Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי במיני שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מי שעוקב אחרי בפייסבוק רואה שהתחלתי עם קצת קוסמטיקה. בנתיים אני נוסע על המיני כמה שיותר, נהנה ממנה ומכין אותה נפשית לניתוח הגדול 8)

אני מנסה להשיג שעון ספידומטר. למישהו יש? מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה?

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
מי שעוקב אחרי בפייסבוק רואה שהתחלתי עם קצת קוסמטיקה. בנתיים אני נוסע על המיני כמה שיותר, נהנה ממנה ומכין אותה נפשית לניתוח הגדול 8)

בזמנו היה בחור ביד2 בשם Shay שמכר ספידו כזה...

כבר זמן מה המודעה הספציפית לא מופיעה אבל אני חושב שראיתי מודעה אחרת שלו (אני מחפש מיני כמו שלך כמה זמן ממושך ופיספסתי את זו שאתה קנית-ראיתי את המודעה אבל לא יצא לי להרים טלפון-מפרגן!!!)

נסה לעבור על יד2 במודעות החלקים ואם תמצא אותו תרים אליו טלפון אולי יש לו.

בהצלחה!

אגב, אם אתה יכול שלוח לינק לאלבום השיפוץ בפייסבוק זה יהיה אחלה (אם אין מיני לפחות יהיו תמונות....:cry: )

Sha is a sound within a word...

פורסם

תבדוק אצל סיגל באוו ספידומטרים.

אני בטוח שתוכל לתקן את שלך (אם קיים...) ואולי יש לה אחד משומש.

אני תקנתי את הלוח תצוגה אצלם והייתי מאוד מרוצה.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

אני ירוק מקנאה....

היתה לי במשך כמה שנים, כשהייתי צעיר, את אחותה (195-9$9 אם אני זוכר נכון), ולפניה היתה לי מיני אחרת (288-912), ואני מחכה ליום שתיפול לידיים שלי מיני נוספת. ניסיתי כמה פעמים, אבל במחירים שרצו עליהן, זה לא היה שווה לי.

בהצלחה!

פורסם

תלוי מה אתה מחפש איזה מיני

לשפץ או מוכנה

או חצי שיפוץ להנות כרגע ובאחד הימים לשפץ?

דורן הצעה שלי כמו שדיברנו היום בטיול

פרק את השעון תיכנס הבית תתחיל לפרק אותו לאט לאט ואתה תסדר את זה לבד אני מבטיח לך במידה ולא אני יסדר לך

יום טוב

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...