Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי סוזוקי GS400 שנת 78 למכירה, האופנוע במצב נסיעה אבל רחוק מלהיות במצב מושלם, אפשר לומר שהוא מועמד טוב לשיפוץ. אין אזור שלא צריך איזשהו תיקון/שחזור/תשומת לב

כרגיל הבחור הצעיר חושב שיש לו אוצר ביד ומבקש לא פחות מ 18,000 ש"ח (יותר ממה שהוא שילם עליו אפילו)

מה לדעתכם מחיר הוגן לאופנוע הזה?

פורסם

נראה לי שהבחור הוזה...

הGS400 הוא אופנוע שעוד כשהיה חדש נחשב לסוג של סובארו דו גלגלי ולא במובן הטוב. לשפץ כזה אופנוע לרמה סבירה יצריך סוג מסויים של כסף, וההתניידות עליו, אם תהיה, בוא נגיד - לא תקנה תחושות מעולם הגראנד-פרי.

לי האופנוע הזה לא עושה כלום וואני טוען שלשפץ אופנוע מכובד ולשפץ אופנוע פשוט עולה את אותן עלויות...

הערכתי לשאלתך - במידה ואתה אוהב את האופנוע - בין 4000 ל7000 ביום חם עם מצב רוח טוב של הקונה.

פורסם
תודה אלו בערך הסכומים שחשבתי עליהם

תמשיך לחשוב על סכומים כאלו ואתה תרכב על אופנוע רק בזמן שאתה יושן, (בחלום).

אין מחירים כאלו לאופנועים כי אני הייתי קונה את כולם יש לי מחלה כזו.

המחיר הנכון לתת על אופנוע כזה זה בסביבות 10-15 אלף תלוי במצב האופנוע.

במחיר שציינת אתה קונה אופנוע חלוד ולא נוסע שההשקעה עליו תיהיה גדולה.

אין לי קשר למוכר ואני לא מכיר את האופנוע המדובר אבל מטעים אותך כאן.

אומנם יש מציאות אבל בדרך כלל הם לא נופלים אצל האנשים הנכונים.

פורסם
נראה לי שהבחור הוזה...

הGS400 הוא אופנוע שעוד כשהיה חדש נחשב לסוג של סובארו דו גלגלי ולא במובן הטוב. לשפץ כזה אופנוע לרמה סבירה יצריך סוג מסויים של כסף, וההתניידות עליו, אם תהיה, בוא נגיד - לא תקנה תחושות מעולם הגראנד-פרי.

לי האופנוע הזה לא עושה כלום וואני טוען שלשפץ אופנוע מכובד ולשפץ אופנוע פשוט עולה את אותן עלויות...

הערכתי לשאלתך - במידה ואתה אוהב את האופנוע - בין 4000 ל7000 ביום חם עם מצב רוח טוב של הקונה.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר, הגישה שלי היא מה שהיה זול במקור יישאר כזה ולהיפך.

תבדוק את יד-2 ותגלה כמה דברים אטרקטיביים יותר לדעתי, מבחינת מחיר ודגם.

• תוכן חדש...