רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, ברשותי לאונה 87. אטם השמשה הקדמית לא מקורי (עגול במקום המרובע המקורי) ורופף בין השמשה למסגרת. לאחרונה הסרתי את האטם בקלות עם היד וגיליתי כמה מוקדי רקבונות במסגרת השמשה. יצאתי אל הפחח והתייעצתי איתו בנושא. הוא הסביר לי על העבודה ואמר שלאחר הסרת כל הרקבונות, יבצע את התיקונים בפיבר. אצלי הדבר ישר יוצר קונוטציה שלילית בגלל ששלמות הרכב ״נפגעת״. ידוע שהפח של סובארו בשנתונים הללו הוא פחות איכותי מבחינת ההרכב, עמידות בחלודה ועובי ולכן אולי עדיף שהמוקדים הבעייתיים יושלמו בפיבר. אני מעוניין לשמוע דעותיכם בעניין, האם תיקון בפיבר פוגע ב״שלמות״ הרכב אן שמא עדיף ונהוג לתקן רקבונות בפיבר. תודה, ברי.
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
הבוקר, הושלמה העסקה והעברת הרכב למשכנו החדש. את ההתלהבות המשפחתית אפשר רק לדמיין... ניצה, זוגתי שתחיה, התיישבה בפוזה מתאימה... וההתאמה מושלמת. ניצה, ויקטוריה בשפתה = טריומף... מתי מעט היו בסצנת הרכישה ולכולם תודה רבה. מאחר ואין אמונה בין חברי הפורום... הנה כמה תמונות של הכלה. מאחר וכולנו אוהבים להציץ מתחת למכסה המנוע, אגלה רק שמישהו בעל MGC, הביע דאגה קלה בכתבתו המעולה על תולדות "טריומף" ואני מצתת "אין ספק שזה היה יכול להיות מבחן דרכים מעניין..." בקרוב נכניס אותה למכון "שמשון", אחר כך למכון "יופי" ויגיע גם זמנו של מכון הטסטים הקרוב...
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
גן עדן מוטורי לחובבים, אין מילים אחרוות לתאר את התערוכה הזאת, לא רק לחובבי האיטלקיות. 15 אולמות של חגיגה לעיניים. http://www.autoemotodepoca.com/ תמונות בקרוב.
הודעה אחרונה מאת רפי שטח, -
הרבה זמן פינטזתי על שברולט אימפלה , בורא עולם העמיד אותי במבחן הרבה זמן ולבסוף הגיע הרגע המיוחל! התחדשתי (משורש התיישנתי) ,ונוסף לי שחקן רכש חדש. שברולט אימפלה 2 דלתות הרדטופ 1962. מנוע 8V ישנה בעיה אחת כדי שהכל יהיה מושלם. הקרבורטור לא תקין ואני מחפש אחר. ותמונות כמובן.
הודעה אחרונה מאת Maximgrrr, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שיטוט אקראי לחלוטין ביד2, ונתקלתי במודעה הבאה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=255791&Code=5965b8ce83861f34a90e74c2d0ef1339 יובהר מראש כי אני לא מעוניין לקנות הרכב, אלא מבקש רק להשכיל בידע על המפרט הטכני של דגם זה, שנים, רמות גימור, אבזור, וכול'. (חן פרחי אולי?). שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 533 תגובות
- 136.2 אלף צפיות
הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור שירשור אפריל - יולי 2012 נמצא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=422420
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין 03.11.12 כל שבת ראשונה של חודש נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! הרבה זמן שלא הייתי כאן, וגם מהמפגשים נעדרתי מאז האירוע בסוכות! אז לכל מי שהתגעגע (וגם למי שלא) - הנה לכם קצת תמונות טריות מהיום בערב! ** כרגיל - מבקש לא לעלות את התמונות באתרים אחרים או לעשות בהן שימוש עסקי/שיווקי כלשהו, תודה!** רגע לפני השקיעה: וקצת תמונות של החברים: "הכיתה הטיפולית" :lol: "מעניין אם זה תומך בITUNES..." ** כרגיל - מבקש לא לעלות את התמונות באתרים אחרים או לעשות בהן שימוש עסקי/שיווקי כלשהו, תודה!** זהו להיום!…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום . הלך לי ברכב המסרק הגה , הרכב הוא פורד אסקורט ברנדה שנת 77 . אני אשמח אם למישהו יש המלצות לגבי בעל מקצוע שמשפץ מסרקי הגה באזור המרכז וכמה העלות של השיפוץ בערך? והאם בכלל שיפוץ יהיה טוב ויחזיק מעמד ? תודה רבה ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני כמה ימים התחמם לי האוטו (דלתא 82') והחוט של החום היה מנותק ועד ששמתי לב המים ברדיאטור ממש נגמרו והאוטו כבר לא סחב - הלך לי ראש מנוע עכשיו ברכב רגיל עשיתי כמה פעמים ראש ורציתי לדעת אם בגלל שאין להם רצועת טיימינג אז אני צריך לדעת משהו מיוחד תודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת אאבי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש משאית או גרר גדול שחוזרים ריקים מאילת צפונה, יש לי שם 3 מכוניות שאני רוצה להעביר לכאן( בתשלום כמובן),אם מישהו מכיר או יכול לעזור אני אשמח, תודה
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
קיבלתי חומר שמיועד לליטוש אלומיניום . החומר מגיע בצורת מלבן כמו סבון. (בתמונה) מהי הדרך הנכונה ליישם את החומר על האלומיניום? להרטיב ולמרוח כמו פוליש (rubbing compound) לא הולך.. הוא לא מתרכך במים למשחה שניתן למרוח.. יש הצעות? תודה
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
-
[כתבה] סובארו XT טורבו 86 וסובארו SVX 92-94 - מנקודת מבטו של סובארואיד - כתבה משולבת 1 2
מאת Simply Nuts-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
לא רשמתי את כל מה שאני יודע, אלה את הרוב, אם יש שאלות אשמח לענות כאן. נעזרתי בחלק מהתמונות ברכבים מחו"ל ולפעמים יש שוני בין הדגמים שם לדגמים כאן כמו חגורות, שנתון ומיקום ההגה. מקווה שתהנו. http://www.subaru-svx.net/forum/showthread.php?t=50988 http://www.7tune.com/the-hunt-for-the-subaru-acx-ii http://subaruxt.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=7542
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב שנת 83, במושב האחורי יש 3 חגורות מותניים מקוריות. המשענת ללא משענות ראש - יחסית נמוך. עד שאתקין נקודות ריתום וחגורות 3 נק. האם החוק מחייב אותי בבוסטר עבור ילדים מעל גיל 3? שימוש בבוסטר רק יגדיל את הסכנה בגלל שהראש של הילד יעבור את קצה המשענת. מה אומר החוק היבש?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
כמה תמונות ממני, את היתר ניתן לראות בקישור לעמוד הפייסבוק של מועדון אלפא קלאסיק הפתוח לכל: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.110511659110932.17913.100004562944883&type=1&l=91b36dcdd4
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 1 תגובות
- 678 צפיות
למרות שלפי מה שהבנתי מהאתר של משרד התחבורה ברור לי שכנראה אין תקווה, אבל החלטתי לנסות לשאול בכל זאת: האם ההגבלה על אי-נסיעת רכב אספנות בימי חול בין השעות 7-9 חלה גם על אופנועי/קטנועי אספנות? לפני כמה שנים הגשמתי את החלום ארוך השנים לחיפושית אספנות, ובשנים האחרונות (ובתקופה האחרונה במיוחד) אני חולם על וספה 180SS כמו שהייתה לאבא שלי ושהוא מדבר עליה באהבה עד היום. אולי אפילו בתור תחביב משותף, יכול להיות מגניב. קדימה - אכזבו אותי
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש סמל קדמי למכסה המנוע של פז'ו 304 (ראו תמונות) מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודות
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
שאלה בסוסיתא
מאת ariebz- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מסתכל בתמונות של הרכבים מסוף שנות ה60 תחילת ה 70 והכול נראה תקין אבל בשנת 73 יצרו סוסיתא דגם 70 עם מנוע טריונף פגושים של רום 1300 הפנסים הראשיים ירדו מכסה המנוע שתול בתוך מסגרת מישהו יכול לשפוך אור יכול להיות שאלה היו ניסוים עד לקבלת החלתה לגבי הרום???
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 818 צפיות
26-069 , מודל 46, עומדת בצד ומתפקעת מקנאה שכל תשומת הלב מוקדשת לאחותה הצעירה (מודל 47). מזל שהחורף מתקרב... http://wp.me/pXLKy-18k
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בזמן שהסתכלתי על רכבים למכירה בגרמניה, ראיתי אופל קדט שהושתל בה מנוע 2000, אני כמעט בטוח שהדגם הספיציפי הזה לא הגיע עם נפח מנוע כזה (מיקורי) : http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-kadett-d-j%C3%A4germeister-style-viel-spa%C3%9F-rommerskirchen/167169957.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=1980-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&d…
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מי יודע איזה רכב מדהים מועמס כאן למטוס? בין הפותרים נכונה לא יוגרל שום דבר. תשכחו מזה.
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרי לכם לכל המתעניינים מספר תמונות טריות מפרוייקט השיפוץ של הטריומףtr3.ההמשך יבוא...
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היום, פגשתי באקראי בעלים של מוסך באזור השפלה. הוא סיפר לי שהוא התחיל לייבא תוסף לשמן מנוע מגרמניה, לטענתו, מדובר בפטנט שהרוסים המציאו לצורך מנועי הספינות שלהם, כך שהתוסף מאריך מאוד את חיי המנוע ומבצע למעשה סוג של אוברול מבלי לפתוח מנוע. כמו כן, הוא סיפר לי שהוא לקח לאחרונה מכונית פיאט פונטו שגמאה מעל 300,000 ק"מ, עשה לה טיפול מיוחד עם התוסף הזה, ולטענתו, אתמול הוא ערך נסיעת הדגמה שבה הרכב נסע למספר מכוני טסטים ללא שמן מנוע בכלל במנוע, כאשר נורית התראת שמן מנוע דולקת. לדבריו, הבוחנים שראו את התופעה נדהמו. הוא מסביר שמדובר בחומר שמבצע סיכוך פנימי לחלקי המנוע, כך שניתן לנסוע עד 3,000 ק"מ ללא שמן. כמו כן, לטענתו, המחיר לצרכן הינו 700 ש"ח, כאשר המטרה הינה ל…
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
לבעלי המיני
מאת אושרי- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 680 צפיות
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
פולי לרנו 12
מאת אאבי- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני איזה שבועיים שבדקתי למה האוטו מתחמם שמתי לב שהרצועה של הוונטה והאלטרנטור לא מתוחה בדקתי למה וראיתי שבגלל שהוסיפו מזגן אז האלטרנטור ישב על בורג אחד ולכן זה לא היה מתוח ניסיתי למתוח אותה ולהכניס בורג אחרי החור הבעייתי עם המדחס ואז הבנתי למה לא שמו - הבורג לא נכנס אז שמתי בורג קטח אבל הוא לא תפס והוא עף ואז ניסיתי שוב להכניס וברוב טפשוטי מתיתי כנראה חזק מדי וכבר שמחתי שזה נכנס אבל אחרי כמה ימים הבנתי את הטעות הנוראה שעשיתי באמצע נסיעה שמעתי משהו עף מאזור המנוע מיד עצרתי בצד ולא ראיתי כלום אבל אחרי איזה דקה החום עלה גבוה ואז כיביתי את המנוע ושמתי לב שה רצועה משוחררת חיפשתי למה ולחרדתי קלטתי שהפולי של הרצועה נחצה פשוט לשתיים בגלל הלחץ ששמתי לו אז כרגע אנ…
הודעה אחרונה מאת amgm0201, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וערב טוב!!! מצטער על ההתראה הקצרה ביום שישי הקרוב 2.11,בשעה 14:00 יתקיים מפגש רכבי אספנות בתחנת הדלק בצומת פלוגות ליד קרית גת.נא אשרו הגעה נשמח לראותכם ונתראה במפגש לעוד פרטים- 050-9822253 דניאל
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
If only it was that easy! :lol:
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
גאפ"ס m151 1 2
מאת בן יגאל גל- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
זכיתי והשגתי גיפ היסטורי שכזה ,צריך להתחיל פרויקט שיפוץ אני מעוניין בחומר,או למי שיש כזה כדי לראות איך ומה אני צריך, תודה גל
הודעה אחרונה מאת בן יגאל גל, -
- 5 תגובות
- 933 צפיות
שלום . חבר טוב שהוא גם איש טכני מוכשר, ירש לאחרונה תכולת מחסן מקרוב שנפטר, ומצא בו אופנוע ג'אווה 250 משנת 1946 . האופנוע שלם, אבל אין מס' רישוי, ולא ניתן לאתר שום ניירת, וחוץ ממס' שלדה ומנוע - אין כלום. האופנוע שכב במחסן עשרות שנים. האם יש טעם בכלל להיכנס לפרוייקט שיפוץ לאופנוע הזה? או שזה יוכל בעתיד להיות לכל היותר אופנוע ליופי , שלא נוסע? ראיתי בפורום ששופצו אופנועים כאלה. האם ניתן להשיג חלפים באינטרנט או שגם זו תהיה משימה קשה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
- 2 תגובות
- 680 צפיות
בכתורת. בנוסף, אני רוצה להזמין כמה חלקים מחו"ל אבל האפשרויות שילוח שמציעות כל האתרים (ואתרי משלוח לארץ) מאוד גבוהים כי החלקים מגיעים בדואר אווירי, תוך מס' ימי עסקים. יש אפשרות להקטין את הוצאות השילוח אם עניין מהירות קבלת החלקים לא רלוונטי עבורי (משלוח ימי אולי?)?
הודעה אחרונה מאת erand70,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Paprika-Metuka
- Shay Shd Dave
- DareDevil
- nglancer
- EliC25
- Be roo
- Style
- asix
- ג. שלג
- Aviady001
- axSupreme
- פיזיקאי שימושי