Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בן אדם שצריך שישאר אם כל הסחורה שלו ושימשיך לחשוב שהיא שווה מליארדים או שיציע ליו הפנר לעשות איזה סרט עם החלקים שלו :-D:-D:-D

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בן אדם שצריך שישאר אם כל הסחורה שלו ושימשיך לחשוב שהיא שווה מליארדים או שיציע ליו הפנר לעשות איזה סרט עם החלקים שלו :-D:-D:-D

אח שלי הבן אדם בן 87 תן כבוד

בגיל כזה צריך לדבר איתם בעדינות

לך שב אצלו תבקש שיספר לך על האצל

תזכיר לא שהוא היה נהג מונית לפני 50 שנה שעוד זוכרים את זה

הוא גם חבר מרכז ליכוד

ואז תראה איזה איש נחמד אתה מקבל

לשמחתי אני מכיר את אלי למעלה מ 10 שנים הוא זוכר כמעט כל חלק למה שייך

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מה הכתובת, אשמח לברר אם ישנם חלקים לאודי שלי.

תודה,

דביר

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

המסגר 35 תל אביב

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

תודה, מקוה שאצליח להציל מספר חלקים.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

הכל אצלו יקר בטירוף כי הוא חי בסרט שיש דבר כזה "חלק נדיר". היום אפשר להביא הכל מEBAY ואין יותר דבר כזה "אין בארץ". יש הכל, ובמצב מעולה - הכל פונקציה של תשלום.

בכל מקרה בסופו של דבר רוב הדברים ילכו לסוחר ברזל והפנסים יעופו גם הם לסוחר סטוקים כלשהוא.

אם למישהו יש מקום לאחסן אני הייתי קונה את כל הפנסים ומעלה ל-EBAY...פוטנציאל הרווח כאן הוא אדיר.

פורסם
מישהו מזהה מזה הפגר החלוד בתמונה?? סימקה?

זה לא רכב זה חלק מהגדר.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע אם הוא סגר אבל אני בטוח שראיתי גריל לאוטו שלך, ואם יש גריל אז יש עוד חלקים כי הוא היה מפרק מכוניות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עוד חבר שלי מחפש אותו כמה ימים וסגור

אולי פרחי יגיד לנו מה קורה ???

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...