Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שמי דן. אני בן 32 וזוהי הודעתי הראשונה בפורום.

מזה זמן מה אני מתעניין ברכישת רכב אספנות קבריולט קלאסי, רצוי בצבע אדום.

שני הדגמים ששמתי עיני עליהם הם: טריומף ספיטפייר או אלפא ספיידר דואטו.

התקציב שחשבתי להקצות לרכישה הוא עד 70 אלף ש"ח, רצוי פחות.

העניין הוא שאני לא מבין גדול ברכבים, כך שאני מעדיף לקנות רכב משופץ ברמת גימור גבוהה ככל האפשר, כדי להמנע מתהליך שיפוץ שאינני מבין בו.

ראיתי רכבים כאלו בחו"ל, שנמכרים בכמה אלפי דולרים בודדים, אך אני מבין שתהליך הייבוא מורכב יחסית ויכלול עלויות צפויות ובלתי צפויות נוספות.

בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם בנושאים הבאים:

1. כל המלצה על דגמי רכבים דומים חזותית לאלו שציינתי, שאולי אינני מכיר, ויכולים להתאים לתקציב שלי - תתקבל בברכה.

2. אם מישהו מחברי הפורום מחזיק ברכב כזה ומעוניין למכור, או מכיר מישהו אחר שמעוניין למכור - אשמח לשמוע על כך.

3. אשמח לקבל המלצה על מישהו, אדם פרטי, או חברה, המתמחה בתהליך ייבוא רכבי אספנות מחו"ל שיוכלו לייעץ לי בנושא.

אני אדגיש מראש, שאני מעדיף לקנות רכב מהארץ ולא לייבא, כדי להמנע מכאב הראש הכרוך בייבוא, אני מבין שזה עלול להיות יקר יותר. אני מעדיף לייבא רק אם אין ברירה וקשה למצוא משהו טוב בארץ.

תודה רבה,

דן

פורסם
שלום.

שמי דן. אני בן 32 וזוהי הודעתי הראשונה בפורום.

מזה זמן מה אני מתעניין ברכישת רכב אספנות קבריולט קלאסי, רצוי בצבע אדום.

שני הדגמים ששמתי עיני עליהם הם: טריומף ספיטפייר או אלפא ספיידר דואטו.

התקציב שחשבתי להקצות לרכישה הוא עד 70 אלף ש"ח, רצוי פחות.

העניין הוא שאני לא מבין גדול ברכבים, כך שאני מעדיף לקנות רכב משופץ ברמת גימור גבוהה ככל האפשר, כדי להמנע מתהליך שיפוץ שאינני מבין בו.

ראיתי רכבים כאלו בחו"ל, שנמכרים בכמה אלפי דולרים בודדים, אך אני מבין שתהליך הייבוא מורכב יחסית ויכלול עלויות צפויות ובלתי צפויות נוספות.

בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם בנושאים הבאים:

1. כל המלצה על דגמי רכבים דומים חזותית לאלו שציינתי, שאולי אינני מכיר, ויכולים להתאים לתקציב שלי - תתקבל בברכה.

2. אם מישהו מחברי הפורום מחזיק ברכב כזה ומעוניין למכור, או מכיר מישהו אחר שמעוניין למכור - אשמח לשמוע על כך.

3. אשמח לקבל המלצה על מישהו, אדם פרטי, או חברה, המתמחה בתהליך ייבוא רכבי אספנות מחו"ל שיוכלו לייעץ לי בנושא.

אני אדגיש מראש, שאני מעדיף לקנות רכב מהארץ ולא לייבא, כדי להמנע מכאב הראש הכרוך בייבוא, אני מבין שזה עלול להיות יקר יותר. אני מעדיף לייבא רק אם אין ברירה וקשה למצוא משהו טוב בארץ.

תודה רבה,

דן

התקציב שברשותך יכול לדעתי להביא לרכישה של רכב יפה ומשופץ ( לא תצוגה אבל ברמה טובה פלוס ).

תבדוק ביד 2 - מופיעה שם MG MIDGET קבריולט למכירה במצב טוב - לדעתי האופציה הנכונה עבורך.

בהצלחה.

פורסם

ראשית עליך ללמוד היטב את הדגמים , אין דמיון אפילו בין ספיטפייר לדוואטו למעט הגג הנפתח . בתקציב המדובר תוכל להביא אלפא ספיידר אולם לא דואטו אלא משנים מאוחרות יותר . על מנת להתרשם יותר טוב תוכל להגיע למפגשי מועדון אלפא רומיאו הישראלי הנערכים בהרצליה - ראה אתר המועדון ברשת . או במפגשי מועדון החמש בנוקיה ת''א .

הודי.

פורסם

שנים רבות אני עם רכבי אספנות ולפני כ 3 שנים רכשתי מזדה מיאטה

דור ראשון,לא אספנות כמובן, אבל נחשבת קלאסית יותר מקלאסית.(כמובן אדומה)

תוכל לרכוש בפחות ממה שחשבת להשקיע ,תקבל אמינות מופלגת וזמינות חלקים.

והתנהגות כביש הטובה מסוגה.

ShortLip.jpg

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
שנים רבות אני עם רכבי אספנות ולפני כ 3 שנים רכשתי מזדה מיאטה

דור ראשון,לא אספנות כמובן, אבל נחשבת קלאסית יותר מקלאסית.(כמובן אדומה)

תוכל לרכוש בפחות ממה שחשבת להשקיע ,תקבל אמינות מופלגת וזמינות חלקים.

והתנהגות כביש הטובה מסוגה.

עם כל הכבוד למיאטה אין להשוותה לדואטו

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

ולראיה עכשיו מבקשים מאזדה לעשות שיתוף פעולה עם אלפא רומיאו ולייצר ספיידר שתקח את הטוב משתי החברות .

הודי.

פורסם

במיוחד מבחינת אמינות.:-D

אבל ברצינות,השואל לא יודע בדיוק מה הוא רוצה,טריומף גם קשה להשוות לדואטו,

וחשוב לו שיהיה אדום.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

שלום דן,

ייבאתי לאחרונה מארה"ב את הספיידר שנראית בתמונות (צולמו במהלך טיול מועדון אלפא קלאסיק- אחד מיני רבים), אוכל לייעץ לך מכיוון שאני מנוסה בנושא, כמובן גם משוחד לכיוון האלפא.

מציע לך להגיע למפגש שעורך מועדון אלפא קלאסיק לכבוד יום ההולדת 50 שנה לאלפא ג'וליה (שעליה מבוססת הספיידר-סדרה 105) שבו יקחו חלק דגמי ספיידר רבים, הארוע יערך בכיתן/קפנטו תל אביב ב-19.10 החל מ-16:00, ניפגש שם אם תוכל.

2.jpg

183467_385303721540288_179234155_n.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

דן שלום חבר מעוניין למכור טריומף ספיטפייר אדומה שעונה לדרישות שלך

אתה יכול להתקשר אליו לנייד 0526405551 אייל.

איציק

פורסם

חבר'ה - תודה רבה על התגובות ועל ההודעות הפרטיות ששלחתם.

אושרי - תודה על העצה, אך מאזדה מיאטה פחות "עושה לי את זה"...

אשתדל להגיע למפגש אלפא ב- 19.10

arie57 - יש מצב שאתה שולח לי תמונה של הרכב?

elkmino - מיהו החבר? תוכל לקשר בינינו בבקשה?

תודה,

דן

פורסם

דן,

האם הרכב ישמש אותך לנסיעות ביום יום ? אם כן,

לדעתי רק מאזדה מיאטה תספק לך את האמינות הדרושה.

במידה והרכב לא ליום יום, אלפא ספיידר עם הצליל הנכון, היא בחירה נפלאה.

בהצלחה בבחירה

רענן

• תוכן חדש...