רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, צריך את עזרת הפורום, שמעתי שמסתובבת פרינץ 3 תכלת, בעלת 5 ספרות. ואני לא מדבר על הפרינץ של אילן לין. אם מישהו מכיר או יודע משהו אשמח להודעה פרטית נדב
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן חברים. שירשור שיפוץ חדש שלי... תהנו tinyurl.com/8n3nnuv יש להעתיק ולהדביק את הקישור בשורת החיפוש. אני משתמש חדש ולא יכול לפרסם לינק.
הודעה אחרונה מאת shaig, -
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך אני כותב באנגלית גומי דרישפט?בתרגום מעברית זה לא מראה לי כלום
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לא, אין סיכוי שאגרוט את אחת הפרינצים שלי, אני בודק משהו אחר וצריך עזרה מהפורום, אולי למישהו יש גישה. במסגרת פרוייקט הגריטה, הוציא משרד התחבורה \ רישוי, פוסטרים בנושא. באחד הפוסטרים, הרכב הישן שמופיע בתמונה, זה פרינץ 3 (מצרף תמונת הרכב שלי) האם מישהו בפורום מקורב \ יודע להשיג את הפוסטר הזה? בזמנו ראיתי כזה תלוי במשרד הרישוי בחולון, והייתי רוצה להשיג אותו. אשמח לעזרה ממי שיכול. תודה נדב
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 תגובות
- 706 צפיות
שלום, האם עלות ביטוח רכבי אספנות זהה לכל הרכבים בלי הבדלי שנתון / נפח / מצב הרכב? האם יש דרישות מיגון לרכבי אספנות? האם זה משנה אם הרכב מקורי מהארץ או הגיע ביבוא אישי. ושאלה בשביל הילד - האם הביטוח הזול של רכבי אספנות כולל נהג חדש / צעיר? תודה
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי היום רכב אספנות שלא הצלחתי לזהות, מי יודע איזה רכב זה?
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 861 צפיות
פעם היו מארגנים טיול ג'יפים פעם בשנה(לפחות) כבר מספר שנים אין משו מאורגן. השתתפתי בשנים האחרונות בטיולים של מועדדון הקשישים ןזה כיף שלא יתואר לראות 22 ג'יפים בניי שלושים ומעלה נוסעים בשיירה ברמת הגולן או מדבר יהודה או בכל מקום בארץ... אוליי יש אפשרות להתאחד עם מועדון הקשישים או במקביל לחדש את טיוליי השטח של מועדון החמש......רעיונות?
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אנו מייצגים את חולי ה נ ס או פרינץ בארץ. נשמח לכל מידע בדבר פרינצים מסוגים שונים בארץ, חלפים ועוד. כרמל ונדב.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 2 תגובות
- 626 צפיות
שלום רב, בשבת , 10.11 , לא יתקיים המפגש החודשי הדרומי של מועדון החמש ביד- מרדכי, עקב הטיול לצפון. לשאלות יש לפנות אל צביקה מרגלית, 2592839- 050. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רמז - זה לא קומבינה ושנת היצור היא 1950
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רוב הישראלים עד כמה שידוע לי מיבאים דרך ניו ג'רסי (גם אני יבאתי דרך הנמל הזה) לפי מה שרואים בתמונות אחרי ההוריקן סנדי, סיכוי קלוש שנשאר שם משהו יבש בלשון המעטה. יש פה קישור על 16 מכוניות היברידיות שנשרפו בעקבות הסופה סנדי http://www.inautonews.com/hurricane-sandy-sets-on-fire-16-fisker-karma-hybrids בתמונה למטה - רחוב בניו ג'רסי קרוב לחוף.
הודעה אחרונה מאת סמי סביב, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 115 תגובות
- 13.6 אלף צפיות
בצער רב, אנו מודיעים על פטירתו בטרם-עת של חיים לוי, אחיו התאום של חבר המועדון הוותיק בני לוי. חיים, חבר מועדון החמש בעבר, נפטר לאחר מאבק במחלה קשה. הלוויה תתקיים ביום שלישי, 9.10.12 בשעה 11.30 בקרית שאול, ת"א. ליבנו עם אשתו רעיה, עם בני וזהבה וכל בני המשפחה. מי ייתן ולא תדעו עוד צער. מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
http://www.fcpeuro.com/Volvo-parts/CD~ROM-Repair-Manual-ACES/?utm_source=email&utm_medium=main_image&utm_campaign=volvo_shop_manuals_2012
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם. בעקבות תאונה של חזית צד, אני זקוק לכנף ללינקולן קונטיננטל מארק 4 מודל 73. האם מישהו כאן יודע מאיפה אפשר להזמין כנף? מצידי משומשת. מצאתי כל מיני אתרים אבל רובם רק לתחומי ארה"ב. אשמח לעזרה ! תודה.
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, האם ידוע למישהו מהו מצב המינימום שבו ניתן לייבא אופנוע אספנות? כלומר - מה המצב המגדיר את דרגת המינימום שבו ניתן להכניס את האופנוע לארץ כדת וכדין במטרה לשפץ ולקבל רישוי ישראלי? ע"מ לחדד את השאלה אני אפרט: 1. מהו סך החלקים המינימלי שצריך להיות מחובר לשלדה עם רישוי ע"מ שיוגדר כאופנוע שמותר לייבוא? 2.לחילופין - האם ניתן למשל להכניס אופנוע שלם פחות או יותר, אך מפורק לחלקים (עם שילדה ממוספרת ורשיונות תואמים כמובן)? 3. אופנוע זה הרי כמו לגו - אם יש שלדה עם רישוי (שהיא תעודת הזיהוי של האופנוע), ובלוק מנוע ממוספר- אפשר תיאורטית להשלים את כל השאר בשיפוץ ... אז מהו המינימום ההכרחי הנדרש ממצב האופנוע בעת היבוא כדי לקבל רשיון יבוא והערכת שמאי? אחו…
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
- 11 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
כיצד אפשר להוריד דבק מגע מרכב? כמובן מבלי לפגוע בצבע!
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב לכולם ! ודאי חלקכם שמתם לב שאני זקוק לכנף קדמית ללינקולן 73. ובכן, מאחר וזו לא הפעם הראשונה שאני זקוק לכל מיני חלקים, חשבתי פשוט לייבא רכב קומפלט לחלקים ! רציתי לדעת אם ידוע לכם איך הולך נושא המס ברכב שכזה. בואו נניח לצורך העניין שאני מוצא רכב ב1000$. שאין שום טעם להחזירו לחיים ומבחינתי שיהיה מוגדר גם בניירות שהוא הורד מהכביש. כמה יעלה לי להביאו לארץ ? עלות המשלוח אני מניח זהה לרכב רגיל לכן אני בעיקר שואל לגבי התמחור של המכס בארץ.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 6 תגובות
- 976 צפיות
דרושה עזרתכם בזיהוי יצרן הפנסים הנ"ל שהורדו מהלמברו. לא הצלחתי לאתר כל שם/ מספר או רמז ליצרן על הפנסים. תודה!
הודעה אחרונה מאת yonico, -
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב אחרי שמ 9 בבוקר עד 7 בערב ניסינו להחליף סולנואידים בגיר בלי להוציא את הגיר או לשלוף את המנוע.. החלפנו רק סולנואיד של הממיר מומנט. הבעיה לא נפתרה,הגישה מסריחה, אין מקום, בקושי הצלחנו להחזיר הכל למקום ולהוציא מנוע/גיר אין לנו אפשרות בבית בנתיים (אין עם מה) כמה יעלה שיפוץ לגיר כזה? ואיפה? ביואיק לסייבר 93
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כל זאת ועוד.. בסרט המצורף (הסוסיתא ב 1:17 למי שמתעניין). היום הייתי בהרצאה של בנו שמוליק. סיפור מרתק.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג טמבון אחורי של פורד סיירה 4 דלתות (סדאן) ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת moshedj2005, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מכרו לי היום שמן של אמריקן איגל 40 15 בטענה שהוא מקביל לשמן 40 של פעם בעל צמיגות גבוהה יותר מ20 50 האם זה נכון? והאם אפשר להשתמש בשמן הזה לרכבים הישנים?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 35 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
יריד למכירת רכבי אספנות וחלפים אירוע שוק עתיק של מועדון החמש נדחה בגלל מזג אויר!!!!. בחסות חברת האוטובוסים 'אגד' ומנהל מוזיאון אגד - מר נח סלוצקי האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון . מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי הרכבים והחלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת הרכבים והחלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. מתחם המכירות ב"שוק עתיק" פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/ קלאסיים באשר הם. הכניסה למוזיאון אגד חופשית לחברי המועדון ולקהל הרחב! חשוב לציין …
הודעה אחרונה מאת yosi6, -
משהו יודע מה המודל הכי ישן שנוסע בכבשי הארץ?
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
האמא של הסובארו
מאת kanfi- 1 תגובות
- 750 צפיות
היום, קיבלתי את ה-AUTO MODELLE 1959 (מספר 3), וגיליתי רכב שלא הכרתי. זוהי האמא של הסובארו. FUJI CABIN רכב מיקרו חמוד עם 122 סמ"ק ו5.5 כ"ס - יוצרו רק 85 כאלה, אז בטח אין אפשרות להשיג או לראות כזו. ומוכרים אפילו מודלים שלה http://www.microcarmodels.co.uk/ShowcasePages07/fujisfr.htm
הודעה אחרונה מאת haimy, -
אז ב15 לינואר אני יורד מהארץ לארה״ב ולוקח חלק מהמכוניות שלי איתי , עכשיו אם למשל אני מחליט לחזור עוד 20-30 שנה מה דינם של הרכבים בהקשר עלייתם בעתיד ? כי הבנתי שמייצאים רכב צריך לבטל את הניירת שלו ואם נחזור בעתיד לא יהיה סיכוי להחזיר אותם לכביש ( בתקווה שלא נחזור לפה כי ליטר דלק יעלה 100 ₪)
הודעה אחרונה מאת youval11, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
האזכרה במלאת שנה לפטירתו של גידי אשכנזי ז"ל, תיערך ביום חמישי 8.11.12 , בשעה 8:00 בבוקר , בבית העלמין בשיכון ותיקים בנתניה. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל כך הרבה פעמים חלפתי על פני חלון הראווה של חנות העתיקות בנווה צדק וראיתי את הסיטרואן טרקסיון שבתוך החנות. מעבר לשאלה איך הכניסו את הרכב לחנות אשמח לדעת מה הסיפור של הרכב.
הודעה אחרונה מאת naorn, -
- 2 תגובות
- 671 צפיות
זקוק לעזרתכם חבר'ה. חבר זקוק לסנדלי תוף והמכסה תוף, רצוי מאוד חדש. הרכב המדובר הוא במוו סדרה 3 E30, שנת 1989 (עד כמה שזכור לי מכל משנת מתחת ל90 זה יתאים). בדקנו באזור הדרום בכל חלקי החילוף, ולא מצאנו כלום. אשמח לקבל מענה אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג. JEP.
הודעה אחרונה מאת Zami Zemer,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)