Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותה תקופה הייתי תמים, התייחסתי ל XT כרכב שה SVX עתיד להחליף אותו.

אחרי התאונה היה לי ברור שאני אמצא אחת אחרת ואמשיך איתה את התהליך ולאחסן את הפגר לא היה לי מקום.

אז הוא עמד ברחוב ובמוסך ופה ושם הורדתי ממנו חלקים עד שהשכנים טובי הלב שלי התקשרו לעירייה כדי שאפנה אותו.

כשהוא נשלח לברזל עוד היו עליו חלקים יקרים מפז כמו הצמת חשמל, הריליים של הפנסים, גומיות של החלונות, חלון אחורי וצדדיים.

לא ידעתי שאפשר לפרק אותה יותר ממה שכן פירקתי.

למזלי עוד היה לי קצת שכל לתת למוסך להחליט בשבילי וככה הועבר המנוע, גיר, שמשה קדמית מקורית (במקום הסדוקה על הXT שקניתי במקומה), מושבים קדמיים ואחוריים, דשבורד ועוד כמה חלקים חשובים לאוטו החדש:

aמ 2 יוצא .1.jpg

נראה נורא2.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

סחטיין על הכתבה ארז . יופי של סקירה ונראה שאין מישהו בארץ שמכיר יותר טוב ממך

את המכוניות האלה .

ה- XT אף שרתה פרסומת של אגד בשנות ה-80 , בה נראה בעלי הרכב ניגש למכוניתו מאושר , פותח רדיו יחד עם אנטנה חשמלית , מדליק אורות והפנסים קופצים מקדימה , מתרווח במושב הספורטיבי ו... לא מצליח להניע ...

אח"כ ראו אותו פשוט נוסע באוטובוס והופיע הסלוגן : " סע באוטובוס - ותגיע בנוחות "

ששי כהן

wheel

פורסם

ארז סחטיין עליך, איזו השקעה!

תן לי לחדד נקודה אחת...

"אדם אחראי שמקפיד על צילון לדשבורד, ניקיון הרכב ווהסבר לנוסעים איתו להתנהג בעדינות..."

ההסבר זה "דניאל, אל תיגע בזה כי אני אהרוג אותך"

"אם תשבור את זה אני מתאבד"

"אם תשבור את זה אתה מת"

"לאאאא!!! אל תיגע שם"

"תשאל אותי פעם הבאה לפני שאתה פותח חלון"

זה ההסבר ? :-)

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

הSVX מאד קסמה לי עוד בתור ילד, למרות למעולם לא חיבבתי את יצירות סובארו.

זכור לי שקראתי בזמנו שבחו"ל מרבים להחליף לה את הגיר באחד מאימפרזה ספורטיבית בכדי לנצל באמת את המנוע, האם שמעת על החלפה כזאת או שקלת בעצמך לבצע?

בכל מקרה, אותי הם קנו עם החלון בתוך חלון :-P

כבר חתמתי...

פורסם

שוב תודה על הפרגון! :-)

ה- XT אף שרתה פרסומת של אגד בשנות ה-80 , בה נראה בעלי הרכב ניגש למכוניתו מאושר , פותח רדיו יחד עם אנטנה חשמלית , מדליק אורות והפנסים קופצים מקדימה , מתרווח במושב הספורטיבי ו... לא מצליח להניע ...

אח"כ ראו אותו פשוט נוסע באוטובוס והופיע הסלוגן : " סע באוטובוס - ותגיע בנוחות "

אהלן ששי, שמעתי על הפרסומת הזאת אך מעולם לא ראיתי אותה, יש דרך לצפות בה איך שהוא?

תן לי לחדד נקודה אחת...

"אדם אחראי שמקפיד על צילון לדשבורד, ניקיון הרכב ווהסבר לנוסעים איתו להתנהג בעדינות..."

ההסבר זה "דניאל, אל תיגע בזה כי אני אהרוג אותך"

"אם תשבור את זה אני מתאבד"

"אם תשבור את זה אתה מת"

"לאאאא!!! אל תיגע שם"

"תשאל אותי פעם הבאה לפני שאתה פותח חלון"

זה ההסבר ? :-)

דניאל.

בערך :-)

הSVX מאד קסמה לי עוד בתור ילד, למרות למעולם לא חיבבתי את יצירות סובארו.

זכור לי שקראתי בזמנו שבחו"ל מרבים להחליף לה את הגיר באחד מאימפרזה ספורטיבית בכדי לנצל באמת את המנוע, האם שמעת על החלפה כזאת או שקלת בעצמך לבצע?

אני מת להסב את הגיר של ה SVX שלי לגיר ידני של אימפרזה, מאוד מאוד מאוד, הביצועים שלו אמורים להשתפר פלאים.

מה שמונע ממני זה עניין כספי, כל עוד הגיר שלי תקין עדיף שלא אגע בו.

מידע על כל סוגי ההסבות ניתן למצוא כאן: http://www.subaru-svx.net/forum/showthread.php?t=55838

5456.jpg

5457.jpg

5458.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

נטושה? לא.

מעניין לשמוע עוד פרטים.

ארז

פורסם

בשנת 2009 ראיתי סובארו xt שנת 86 לדעתי בצבע לבן במגרש מכוניות, לכיוון בית ליד ליד נתניה.

משהו יודע בגורלה?

סקירה מצויינת של הרכבים, תמיד אהבתי את השוני של חברת סובארו והתעוזה.

מתי יש מפגש סובארו? אני מגיע!!

נדב.

פורסם

תודה.

זאת שראית לדעתי תכלת ועדיין קייימת.

מפגש יש ב 9.11, אם לא יהיה מזג אויר חורפי נעשה על האש.

ארז

פורסם

לא אעשה דאפל פוסט, את התגובה המסכמת שלי כתבתי בפורום שלנו סובארו-הוליק, על העובדות של מקוריות הרכבים ונק' התורפה אל מול דרכים "לסידור" ומודרניזצית המערכת.

מי שמעוניין לקרא את תגובתי מוזמן להיכנס לכאן - לחץ כאן .

לגבי בסבת הSVX, לא רק שיש פרוייקטים יפים מאוד של הסבה לגיר 6 הילוכים של STI, אלא גם פרוייקטים יפים של גדישה וסטייג'-2 (מזרקים מוגדלים, ניהול חדש,גיר, טורבו-צ'ארג'ר וכל מה שנכלל אתם כבר יודעים לבד..)למנוע ה-EG33 של הSVX.

דוגמא לSVX מוסבת כזאת :

QFFHB7bIHWc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ארז, אנחנו יודעים על פרוייקט שכזה בארץ שעצר וכנראה זה למזלנו :roll: .

מגאן קבריו, אתה בטוח שאכן מדובר ב-XT טורבו ? ולא במשהו דומה (אחרת כנראה והיינו שומעים עליה..).

אשמח לפרטים אודות הרכב.

פורסם
שוב תודה על הפרגון! :-)

אהלן ששי, שמעתי על הפרסומת הזאת אך מעולם לא ראיתי אותה, יש דרך לצפות בה איך שהוא?

לא נראה לי . שייכת לעידן שלפני YOU TUBE

ששי כהן

wheel

פורסם
בשנת 2009 ראיתי סובארו xt שנת 86 לדעתי בצבע לבן במגרש מכוניות, לכיוון בית ליד ליד נתניה.

משהו יודע בגורלה?

סקירה מצויינת של הרכבים, תמיד אהבתי את השוני של חברת סובארו והתעוזה.

מתי יש מפגש סובארו? אני מגיע!!

נדב.

אם אני לא טועה אז גם אני זוכר במעורפל שב-2009 ראיתי שהייתה מוצעת למכירה איזה סובארו XT ת-כ-ל-ת

שנת 1-9-8-7 במיקום שציינת.

המדובר בדגם ייחודי: בשנתון+ברמת גימורGLI+אוט'+הנעה 4X4+חלון בגג.

כמה שידוע לי מאז נמכרה והגיע לבית טוב.

מידי פעם ניתן לראות את הרכב הזה מגיע למפגשי "סובארו".

באם תגיע למפגש הקרוב אז אולי יתמזל מזלך לראותו. :wink:

• תוכן חדש...