רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
. חברים דרומיים יקרים מידי תקופה אתם נמצאים באותו המעמד של התגוננות פסיבית מפני הלא ידוע. ריצה למחסות מידי פעם, לחץ, דאגה להורים/לילדים, והרבה חשש וחוסר וודאות. ליבי איתכם בשעות אלו, חושב עליכם. מקווה מאד שבקרוב יגיע קץ לתקופה בלתי נעימה זו. חזקו ואימצו, וברכת לילה שקט. אבי נוף .
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 980 צפיות
לחברים שלום עקב המצב המתוח בדרום,וגיוס חבר המועדון בצו 8,הוחלט בעצה אחת עם החברים,לדחות את הטיול למערות בית גוברין שתוכנן למחר,למועד אחר. הודעה על מועד חדש לטיול,יפורסם בהמשך. וכולנו מחזקים את התושבים בדרום על עמידתם האיתנה. סוף שבוע ושבת שקטה לכולנו. צביקה מועדון המוסטנג הקלאסי
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
מאחר ונדרשתי להחליף אוטו, ניצלתי את ההזדמנות ורכשתי את הרכב שרציתי מזה זמן רב. הרכב יצא את המפעל כמונית, ישנו מקום מיוחד למונה, וכפתור עליו רשום TAXI. לידו נמצא כפתור נוסף, עם ציור של מנורה, שאינני יודע מה תפקידו ולא זיהיתי השפעה כלשהי שלו (אולי היה קשור למונה בדרך כלשהי). יש מזגן וגם ABS, וכמה שאני מבין מע' הנעילה הוחלפה מואקום למנועים חשמליים. הרכב לא נרשם כאספנות, ואין לי כוונה לעשות כן מאחר ואני רוצה להשתמש בו באופן יומיומי. בנתיים תוקן המזגן והוחלף רדיאטור שגילה סימני זקנה. בתדלוק היום נמדדה תצרוכת דלק של 5.8 קילומטר לליטר, על 300 קילומטרים שעיקרם נסיעה רגועה מחוץ לעיר, לרוב עם מזגן - נתון לא מעודד. מאחר ואני חדש בתחום, אשמח למספר עצות: 1. מוסכים מומ…
הודעה אחרונה מאת A110, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מחפש זוג פנסי דרך (לא ערפל) עגולים עם ציפוי כרום להתקנה על הפגוש תודה
הודעה אחרונה מאת nirk, -
לפני כמה ימים פתחתי את הדיון הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=454253 כמו שכתבתי בתחילת ההודעה שם, אני מחפש טנדר שימש אותי פה ושם להובלות, אבל לא ככלי עיקרי. אני ביום יום רוכב על קטנוע. הרכב ישמש אותי פעם פעמיים בשבוע, ופה ושם לטיולים בשטח (שבילים) מכיוון שכמו שכתבתי הרכב יעמוד יותר מאשר יסע, קפץ לי לראש רעיון - אולי לחפש רכב אספנות ובכך לחזור לתחום (את הוליאנט מכרתי לפני שנתיים) + חיסכון של כספי הביטוח וטסטים. אז לפני שאני מתלהב, ספרו לי - האם יש רכבים שאני יוכל לקנות במחיר של עד 15,000 ש"ח במצב נסיעה ? אני יודע שיש את הD200 אבל המון זמן לא ראיתי אחד למכירה, ואל קמינו לא נכנס בתקציב. אולי סובארו טנדר דור ראשון, אבל אין הרבה למכירה. …
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום ! מחפש חלקים חדשים לחיפושית שנת 73 אמריקאית. גומיות, ניקלים, מדרגות , קלאץ וכו... אפשר להתקשר בשבת (עדיף) תודה אסף. 054-6884877
הודעה אחרונה מאת asafamir, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
הודעה אחרונה מאת markusg, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום ראיתי סוזוקי GS400 שנת 78 למכירה, האופנוע במצב נסיעה אבל רחוק מלהיות במצב מושלם, אפשר לומר שהוא מועמד טוב לשיפוץ. אין אזור שלא צריך איזשהו תיקון/שחזור/תשומת לב כרגיל הבחור הצעיר חושב שיש לו אוצר ביד ומבקש לא פחות מ 18,000 ש"ח (יותר ממה שהוא שילם עליו אפילו) מה לדעתכם מחיר הוגן לאופנוע הזה?
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
- 3 תגובות
- 694 צפיות
מחפש מעבה למזגן (הרדיאטור החיצוני) לבלייזר 80 ומשהו. אצל אוטו ליין אין, אצל רונית חלפים אין. מחפש חדש כמובן איפה עוד אפשר לשאול לפני שאני פונה לד"ר ebay?
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחרונה קיבלנו מלאי חלקים גדול שבינו לבין הפיברגלאסיות שלנו אין ולא כלום. החלטנו לאסוף אותם כי, המטרה מקדשת את האמצעים - תרומה לעמותת גדולים מהחיים עבור החלקים. בין החלקים שקיבלנו ישנן שלוש תיבות הילוכים. אמרו לנו שהן של לארק ואולי גם של הנרי ג'י. כאן אנו זקוקים לעזרת המומחים בזיהוי החלקים, בכדי שנוכל לתייג אותם, ולמצוא להם בית. אז הנה כמה תמונות שלהן, פלוס קרבורטור לא מזוהה, אבל כלל התמונות מפורסמות בשרשור פיברקלאב. הבמה שלכם.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/915/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-30-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%95---%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa תהנו.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
אני התחלתי פרוייקט שיפוץ של מכונית לילדים. מה אתם חושבים כדי להמשיך?
הודעה אחרונה מאת ~Yossi~, -
חלקים מאירופה
מאת saba- 0 תגובות
- 658 צפיות
אני עצמי חובב ענתיקות ונמצא רוב הזמן באירופה אם יש למישהו דרישה לחלקים מישנות שיפנה אליי
הודעה אחרונה מאת saba, -
- 1 תגובות
- 637 צפיות
למה לא כל חברות הביטוח מבטחות מכוניות אספנות? היה לי וולוו מרצדס אספנות אין בעיה אוסטין יש למה? איכן יש חברת ביטוח שלא שואלת יותר מידי שאלות וניתן לבטח את הרכב?
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
בעבר כמעט כל חנות לחלקי חילוף ומוסכים היו מצויידים במכשיר לקריאת מיקרופישים . האם מישהו יכול לסייע באיתור מכשיר כזה. אני בטוח שמכשירים כאלה מסתובבים עדיין בכל מיני מקומות. קשה לי להבין איך אספני רכב שנדרשים לאינפורמציה לאיתור חלפים לפי מספריהם הקטלוגיים יכולים להסתדר בלי המכשיר הנ"ל הואיל ורוב המידע מאוחסן על גבי מיקרופילים. אשמח לרעיונות.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי יש לי אולצמוביל קטלס סופריים 5000 v8 השאלה עם מנוע שברולט 5700 מתאים לי תודה
הודעה אחרונה מאת otwito, -
- 0 תגובות
- 679 צפיות
שלום. אשמח לקבל כתובות של אתרים בחו"ל למכירת חלקי למברטות: זול ואמין. תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
מועדון החמש-הרשמה לטיול ולמלון בצפון ולתצוגה בתערוכת הגלגל במוזיאון תפן 9.11-10.11 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
טיול מועדון החמש לצפון ותצוגה בתערוכה האינטראקטיבית "לא המצאנו את הגלגל" המוזיאון הפתוח תפן מועדון החמש יוצא למסע בן יומיים לצפון , בין התאריכים 09.11-10.11. תוכנית האירוע: יציאה ביום ו', 09.11 בשעות הבוקר ונסיעה לכיוון הצפון. 09:45- התכנסות במתחם רב מכר גלילות/ סינמה סיטי. 10:00-יציאה לדרך בשתיים עד שלוש קבוצות. בהמשך יימסר מסלול מדוייק לטיול שנערוך בשעות היום . הגעה משוערת למלון 'חופית' במושב שבי ציון בשעה 16:00 וקבלת פנים עם כיבוד קל- שתייה קלה וחמה ומאפה. בערב- ארוחה חגיגית ואירוע חברתי הכולל מוזיקה לריקודים . למחרת בבוקר ארוחת בוקר . ב-10:00 נסיעה למוזיאון הפתוח 'תפן' שם נשתתף בתערוכה האינטראקטיבית …
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 807 צפיות
שישי חורפי משהו, טיול סופשבוע של המועדון והמפגש כמו בכל שבוע - נפגש הפעם יצא שקירור האויר שלט ברחבה, לא רע בכלל! שבוע טוב ולוסטיג הסכים שאצלם אותו רק לכבוד המעיל החדש:
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 8 תגובות
- 833 צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים. לאחרונה אני ואבא שלי מעוניינים לקנות חיפושית. הבנתי שעדיף שהיא לא תהיה רשומה בתור רכב אספנות, ושעדיף לחפש כאלו בלי רקבונות מתחת לצבע. תוכלו להאיר את עיניי עם עוד עצות וטיפים לרכישת חיפושית מוצלחת? ממה להיזהר ומה לבדוק? תודה רבה לעוזרים. בן
הודעה אחרונה מאת Ben_y2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 747 צפיות
בשבת הקרובה,ה 17.11 נצא מועדון המוסטנג הקלאסי ליום טיול למערות בית גוברין ועל האש בפארק קנדה. לכל המעוניינים בעלי מוסטנג קלסיות,ליצור קשר עם צביקה בהקדם בפלא: 052-8337879 עד לרגע זה,נרשמו מס' חברים עם בני משפחה. פרטים נוספים,מסלול ושעות,ניתן גם להתעדכן באתר האינטרנט של המועדון שכתובתו: http://www.mustangclubofisrael.com ניתן להשיג אותנו גם בדף הפייסבוק - Mustang club of Israel בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
גשר טקומה היה גשר תלוי צר וארוך במיוחד. הגשר המקורי נפתח לתנועה ב-1 ביולי 1940. תוך זמן קצר התברר שאפילו רוחות חלשות מכניסות את הגשר לתהודה שהתבטאה בצורת תנודות לאורכו של הגשר. בזמן התנודות חלקים בגשר עלו וירדו ויצרו "הרים" ו"עמקים" לסירוגין. אף על פי שהתנודות היו חזקות למדי, המומחים טענו שהגשר יחזיק מעמד. ב-7 בנובמבר 1940, בשעות הבוקר, החל הגשר להתנדנד באופן שונה. הרוח לא הייתה חזקה במיוחד, ועוצמתה הגיעה רק ל-68 קמ"ש. הגשר החל להיכנס לתנודות פיתול, כך שבכל פעם צד אחד שלו (ימין או שמאל) עלה למעלה ואילו הצד השני נשאר למטה. בתנודות אלו, קו האמצע, לאורכו של הגשר, לא נע כלל. הגשר התנדנד בצורה זו במשך למעלה משעה, כשמשרעת התנודות הולכת וגדלה. בסופו של דבר, מעט אחרי השעה 11 בב…
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לקבל תגובות והצעות המנוע 8 צילינדר עובד רק על 6 צילינדר בכל צד בכל ראש צילינדר אחד לא עובד בדיקות שנעשו בדיקת ניצוץ .בדיקת כבל הצתה.בדיקת קומפרסיה 160 שסתום יניקה תקין שסתום פליטה גם תקין אין בריחה לכיוון הרדיטור בדקתי גם עם יש בריחת וקום מסעפת היניקה ופלגים חדשים עם למי שהוא יש עוד רעיון אשמח לשמוע תגובות
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 5 תגובות
- 980 צפיות
שלום, היום דיברתי עם אדם שמוכר רכב שנת 82. הוא טען שלפני שנתיים הפסיק להעבירו טסטים וכשניגש למשרד הרישוי בעניין הסדרת הניירת לצורך החזרתו לכביש נאמר לו שלא ניתן להחזירו והרכב ״ לחלקים״ לדבריו. הבנתי שהרכב היה מעוקל בעבר ויתכן ושוחרר מהעיקול. האם ניתן לשלם את הטסטים שלא נעשו, לרשום אותו כאספנות ולהעבירו טסט לצורך החזרתו לכביש? הרכב לא עבר כל תאונה משביתה. מה יכולה להיות הסיבה שמשרד הרישוי מסרב להחזירו לכביש?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 5 תגובות
- 981 צפיות
הייתה נוכחות מכובדת של אנשים. של רכבי אספנות פחות, למעט האמיצים שבינינו. המפגש קיבל חיזוק מאספני מכוניות סאאב . בשבדיה הן היו רגילות לשלג אז מה זה גשם בשבילן. אריק
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום אני בסיום שיפוץ רכב שעמד 14 שנה ורשום ברשיון "נדרש בדיקה מעבדה מוסמכת" האם זה משהו שקשה לעבור? כמה זה עולה ? איפה עושים בצפון?
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
פורסם גם כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875&page=22 שלום לכולם היום יצא מבצע סבתא סוסיתא לדרך ומה זה אומר פרוק הרכב מכול הניקלים ופנסים שיוף פחחות וצבע והרכבה והכול ביום אחד מה אתם אומרים אפשרי??? אפשרי כמו גדולים אז תתרבחו על הכורסאות ותראו את התמונות של מבצע סבתא סוסיתא איך היא היתה לפני הצהרים ואחרי
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
חבל על הזמן שמור בפנים, חיצוני על הפנים. נוסע מצוין, מתוכנן לו פרויקט גדול, צפו לעידכונים מי שיכול לעזור בחלקים אשמח לשמוע. האם ניתן להשיג בארץ פגושים כאלה? ואם לא האם הפגושים של הדגם הרגיל מתאימים? תמונות מהיום שהבאתי אותה.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תמונות ממפגש השרון בגעש 2.11.12 אריק
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 629 צפיות
ברשותי רכב משנת 1957 במקור היה תרמוסטט שכעת איננו הרכב אנגלי. יגואר וטמפ. הפתיחה לא ידועה לי. איזה טמפ׳ תרמוסטט לרכוש?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ניקו פ.
- NickName1
- RBRB
- mikk
- ba323f
- Mech Morphix
- SurfHigh
- yoav911gt2
- David32
- אליה
- RedLabel
- BassDriver