רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שמעו סיפור בשבוע שעבר ביום חמישי אומר לי הזקן שלי (אבא) אתה יודע האוטו של "מר ברגמן" קיים. ... שניה נופל האסימון אההה ברגמן הזקן ? כן אומר אבא (אבא בן 80 ממש ילד) הוא מת כבר מזנן אבל האוטו נשאר בבית. איזה אוטו זה היה אני שואל ואבי מעמקי הבנתו שולף את כל הידע המוטורי שלו (לאבא שלי לא היה רישיון לרכב מעולם אופנוע וטרקטור כן)....הממממ "לבן" הוא אומר בקול תרועה רמה. כן אבא לבן אני זוכר אני אפילו נסעתי בו כשהייתי ילד (הם עבדו יחד בבית ספר חקלאי פרדס חנה).. אני אגש לבדוק אני אומר "תבדוק אני ידבר עם הבן שלו " נסעתי לכתובת ואחרי חיפוש קצר היא נגלתה לעניי במלא הדרה והיא מאובקת שכבת אבק בעובי ס"מ אבל....צרפתיה מושלמת בתולית יד ראשונה. טלפון לאבא ... "אבא דבר איתו" …
הודעה אחרונה מאת Ann-Marie, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
המרצדס שלי מתקשה בהתנעה כאשר המנוע חם. הבעיה נובעת מירידת לחץ דלק לאחר הכיבוי. הדלק מטפטף לסעפת ומציף את המנוע. החלפתי משאבת דלק לחדשה וגם אקומולטור והלחץ עדיין יורד מהר מכפי שצריך לפי הוראות היצרן. לצורך הבדיקה קוששתי מערכת בדיקה מקורית של מרצדס! לבסוף החלטתי שהאשם הוא במחלק הדלק שכנראה דולף לתוך הסעפת והנה אני משפץ אותו. כמה הערות: 1. בוש לא ממליצים לשפץ את המחלק ומעדיפים שתרכוש מהם חדש במאות דולרים. למרות זאת נתקלתי ברשת בכמה פרוייקטים כאלה. 2. השיפוץ חייב להערך במקום נקי מאוד. חלק מהקדחים והחריצים במחלק הם כחוט השערה. 3. לפני הפרוק יש לפרוק את כל הלחץ אחרת מקבלים שפריץ לעין. הפירוק לפניכם. אחרי שאקנה את על הO-רינגים העלה את ההרכבה. מצאתי את …
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מועדון החמש מגיע לתפן.. המוזיאון הפתוח בגן התעשייה תפן יארח את מועדון החמש לרגל תערוכת הגלגל ביום שבת 10.11.2012 בין השעות 11:00-15:00. חברי מועדון החמש מוזמנים להציג רכבי אספנות בתערוכה האינטראקטיבית "לא המצאנו את הגלגל". הכניסה למציגים ולמלווים ללא תשלום. נבדקת האפשרות לשלב בביקור טיול ולינה בליל שישי בסמוך לתפן. פרטים נוספים בהמשך. בברכה, סמדר- מועדון החמש. פרסום-ביקור מועדון החמש בתפן.pdf
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
במסגרת פסטיבל המעיינות בחוה"מ סוכות, מתקיימת תערוכת האוספים השנתית, "אם לסבתא היו גלגלים", המוקדשת השנה לנושא תחבורה. תערוכת האוספים מתקיימת במוזיאון "עקבות בעמק" בגן השלושה (הסחנה), בחצר חומה ומגדל. התערוכה כוללת אוספים מרהיבים של דגמי מכוניות, אוסף טוסטוסים, אוסף אופניים נדירים, דגמי קטרים של מועדון הרכבות החשמליות, יצירות אומנות מאמצעי תחבורה, ועוד פריטים נדירים בתחום התחבורה. חובבי רכבי אספנות מוזמנים לקחת חלק ולהשתתף בתערוכת האוספים בימים ד' ו-ה' של חוה"מ סוכות.. הכניסה לגן השלושה (הסחנה) חינם לבעלי רכבי אספנות והנוסעים ברכב, ובנוסף ארוחת צהרים זוגית חינם במסעדה. המפגש הצפוני מתארגן להשתתפות בתערוכת האוספים בגן השלושה ביום חמישי ה- 4/10 משעה 10:00.…
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שלישי הקודם נערכה הלוויתו של אספן מכוניות דגול חבר מועדון ה5 זה עשרות שנים לצערנו חגג מועדון ה5 אירוע במרכז וזה מסביר למה לא הייתה נציגות של המועדון בהלוויה ולמה לא נשלח זר פרחים להנחה על קברו. המפגש הצפוני שלח נציגים להלוויה ובכך השיב למנוח מעט מכבודו כאספן מכוניות. לסיום עיצה קטנה לחברי האספנים כלקח מהמקרה אנא נסו להשאר בחיים.
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
פורד אסקורט ללא רשיונות 1 2 3 4 12
מאת nadavboblil-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 174 תגובות
- 47.7 אלף צפיות
שלום לכולם אדם שעבדתי אצלו בביתו החדש קנה את הבית עם פורד אסקורט 71אוו 70 דגם קופה בחצר והוא מוכן לתת לי אותה במחיר של ברזל, אבל אין לה רשיונות ולא מפתחות והוא לא מוכן לעזור לי באיתור הבעלים לפני מספר הרכב הוא לא הוכנס לקטגורית אספנות מה שאומר ש 9 שנים לפחות הרכב לא נוסע. יש דרך להשיג את הבעלים? נדב.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר בעיות של גימגומים החלטתי לשפץ את הקרבורטור בעצמי ,אומנם לא סיפור גדול ואפילו דיי קל ,מדובר בקרבורטור של סובארו DL 1979 . וצצה לי בעיה עם האטם העליון שהוא עשוי קרטון ולא שעם והדלק נוזל מכל הכיוונים , אני רוצה לציין שהמשטחים של הקרבורטור נקיים וישרים לחלוטין ככה שזה לא הבעיה ברקבורטור כלל השאלה שלי היא איך בזמנו עבדו עם האטמים מהסוג הזה ?
הודעה אחרונה מאת YHS, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
קודם כל מאחל רפואה שלמה מהירה והמון בריאות לנוסעים ! לגבי התאונה לא ברור לי איך הם הצליחו להתהפך עם הכלי הזה. http://www.hnn.co.il/gallery19742.html
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
ביום שישי ה-19/10/12 אנו חוגגים 50 שנה להולדת אלפא רומאו ג'וליה/גוניור בכיתן/קפנטו, פנחס רוזן 57, תל אביב, מומלץ להגיע ולצפות במכוניות המדהימות. כל בעלי אלפא רומאו מסדרה 105 (ג'וניור, ג'וליה, ספיידר) נא להגיע ב-16:00, כל בעלי אלפא רומאו אחרות נא להגיע ב-16:15. הארוע יתחיל ב-16:30 בסקירה על האלפות האלו שהקדימו את זמנן. כולם מוזמנים להתארח בחברתנו.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
דודג צארגר
מאת רזי- 0 תגובות
- 735 צפיות
חברים יקרים! היום ב 21:20 בערוץ הסטוריה (ערוץ 42) תוכנית על מכירתה של דודג צאגר מודל 69, צפיה נעימה
הודעה אחרונה מאת רזי, -
אחד הרכבים שאני זוכר משנות התיכון שלי בארה"ב זה Pontiac Fiero ,בעיקר דגם הGT במהדורה השניה שלו ,6 צילינדר גיר ידני . לא ראיתי בארץ אף פעם האם יש בכלל . מאוד אוהב את העיצוב שלו ,מנוע מרכזי ,מאוד לא נוח לנהיגה האוטו הזה למיטב זכרוני .
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
- 2 תגובות
- 902 צפיות
שלום רב, אני פותח שרשור זה עבור צד' ג' שברשותו רכב עם הצמיגים כאלו ולטענתו לא מצליח לאתר בארץ צמיגים כאלו. האם מישהו יכול להשליך "אור" על הנושא? *בבקשה לא להפנות אותי לאיביי או להמליץ על שינוי מידה.
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום פורום! המנוע והגיר של המרצדס שלי כבר שנה פלוס מינוס זרוקים באיזו פינה, בעצמה לא כל כך נקייה, אבל הנוע והגיר במצב לכלוכי קטטוני. יש שכבה של גריז בוץ והשד יודע מה עוד. מכיוון שהגיע הזמן לחשוב על הרכבה, שאילתי היא במה לנקות על מנת לקבל מקסימום תוצאה במינימום נזק. הכוונה שחומרים חזקים מדי יכולים לגרום נזק לחלקי אלומיניום עדינים וכו' שאילה נוספת, איך בוחרים ואיפה קונים צבע למנוע. חג שמח!
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 904 צפיות
שלום, שאלה מתוך סקרנות האם מישהו כאן קנה/מתכוון לקנות רכב שעתיד להכנס לאספנות? אם כן, יש סיבה מיוחדת?
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם כמו בכותרת, עקב ויכוח עם חבר נשאלה השאלה. אני מדבר על רכבים כמו קורבט (דור שלישי), קמארו (גם דור שלישי) ופונטיאק ג'י טי או. תודה רבה וסופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
מישהו נוסע לקרליל 1 2 3
מאת oldcar-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האירוע בקרליל בין ה-3 ל- 7 לאוקטובר . מישהו חוץ ממני יהיה שם?
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
הקשישים במידבר יהודה 1 2
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביום שישי התאספנו פעם נוספת, חבורת "הקשישים" (מי שנוסע לטיולי שטח עם ג'יפ בן 60 שנה נישאר צעיר) בתחנת הדלק בכניסה לערד. היעד הפעם היה דרום מידבר יהודה, נחל פרצים עליון. חבורה שכזו , כעשרים ג'יפים, כולם אספנות כמובן. זקנים בני שבעים לצד הני גיל הבינים בני 30 וארבעים. עמוסים כיד הדמיון הטחבה של בעליהם. לקחת גי'פ קטנטן בן שישים שנה ומעלה, להעמיס אותו בציוד, מים, דלק, כלים, לסע כ150 קילומטר אתגר לא קטן. ופעם נוספת אני חושב לעצמי, וולאה, לא פראירים ה"קשישים האלה". אריה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום ראיתי באיזו תוכנית טלויזיה שעוסקת בשיפוצי מכוניות שהשתמשו בתרסיס סיליקון להחליק את המסילות של החלונות כפתרון לחלונות חשמל "עייפים". אצלי באלפא החלונות עייפים ולפני שאני מתחיל למדוד התנגדויות בחוטים וכו' הייתי רוצה למצות את כל האמצעים הפשוטים - החלקת מסילות ושימון מנגנון. האם יש למישהו ניסיון עם פתרונות "מדף" מסוג זה? שאלה שניה - יש לי פגיעות וקילופים וחלקי פלסטיקה חיצוניים שאני מתעתד לצבוע. אני יודע שלחלקי פלסטיק יש צבע יסוד מיוחד (גמיש). האם יש מישהו שיכול לכוון אותי איפה אני יכול להשיג צבע כזה. ושאלה אחרונה ב"חפירה" - אני רוצה לסדר את מערכת החשמל של האוטו שבמשך שנים סבלה משיטת ה"ליפוף והאיזולירבנד". אני רוצה להלחים את החיבורים ולשים עליהם שרוולים מתכו…
הודעה אחרונה מאת YHS, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב. הייתי במכון טסטים ונאמר לי כי בכל אופנוע אספנות מעל 50 סמ"ק יש צורך בבלינקרים. הטיעון כי האופנוע נולד בלי לא עזר. לדעתי זה לא נכון ולא הגיוני להציב דרישה כזו. אני מעוניין בדף הרלוונטי מהתקנות או ספר עזר לבוחן על-מנת לא להתמודד עם הבעיה בעתיד. חודה ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחברי הפורום מבקש המלצות וניסיון לניקוי וצביעה של חישוקי סגסוגת (מגנזיום)המטרה להחזיר אותם למצבם המקורי תודה
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- 3 תגובות
- 611 צפיות
איך מפרקים את הגלגל ההגה במוסטנג (מניח שכל הדגמים הישנים זה אותו דבר). ההגה לא יוצא בלי עזרה. יש שם שני חורים עם הברגה, אבל דרכם אפשר לראות את הפחית שמעבירה את המגע בשביל הפעלת הצופר. אני מפחד להרוס את זה....
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני חודש, כשבוע לפני ראש- השנה, הייתי בחופשה בוינה. לאחר שבדקתי מראש, התברר לי שבימי שהותי בעיר יתקיים פסטיבל ה- Vienna Classic Days המסורתי. לאחר שהמכוניות התקבצו ליד בניין העירייה הישן והמפואר (ה-Rathaus) והוצגו לקהל הרחב, הן יצאו לנסיעה איטית ברחובות המרכזיים בוינה (RingStarsse וכו'), שנסגרו לתנועה לשם כך (לזמן קצר בלבד, דקות ספורות לכל קטע רחוב). הנה תמונות מהאירוע-
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הצלמים הקבועים של המפגש יצאו לחופשה נאלצתי לצלם כמה תמונות...מצטער על האיכות עידית ברוכה הבאה מקווה שאת זוכרת עדיין לדבר בעברית ...
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 912 צפיות
בחור שתיעד וקיבץ תצלומים של מאות כלי רכב אמריקאיים ישנים. 3 מצגות מדהימות. תהנו http://www.youtube.com/watch?v=2-z3z7EJe3o&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=VpWDJ83G6vY&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=j0ZC4NH-xyQ&feature=plcp
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 1 תגובות
- 664 צפיות
כמו בכל שבוע תכננו חגיגה, אפילו משולשת. אבל יש תכניות ויש מציאות, הבשורה הקשה על פטירתו של חיים לוי שינתה את מצב הרוח של כולנו. על החגיגות ויתרנו - עוד יהיו הרבה סיבות למסיבות, את המפגש קיימנו כרגיל, בהחלטה לא קלה הצטרפו בני וזהבה לשולחן הארוך וקיבלו חיבוק חם ותומך מחברי המפגש.
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 245 תגובות
- 56.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אמש התחלתי פרויקט שיפוץ ושחזור הונדה MB5 (באירופה הוא נקרא MB50) שנת 1981. לאופנוע הזה הגעתי דרך מודעה כאן בפורום בה פרסם ג'ינג'י אחד (תודה קובי מילוא) מודעה בשם המוכרת. תוך כ-15 דקות מזומנים החליפו בעלים (אין כמו בנקים באינטרנט) והתחדשתי לי בהונדה (אני יד שלישית, כ-17,000 ק"מ, ייבוא אישי בשנת 1981, נסע במשך 5 שנים ונח מאז). בשבת האחרונה נסעתי עם חבר לאסוף את ההונדה מהר חלוץ, ליד כרמיאל, שם עמד במשך כ-16 שנה ללא נוע. לקחו כמה דקות של שכנוע עד שהגלגלים הסכימו להזכר שהם נועדו להתגלגל (הכל היה תפוס...) והופ הועמס לטנדר בדרך לביתו החדש. ביום ראשון, יום לאחר תחילת השנה הלועזית החדשה האופנו נרשם כאספנות והועברה בעלות. אז מה זה בעצם MB5? שאלה טוב…
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
בגלגלי 4*108 הכוונה לזה תודה !
הודעה אחרונה מאת udical, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמח לבשר (למי שזה משמח אותו) הבייבי כמעט סיים פחחות וצבע משחרר כמה תמונות פאפראצי מהבוקר יש כמה רג'קטים לא רציניים ואחד רציני (כנף קדמי ימני, רק לאחר הצביעה עלינו על כמה פאשלות ואין ברירה, נתקן ונצבע שוב הדלתות מכסה מנוע ובגאג' נצבעו בניפרד ויורכבו סמוך לדליברי ראשונ שני נתחיל לאט לאט להחזיר כל מה שפירקנו, מתוך תקווה גדולה שהכל נמצא בקרטונים (יותר מחצי שנה...) שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
קומט ולארק
מאת oferbz-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בדרך חזרה מהארוע ברמת גן ברמת גן יצאנו אני עם הלארק וחבר מועדון עם פורד קומט,נסעתי אחריו עד שנתן לי לעקוף אותו והראה לי את האגזוזים,איני טיפוס של תחרות מניח שלא רציתי לאמץ את האוטו ישבתי ושאלתי את עצמי מדוע הנה התשובה .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
דילמה! מצאתי את האוטו הגעתי לבעלים הוא דורש 2500 ש"ח על האוטו מה אתם אומרים שווה??? הוא אומר שהאוטו עמד במצב נסעיה...לא שזה משנה כלכך במצב הזה..
הודעה אחרונה מאת kanfi,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)