רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
הודעה אחרונה מאת DS PALLAS, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום. שמי דן. אני בן 32 וזוהי הודעתי הראשונה בפורום. מזה זמן מה אני מתעניין ברכישת רכב אספנות קבריולט קלאסי, רצוי בצבע אדום. שני הדגמים ששמתי עיני עליהם הם: טריומף ספיטפייר או אלפא ספיידר דואטו. התקציב שחשבתי להקצות לרכישה הוא עד 70 אלף ש"ח, רצוי פחות. העניין הוא שאני לא מבין גדול ברכבים, כך שאני מעדיף לקנות רכב משופץ ברמת גימור גבוהה ככל האפשר, כדי להמנע מתהליך שיפוץ שאינני מבין בו. ראיתי רכבים כאלו בחו"ל, שנמכרים בכמה אלפי דולרים בודדים, אך אני מבין שתהליך הייבוא מורכב יחסית ויכלול עלויות צפויות ובלתי צפויות נוספות. בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם בנושאים הבאים: 1. כל המלצה על דגמי רכבים דומים חזותית לאלו שציינתי, שאולי אינני מכיר, ויכולים להתאים לתקציב שלי…
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, שמי אלי והצטרפתי לפורום לאחרונה בעקבות רצון עז לאחרונה לממש חלום של קניית חיפושית נפלה לי מציאה של חיפושית אמריקאית 73' ב-6000 ש"ח (מציאה?) מצב הרכב - צריך פחחות וצבע, מושבים במצב קרוע/גרוע, ודש בורד מפוצץ, מנוע 1600, ג'אנטים מגנזיום (צמיגים מצב טוב+), הגה עץ כמה שאלות: 1. כמה יכול לעלות דש בורד במצב טוב לדגם אמריקאי? 2. מה ההבדל בין הדגם אמריקאית לגרמנית מבחינת שכיחות חלפים? 3. האם המחיר שציינתי נחשב סביר ביחס למצב שצויין?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות ממוזאון יפיפה בלוקסמבורג
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום האם מכונית שלא מסוגלת לנסוע בשל בעיה בגיר אבל המנוע עובד יכולה לעבור טסט? אם מביאים אותה למכון על גרר. אם כל המכלולים שנבדקים תקינים, השאלה היא מבחינה חוקית. תודה.
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
שלום, שמתי לב שלהרבה רכבי אספנות פשוט אין את הפסים הזוהרים שצריכים להיות מאחורה ברכב, לכן פניתי לפורום הזה כי אני מעוניין לדעת האם יש סיכוי שיורידו את הרכב מהכביש אם אני לא מדביק אותם? כי יש ברשותי רכב בן 23, עדיין לא אספנות (אבל בדרך לשם), ולאחרונה צבעתי את הרכב, ואני שונא את הפסים האלה שהורסים את המראה של הרכב בנוסף לכך פוגעים בצבע (עדיין לא הדבקתי). אז אם אני לא מדביק, מה הדבר שהכי גרוע שיכול לקרות? וכמה זה קורה בפועל? אשמח אם מישהוא קצת יעזור לי להבין את המצב. תודה
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
מפגש מועדון החמש נשר 1 2
מאת oldcar- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום היה לי ג'ט לג ולכן צילמתי מעט תמונות
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
הוספת שעון לחץ שמן 1 2
מאת irork- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום. יש לי שעון לחץ שמן שפורק ממיצובישי מונטרו (פג'ארו אמריקאי). ראצלי קיימת נורה בלבד. ציתי לשאול מה נדרש על מנת לחבר את השעון? אני יודע שהיוניט שמתחבר לנורה אינו מתאים לשעון ולכן השגתי יוניט שמתאים לשעון ולנורה ביחד אבל זה לא עובד. תודה
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 0 תגובות
- 712 צפיות
שבוע טוב, כידוע לי עולה חדש אשר מייבא רכב מחו"ל משלם 50 אחוז מיסים ואין הגבלה בשנת הייצור, השאלה היא האם זה תופס לגבי רכב אספנות? תודה, שגיא
הודעה אחרונה מאת shimsag, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד- מרדכי החודשי בדרום כל שבת שנייה המפגש הבא יתקיים בשבת - 13.10.12- בקפה ג'ו, מפגש ' יד- מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מוזמנים בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום ובכלל. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם השבוע שחררתי הארלי דוידסון מהמכס באשדוד.(שובלהד שנת 1981) הרגלית של האופנוע הגיע שבורה. האם יש למי להתלונן? האם ריתוך הרגלית יחזיק מעמד? (אופנוע כבד מאוד) האם ניתן להשיג בארץ רגלית כזאת? תודה לעוזרים. יוסי
הודעה אחרונה מאת DUKE2, -
היי, לאבא שלי יש טנדר פורד קנדי מודל 42 (הגה ימני). כמה שאלות: 1. בעל הרכב הוא סבא שלי שנפטר לפני כמה שנים - האם אפשר להעביר בעלות? איך עושים את זה? (אין לנו את הרשינות, אנחנו מקווים שאפשר לשחזר אותם במשרד התחבורה (כשהם יסיימו עם השביתה...)) 2. בעיקרון האוטו לא נסע יותר מ20 שנה, (הקטע המצחיק הוא שעדיין יש אוויר בגלגלים...) והוא מכוסה כולו בחלודה, הפח עדיין במצב טוב (הוא בעובי של כ7 מ"מ...) אבל יש הרבה עבודת גירוד, בקיצור - השאלה היא האם שווה להשקיע באוטו כזה? חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש חברה שמייצרת לו חלקי חילוף ברשיון מול פורד (הם מייצרים כמעט הכל, כולל חלקים פנימיים...). לאבא שלי יש מפעל מאחורי הבית, יש לנו את כל הציוד פחות או יותר (מלגזה להרים חלק…
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 5 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
רק להשוות, דירת 3 חדרים בת"א עלתה בזמנו כחמישים אלף לירות.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 804 צפיות
היום לפני צהריים באה הברנדה להתארח אצל הפיאסטה. קבלו כמה תמונות להנאתכם
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=1AjmLmG16Nw
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 719 צפיות
שלום חברים ושבת שלום. שמי אופיר ואני חדש בפורום אז להתייחס בעדינות=] אני בהתחלה של הבנה של מכונאות בקטע מעשי[אני בכתה יב] לחבר שלי יש באגי שעומד שנתיים בלי התנעה, התנענו אותו מלפני חודש, המנוע עובד כמו שעון! למזלנו הבאגי אף פעם לא היה בשמש ככה שהגומיות עדיין לא מתפוררות[בקרוב כמו שאני משער הדבר יקרה חח] אבא של חבר שלי נסע עליו, ואמר שהגיר תקוע, יותר מזה אני לא יודע.. שאלתי אנשים שמבינים בבאגים של בנייה עצמית ואמרו לי שיכול להיות שהבאגי קיבל מכה למטה אז סביר להניח שמוט שמוביל מהידית לגיר כנראה התעקם אז בגלל זה הוא תקוע, חיפשנו די הרבה זמן, עשינו לשלמות, המוט פיקס. סביר להניח שהבעיה בגיר.. עכשיו השאלה שלי אחרי ההקדמה המעייפת הזאת, אך מפרקים גיר של חי…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
שלום רב, עם סיום החגים מפגש המועדון בירושלים חוזר לשגרה... המפגש הקרוב ביום שישי 12.10 בשעה 14:00, במסעדת קפה 'קולוני, רח' בית לחם 7 ירושלים. לפרטים יש לפנות אל הרכז אילן גורן בטל' 5272562 050. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, נתקלתי ברכב הזה לפני 3 ימים בברלין אך לא יכולתי לראות את הסמלים. מישהו יודע מה זה הרכב הזה? נראה מיוחד... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת DS PALLAS, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
http://1x1.fi/1608 http://1x1.fi/2998 http://1x1.fi/9190
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כשהייתי במוזיאון התחבורה בגלזגו בשנה שעברה היתה בתצוגה מיני אדומה מדהימה ועליה מדבקה: you never forget your first mini איזה משפט נכון זה... כמעט 20 שנה אני מחכה לרגע שבו ארכוש לי מיני מינור חדשה (כלומר, ישנה) בעקבות העובדה שכשהייתי בן 17 קניתי את הרכב הראשון שלי שהיתה מיני מינור שנת 77. היום סוף סוף הגשמתי את החלום וקניתי מיני שנת 79, יד שניה (!) במצב נסיעה מה שנקרא יומיומי. המנוע, הגיר, הקלאץ, ובקיצור, רוב מיכלולי הנסיעה, עובדים מצוין. נסעתי עליה מרחובות לתל אביב והגעתי במהירות ובכיף (טוב נו, היה קצת חם). לעומת זאת יש הרבה עבודת פחחות וצבע וכל מיכלולי החשמל (ספידומטר, שעון דלק, תאורה וכו') זקוקים ליד אוהבת וכיס עמוק. תודה לכל חובבי המיני שיצרו איתי קשר בשבועו…
הודעה אחרונה מאת noon, -
שלום לחברי הפורום, שמי דודי ואני מעוניין לייבא רכב מסוג וולו 142 מודל 73' גיר רגיל מגרמניה שאלתי היא לגבי עלויות מיסוי, הובלה ורישוי. על הרכב דורשים 5,500 יורו תודה מראש, דוד
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
קפצתי היום לאלי לחפש חלקים היתה גם קונטסה שתרמה את חלקיה הוא סיפר לי שמפנים אותו תוך 9 חודשים הוא עדין לא גמיש במחירים אבל תכף זה נגמר ולא יהיה יותר יש מלא חלרים לדוגים ופלימוט בעיקר לדארט צילמתי כמה תמונות היום לשירות
הודעה אחרונה מאת peug404, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
האם בעקבות שעון החורף המפגש הוקדם?
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
שלום אני רועי בן 17 מהשרון קניתי היום רכב אפסנות רנו 12 שנת 79. האוטו במצב נסיעה אני מחר הולך להכניס אותו למוסך לבדיקת הברקסים והמערכות יצביות וההגה ולהעביר אותו טסט. לאחר מכן נתחיל עם הגירוד של החלודה וצביעת צבע הבסיס ולאט לאט נשפץ ונבנה את האוטו למצב יותר טוב מחדש. אשמח לקבל טיפים ועצות מהמבינים. בתודה רועי
הודעה אחרונה מאת johnstas617, -
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב רציתי לדעת כמה עולה החלפת מנוע או גיר או מנוע וגיר לחיפושית 73 או 74 כולל הכל למצב שיניע ויסע ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
שנת הדגם 83' תזכר ללא ספק כאחת השנים המעניינות ביותר בתולדות הרכב, בניגוד מוחלט לשנת 82' הצחיחה, בשנת הדגם 83' הוצגו מכוניות רבות שהשפיעו רבות על עולם הרכב שנים ארוכות לאחר מכן - פיאט אונו, פיג'ו 205, אודי 100, סיטרואן BX ופורד סיירה - כולן היו בעלות חשיבות עצומה ליצרניהן וכמה מהן אף שינו כליל את פני היצרנים שלהן. הראשונה בתור היא הפורד סיירה שחוגגת בימים אלו 30 שנה להשקתה. המותג קורטינה הוצג בשנת 62' ע"י פורד בריטניה והפך מיד לאחר הצגתו למותג מצליח, הן במכירות והן במירוצי הראלי. כל דורות הקורטינה זכו להצלחה מסחרית גדולה, בעיקר בבריטניה שהיתה שוק היעד העיקרי שלה, מאחר ופורד גרמניה ייצרה את מקבילתה, הטאונוס. בשנת 76' אוחדו כליל חטיבות פורד האירופאיות, ולמעט שינויים…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 5 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני לא ממש יודע איך להגדיר את סוג החומר, איפה שהוא על הגבול שבין עור סינטטי לגומי לפלסטיק גמיש. הגעתי לשלב של הרכבת הדלת, היו כמה חלקים שהיו בלויים ולכן הזמנתי חדשים, אבל לא היה את קוד הצבע שלי ולכן היום הדלת נראת כמו קיבוץ גלויות. איך אני צובע את חלקי הפלסטיק האלה? הייתי רוצה מחר לסיים את הדלת, ככה שתשובה מהירה היא ללא ספק יתרון תודה
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 910 צפיות
צילמתי מסלולרי - סליחה על האיכות. לא צריך להציג לכם אותן - תזהו מייד.
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
- 3 תגובות
- 762 צפיות
שלום, האם יש פירוקיות הממוקמות באיזור המרכז או השפלה שניתן למצוא בהם רכבים שלמים לפירוק או חלקי חילוף בעיקר לרכבים שהיו שכיחים בארצנו בשנות ה60-80? הרבה מהפירוקיות שאני נתקל בהן מאוכלסות בעיקר ע"י רכבים שלמים משנות ה90, כאלו שנמכרו שלמים או שעברו תאונות ופחות ניתן למצוא חלקי פח או חלפים ל60-80. תודה.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גרים בבית משותף, שלא בדיוק מאפשר לשפץ בשעות הערב כשחוזרים מהעבודה, ואין מקום בכלל לשים את הרכב המיועד לשיפוץ, שלא נדבר על כלים רעש לכלוך וכיו"ב???
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)