Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 83, במושב האחורי יש 3 חגורות מותניים מקוריות.

המשענת ללא משענות ראש - יחסית נמוך.

עד שאתקין נקודות ריתום וחגורות 3 נק. האם החוק מחייב אותי בבוסטר עבור ילדים מעל גיל 3?

שימוש בבוסטר רק יגדיל את הסכנה בגלל שהראש של הילד יעבור את קצה המשענת.

מה אומר החוק היבש?

פורסם
ומה עם רכב שאין חגורות מאחור במוו 1982 ? (סתם מתעניין)

לא יודע מה אומר החוק אבל חייבים להתקין חגורות

הבטיחות שלנו ושל ילדינו היא מעל החוק ובטח מעל ההובי שלנו

רכבי אספנות .

פורסם

83א. (א) בתקנה זו ובתקנה 83ב –

"מושב בטיחות" – מושב הרתום לרכב באמצעות חגורת בטיחות המיועד להסעת ילדים ברכב, שמותקנות בו חגורות המיועדות לרתימת הילד אליו, העומד בתקן המפורט בפרט 4 לחלק ג' בתוספת השניה;

"מושב מגביה" – מושב המיועד להסעת ילדים ברכב כשהילד היושב עליו רתום בחגורת הבטיחות של הרכב והעומד בתקן המפורט בפרט 4 לחלק ג' בתוספת השניה.

(ב) לא יסיע אדם במושב קדמי ברכב מנועי ובמושב אחורי ברכב מנועי ששנת ייצורו 1983 ואילך, למעט אוטובוס שאינו אוטובוס זעיר פרטי, מונית ואופנוע –

(1) ילד שטרם מלאו לו 3 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות המתאים לגובהו ומשקלו של הילד;

(2) ילד שמלאו לו 3 שנים וטרם מלאו לו שמונה שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות או במושב מגביה המתאים לגובהו ומשקלו של הילד.

(ג) לא יסיע אדם ברכב כאמור בתקנת משנה (ב) ילד שטרם מלאו לו שנה, אלא אם כן גבו של מושב הבטיחות מופנה לחזית הרכב.

(ד) לא יסיע אדם ילד במושב הבטיחות במקום שיש מולו כרית אוויר, אלא אם כן נותק המנגנון להפעלתה.

תקנות התעבורה ניתנות להורדה מהרשת. מידי פעם אני מוריד מחדש כדי שיהיה קובץ מעודכן.

בכל מקרה לגבי חגורות, הייתי מחמיר ורץ להתקין חגורות 3 נק' , זה סיפור של כמה דקות עבודה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

התפקיד של בוסטר הוא למקם את החגורה האלכסונית קדמית לחזה ולא לצוואר. משענת הראש אמורה להקטין נזק מסוג "צליפת שוט".

מאלה אתה יכול להסיק על הבטיחות של הילדים שאתה מסיע. אחר כך יש את החוקים.

פורסם
83א. (א) בתקנה זו ובתקנה 83ב –

"מושב בטיחות" – מושב הרתום לרכב באמצעות חגורת בטיחות המיועד להסעת ילדים ברכב, שמותקנות בו חגורות המיועדות לרתימת הילד אליו, העומד בתקן המפורט בפרט 4 לחלק ג' בתוספת השניה;

"מושב מגביה" – מושב המיועד להסעת ילדים ברכב כשהילד היושב עליו רתום בחגורת הבטיחות של הרכב והעומד בתקן המפורט בפרט 4 לחלק ג' בתוספת השניה.

(ב) לא יסיע אדם במושב קדמי ברכב מנועי ובמושב אחורי ברכב מנועי ששנת ייצורו 1983 ואילך, למעט אוטובוס שאינו אוטובוס זעיר פרטי, מונית ואופנוע –

(1) ילד שטרם מלאו לו 3 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות המתאים לגובהו ומשקלו של הילד;

(2) ילד שמלאו לו 3 שנים וטרם מלאו לו שמונה שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות או במושב מגביה המתאים לגובהו ומשקלו של הילד.

(ג) לא יסיע אדם ברכב כאמור בתקנת משנה (ב) ילד שטרם מלאו לו שנה, אלא אם כן גבו של מושב הבטיחות מופנה לחזית הרכב.

(ד) לא יסיע אדם ילד במושב הבטיחות במקום שיש מולו כרית אוויר, אלא אם כן נותק המנגנון להפעלתה.

תקנות התעבורה ניתנות להורדה מהרשת. מידי פעם אני מוריד מחדש כדי שיהיה קובץ מעודכן.

בכל מקרה לגבי חגורות, הייתי מחמיר ורץ להתקין חגורות 3 נק' , זה סיפור של כמה דקות עבודה.

מעניין שהם לא התעדכנו שיש איזופיקס שמייתר ריתום כסא לילד עם החגורות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אלפא אומגה יכול בקלות להתחבר רק עם חגורת מותניים ויש גם הוראות לזה על הכסא עצמו. מנסיון - יש לי שניים כאלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...