקבות לחץ היבואן, שוודאי יש לו אחזקות גם בחברות ביטוח וצמיגים ואז גם הן מושכים את הפרסומות.

כשטיף נידל (TIFF NEEDELL) יגיד משהו רע על איזה פורד או מיצובישי איזה יבואן יגיד משהו? יש לכל מותג בבריטניה עשרות דילרים שונים.

רוצים עיתונות חופשית ומציאות שבו עיתונאי אומר מה שהוא חושב על האוטו כמו קלרקסון שכמעט חיסל את ווקסהול כשטען שהוווקטרה (קאווליר בבריטניה) היא מכונית לא טובה? (כמעט נסגרו מפעלים בגלל מה שהוא אמר).

יש לזה מחיר שלא בטוח שמקבלי החלטות מוכנים לשלם.

פורסם

במדינות בהן מייצרים מכוניות קיימת תופעה אחרת - הערצת התוצרת המקומית, בלי קשר לטיבה.

אני עדיין זוכר מצויין את ההישתפכויות של ג'ינקרלו פריני מכל מכונית איטלקית שיצאה לשוק, או את ג'ורג' כשר על כל מכונית גרמנית.

יחסית, עיתונות הרכב הבריטית לא חטאה בנושא, ומגזין CAR "שחט" מכוניות אנגליות רבות במדריך שלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ועדיין, אני זוכר בהתרגשות את ההמתנה למגזין החדש בניילון שיגיע כל

חודש לתיבת הדואר או יגנב לפני שאשים עליו אצבעות.

אז לא היה טוקבקסיט ממורמר שיכתוב בזעם "פיאט שוב דפקו אותו עם האורות-אחד שמבין"

הסתפקנו בכתבות ותמונות כמו מחו"ל ורצינו להיות כתבי רכב, שהיתה העבודה הכי טובה בעולם.

היום הנוער צמוד לראלטי וכוכב נולד, ואין לו מושג ירוק מה מסתתר מתחת למכסה המנוע. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
במדינות בהן מייצרים מכוניות קיימת תופעה אחרת - הערצת התוצרת המקומית, בלי קשר לטיבה.

אני עדיין זוכר מצויין את ההישתפכויות של ג'ינקרלו פריני מכל מכונית איטלקית שיצאה לשוק, או את ג'ורג' כשר על כל מכונית גרמנית.

יחסית, עיתונות הרכב הבריטית לא חטאה בנושא, ומגזין CAR "שחט" מכוניות אנגליות רבות במדריך שלו.

יש גבול.גם הכתב הכי אנגלי לא ייתאבד להגיד על מוריס מרינה או זוועה אנגלית אחרת מתקופת השקיעה, לפני מעבר להיות מרכיבת תכנונים זרים כמו שאר מדינות עולם שלישי, שהיא מכונית טובה אם הוא רצה שמישהו ימשיך לקרא אותו. אין להשוות לכתבים שמתייחסים לפיאט,VW,וולבו או סיטרואן לגביהם לגיטימי שיהיו דיעות שונות. לגבי הזבל האנגלי לא. היו חייבים להגיד את האמת שתאצ'ר עוד היתה רכה איתם והם היו צריכים להיעלם הרבה לפני.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...