Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בצרפתיה ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכולם,

הבוקר השכמתי בשבע כדי שאוכל לצאת למוסך להתחיל לטפל באן-מארי שלי.

החלפתי לה את שמן המנוע, את שמן הברקסים ואת שמן הגיר.

ניקיתי את פילטר האוויר והחלפתי פילטר שמן. עשינו בדיקה של צינורות וגומיות יבשות ושימנו אותם.

כיוונו את הפלטינות והחלפתי את הפלגים במנוע. בנוסף שימנתי גם את את תופי הגלגלים.

מחר אני לא אהיה במוסך לצערי, אני אהיה בטיול גיפים אך שאחזור אקבל תרישיון ואגש לטסט ומקווה מאוד שאני יעבור ואוכל להתחיל לעבוד על הקוסמטיקה שלה.

פורסם

המון הצלחה והנאה!

אגב, שימון הצינורות והגומיות לא מייבש אותם יותר?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

היום קמתי ונסעתי למוסך.

הרמתי את אן מארי על הליפט ווהתחלתי לרסס אותה בבספרי זפט (מומלץ להיות מוגן בכפפות ובבגדים ארוכים).

לאחר שסיימתי את כל תחתית הרכב בפעם הראשונה עשיתי שכבה שניה והורדתי תאוטו מהליפט.

התחלתי לעבוד על האוטו מבפנים. סידרתי לו את המגבים בדקתי אורות הוצאתי לו את המושבים וחלק מהריפוד ושאבתי וניקיתי עם קיטור. הייתה הרבה עבודה כנראה נשברה שם איזה זכוכית בתוך האוטו והוא היה מלא שברים שתקעו את המסילות של הכיסא אבל גם זה נוקה וסודר.

את כל תכולת הבגאז גם הוצאתי וניקיתי בויסודיות.

לבסוף שמתי ספרי לניקוי הדשבורד עם ריח תות והאוטו נראה יותר טוב מחדש

מחר בבוקר אני אסע לעשות את ההעברת בעלות, טסט וביטוח ונקוה שעיבור חלק ומהר ושאן מארי תוכל לעלות על הכביש מחדש:)

פורסם

היי רועי

שברי זכוכית זה לא ביג דיל, כשהבאתי את הרנו שלי הביתה

מצאתי מתחת למושב פגר של חתול.

הרנו שלך ניראת שמורה ברמות.

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

טוב חברה,

אני צריך עזרה של כולם בבקשה.

כל מי שיכול או יודע על איפה אני יכול להשיג חלקים של רנו 12 (אני צריך מסרק הגה) די דחוף שיצור איתי קשר בבקשה ושילח לי הודעה בפרטי.

תודה רועי ואן מארי.

פורסם

היום קמתי נסעתי לחדרה לעשות את ההעברת בעלות. מסתבר שאי אפשר להעביר בעלות לקטין אז אבא שלי היה צריך לבוא מהמשרדים שלו עד חדרה בגלל בירוקרטיה מפגרת. אחרי כמה שעות טובות של טירוטורים טובים בין משרד הרישוי לבין הדואר בחדרה סימנו עם התהליך המפרך ונסעתי עם המסכמכים למוסך כדי שנוכל לקחת את האוטו לטסט ראשון מ2004!

כמובן שהאוטו נכשל בעיקר על חשמל וחיווט ונסענו למוסך ישר אחרי זה וסידרנו את הרוב. עכשיו אני רק צריך עזרה עם המסרק הגה בדחיפות שאני אוכל לסיים עם זה ולהחזיר את האוטו לכביש ובמיוחד אליי הבייתה לעבודה הקטנות שעושות את האוטו:)

כל עזרה תתקבל בברכה ותודה רבה לקליפר מצאתי את הטלפונים ואתקשר מחר על הבוקר לקבל קצת מידע.

תודה רועי ואן מארי:)

פורסם

אהלן תתחדש נראת מצוין

גם אני בגיל שלך ניתן לעביר בעלות על שמך במשרד הרישוי אם חתימה של הורה..

בהצלחה בשיפוץ...

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...