Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בעקבות תאונה של חזית צד, אני זקוק לכנף ללינקולן קונטיננטל מארק 4 מודל 73.

האם מישהו כאן יודע מאיפה אפשר להזמין כנף? מצידי משומשת.

מצאתי כל מיני אתרים אבל רובם רק לתחומי ארה"ב.

אשמח לעזרה !

תודה.

פורסם

ובכן, לנהג הפוגע יש רק ביטוח חובה...

הוא גם ערבי ממזרח ירושלים שאמנם לא מנסה להתחמק, אבל גם אם אתבע אותו ... מה בדיוק זה ייתן לי?

יש לו אח שיש לו מוסך והוא מנסה לשכנע שאבוא אליו למוסך.אני אל ממש שש לזה. מילא אם היה לי איזה מזדה בת ימינו.

למרות שהעובדים במוסף הפחחות אליו חשבתי לפנות הם גם ערבים.

כלומר, אין לי שום בעיה עם ערבים בעלי מקצוע, אבל בסיטואציה הזו יש יותר מידי אופציה לקומבינות על חשבוני(טיב העבודה)

זה הרי לא רכב של יאללה, עד שנמכור אותו ...

אשמח אם מישהו יודע מהיכן נתן לייבא ללא מתווך.

מתכווכים יש לי 2.

פורסם

כמובן שצריך להתחשב בגודל הנזק לכנף. אם תעלה תמונה של הנזק, יוכלו לייעץ לך בעניין. לא בטוח שיהיה לך כדאי לייבא כנף. ייתכן ואפשר לתקן בצורה משביעת רצון. אל תשכח שגם כנף מיובאת תצטרך לצבוע.

פורסם

תקשיב טוב עם היה בארץ רכב כזה הסיכוי היחיד זה אצל אלי שיטרית הוא לא פתוח הרבה בזמן האחרון אבל למקום נשאר אולי עוד חודשיים תמהר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

רחוב המסגר 35

השבוע עברתי והיה סגור אבל עןד פתוח מידי פעם

נלי 004.jpg

נלי 006.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...