Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה בגיר של חיפושית-באגי


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבת שלום.

 

שמי אופיר ואני חדש בפורום אז להתייחס בעדינות=]

אני בהתחלה של הבנה של מכונאות בקטע מעשי[אני בכתה יב]

 

לחבר שלי יש באגי שעומד שנתיים בלי התנעה, התנענו אותו מלפני חודש, המנוע עובד כמו שעון!

למזלנו הבאגי אף פעם לא היה בשמש ככה שהגומיות עדיין לא מתפוררות[בקרוב כמו שאני משער הדבר יקרה חח]

 

אבא של חבר שלי נסע עליו, ואמר שהגיר תקוע, יותר מזה אני לא יודע.. שאלתי אנשים שמבינים בבאגים של בנייה עצמית ואמרו לי שיכול להיות שהבאגי קיבל מכה למטה אז סביר להניח שמוט שמוביל מהידית לגיר כנראה התעקם אז בגלל זה הוא תקוע, חיפשנו די הרבה זמן, עשינו לשלמות, המוט פיקס.

 

סביר להניח שהבעיה בגיר.. עכשיו השאלה שלי אחרי ההקדמה המעייפת הזאת, אך מפרקים גיר של חיפושית? יש מדריך טוב אולי שאפשר לתת לי?

 

דבר נוסף, קיבלתי מידע שמכוניות ראלי[או כל מכונית תחרותית] אחרי 5 שנים חייבת להחליף חגורות[רתמות] ואחרי זה אסור להשתמש בהן בכלל.. בגלל שאנחנו משתמשים בו לבאגי, האם למישהו רתמות שהוא בכל מקרה בא לזרוק אותן והוא מוכן למסור לנו?

 

שבת שלום ותודה רבה=] אופיר.

 

נ.ב

למה כשאני מתחבר למשתמש כל האתר הופך ליישור לצד שמאל?

פורסם

גיר של חיפושית הוא די אמין.

מתחת לאיפה שהיה הספסל האחורי, במרכז השסי, רגע לפני שנגמרת הריצפה, תמצא מכסה אובלי שסגור עם בורג פיליפס קטן.

מתחתיו יש קופלונג שמחבר את השטנגה של הידית ההילוכים לגיר עצמו.

תבדוק אותו.

אם אתה עומד עומד משמאל לבאגי תראה על הגיר בורג אלן 17, זה פתח מילוי שמן גיר, פתח אותו,אם יש שמן עד לגובה בורג המילוי, סביר להניח שהבעיה היא לא בגיר.

 

כשימאס לך ממנה, שמור את החלקים לאספנים.

 

האם הבודי של החיפושית זל אצלך?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

×
×
  • תוכן חדש...