Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, בטח, חלקי בודי בוהקים ונוצצים...

בוודאי אין הכוונה לאותם חלקי בודי חלודים, המיטלטלים בין שמיים וארץ, שצילומיהם הובאו בעמודו הראשון של השרשור...

נותר רק לקוות שהצובאים על דלתותיו (הנעולות) של החבר שטרית, אינם באים במגע עם חלקי הבודי הללו, טרם שהתחסנו נגד טטנוס.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואגב, אסף:

אני סבור שיהיה זה לתועלת העניין אם תתפכח מוקדם ככל האפשר מן האשליה, שלפיה יימצא בארץ סליק של חלקים ל-403 שבבעלותך.

את אלה תוכל למצוא בשפע באירופה - צרפת, גרמניה, אנגליה, הולנד, ועוד - אך המחיר יהיה יקר וכואב.

הידעת, למשל, שמחירה של משאבת מים ל-403 נע - לפני מס בארץ - סביב 220-270 אירו?!?!?

לכן, על-מנת לשמור על יחסים טובים עם "השלטונות" בביתך, שלדבריך, העניקו אישור לשיפוץ הרכב (שיפוץ שאותו אני מעריך בעשרות אלפי שקלים, במקרה הטוב) - עצתי לך היא, כואב ככל שיהיה, להרהר בדבר שנית.

פורסם

כמי שמכיר טוב את החצר של שיטרית אני יכול לומר בוודאות שיש שם המווון חלקים חדשים ונוצצים ואפילו בשקיות מקוריות, אז לא לזלזל.

ואני בטוח שיש "סליקים" של חלקים ל-403 במקום כל שהוא כמו שאני מוצא סליקים לחלקי פורדים.

יש לקרוב משפחה רכב דומה זרוק בחצר אבל לא למכירה :cry:

Copy (3) of Apr28#97.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר,

אפשר שאם תחרוש הארץ לאורכה ולרוחבה וחוזר חלילה - תמצא חלק זה או אחר.

אך - למרבה הצער - לא יימצא כאן סליק של חלקים ל-403, אף לא ל-404.

את זאת אוכל לומר לך, מניסיוני, בוודאות מוחלטת כמעט.

דווקא צילומו של טנדר ה-403 החינני, של קרוב משפחתך - שנראה שידע בעברו ימים יפים יותר - ממחיש היטב את הדלות המקומית.

פורסם

שלום רב

נא לא להיות פסימיים,לדוגמה אצל חבר יש מלאי חלפים ל-404 הכוללים גיר, שמשה קדמית,מנגנוני חלון ל4 דלתות ,סמלים ועוד חלפים לרכב זה. החלפים נמצאים אצלו בבית שנים רבות.הוא מעוניין למכור את הכל במחיר סמלי ובחבילה אחת. כשהוא יארגן את הכל אצלם ואפרסם בפורום

אריק

פורסם
מעניין איזה אוצר בלום חבוי לו, בינות להריסות, בג'אנקיה של החבר שיטרית.

אולי חלקי בודי בוהקים ונוצצים, שלשם שינוי אינם חשופים זה כמה עשורים לחסדי הגשם והשמש, וטרם התפוררו...

אולי באמת הגיעה העת לשגר משלחת של רצון טוב, שתשים את פעמיה אל "אזור הקרבות" במתחם המסגר, תשוב אלינו עם רשמים, ותשים אולי קץ לפארסת השרשור הזה.

אם כי זה די נחמד, מצד שני, שיש כאן מי שעדיין שוגה באשליה, שהחבר שטרית - ותאומו הסיאמי החבר שאשא - הינם מקור לא אכזב של חלקי nos.

שאלת תם

היית שם שאתה מחווה את דעתך בנחרצות ובזלזול?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ואגב, אסף:

אני סבור שיהיה זה לתועלת העניין אם תתפכח מוקדם ככל האפשר מן האשליה, שלפיה יימצא בארץ סליק של חלקים ל-403 שבבעלותך.

את אלה תוכל למצוא בשפע באירופה - צרפת, גרמניה, אנגליה, הולנד, ועוד - אך המחיר יהיה יקר וכואב.

הידעת, למשל, שמחירה של משאבת מים ל-403 נע - לפני מס בארץ - סביב 220-270 אירו?!?!?

לכן, על-מנת לשמור על יחסים טובים עם "השלטונות" בביתך, שלדבריך, העניקו אישור לשיפוץ הרכב (שיפוץ שאותו אני מעריך בעשרות אלפי שקלים, במקרה הטוב) - עצתי לך היא, כואב ככל שיהיה, להרהר בדבר שנית.

שלום פזו' 404,

אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי. הייתי מצפה מחברי פורום לכבד זה את זה ולהביע את דברם ללא שיפוטיות מיתרת. מאיפה אתה יודע מה אני יודע על חלקים בארץ ובעולם? אולי אני מחפש חלקים כבר יותר משנה, משוטט באינטרנט באופן יום יומי, ומכיר מחירים יותר טוב ממך (אגב משאבה כזו נדירה ועולה 200 יורו. ראה http://www.serie04.com/en/40313-cooling)? יש לך תובנה? אתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממני? אשמח לשמוע. אתה מוזמן לחלוק את דעתך אך כתוב לעניין מבלי לזלזל ובלי להניח שפלוני חי באשליות.

כמן כן היה נחמד אילו היית מזדהה בשמך האמתי וחושף פרטים מזהים בפרופיל שלך. מה יש לך להסתיר?

יום טוב.

פורסם
אופיר,

אפשר שאם תחרוש הארץ לאורכה ולרוחבה וחוזר חלילה - תמצא חלק זה או אחר.

אך - למרבה הצער - לא יימצא כאן סליק של חלקים ל-403, אף לא ל-404.

את זאת אוכל לומר לך, מניסיוני, בוודאות מוחלטת כמעט.

דווקא צילומו של טנדר ה-403 החינני, של קרוב משפחתך - שנראה שידע בעברו ימים יפים יותר - ממחיש היטב את הדלות המקומית.

ידידי היקר. הזלזול שלך בחברי הפורום והמועדון הוא דבר מאד לא מקובל. צורת ההתבטאות ההתנשאות והזלזול שלך לא מקובלת לחלוטין. ומדוע אתה מסתתר מאחורי כינוי? אנא כבד את החברים כאן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אדון 404

כשקניתי את בקונטסה אמרו לי שאין לא תמצא חלקים בארץ (חדשים)

אני לא רוצה לגלגל כאן את כל הרשימה אבל אצל אדון שיטרית שהוא איש יקר גם ללב וגם לכיס:)

מצאתי זוג כנפיים חדשות שלו הורכבו מעולם

בנוסף אני יכול לומר לך שיש שם טון פנסים חדשים באריזה פגושים חדשים למוריס משנות ה40 50

חלקים חדשים לאמרקאיות חדשים במשקל

בנוסף כששיפצתי את האיזטה גם אמרו שאני לא ימצא אפילו מחזיר שמן

כמעת את כול החלקים של הרכב מצאתי בארץ

לידיעתך מוסך השלושה פיזו נסגר לפני כמה שנים הם זרקו מלא חלקים לפיזו משנות ה60 70

במקרא עבדתי אצל הבעלים בבית והוא סיפר לי

תלך לאלי במסגר תראה מה יש ואז תדבר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

צר לי, אך אני לא עד כדי כך משועמם או שש אלי קרב, בכדי שאפצח בתגרה המונית בפורום העוסק ברכבי אספנות (יהיה מי שעלול לראות בכך סוג של סטייה).

בהצלחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...