Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמונות דרך הפלאפון מצטער על האיכות.

לרכב יש מכה בצד ימין כמו שרואים בערך בתמונה

תתחדש! נראת מצויין!

איזה שנה הרכב?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אכן נראה סבבה, אני לא רואה, מרחוק לפחות, רקבונות רציניים! מכות זה שטויות! בהצלחה, אני שמח, שאתה רוצה אותו מקורי!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהצלחה עם השיפוץ והתהליך.

נשמח להתעדכן על התהליך במלל ובתמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עידכון קטן.

הרכב עבר בעלות בהצלחה!!!!!!

דיברתי עם הבעלים שכבר שכח שיש בבעלותו פורד והוא הסכים בלי שום בעיה שאני אקח אותה מבלי להכיר אותי הוא נתן לי את התעודת זהות שלו וחתתם לי על ייפוי כח ונסעתי שמח ומאושר למשרד הרישוי בחולון שם כרגיל אני חיכיתי שעוווות עד לתורי העברתי את הרכב לסטאטוס אספנות הלכתי לדואר יצאתי משם שמח לבב.

מעכשיו אני בעל פורד אסקורט שנת 70 :)

כמה שאלות ברשותכם:

על הרשיון מופיע פורד בריטניה, מה זה אומר על הרכב? הורכב בארץ?

על האגרה מופיע סכום של 156 שקל אגרה, היא שנתית??

הרכב דגם "De Luxe" מה זה אמור להיות כולל?

היום ראיתי שוב את הרכב ניסיתי לחפש את המספר מנוע ולא מצאתי,משהו יודע מיקום של המספר?

רשימת חלקים שחסרים

קרבורטור

משאבת מים

רדיאטור

פרופלו מכאני שמתחבר למשאבת מים

מפלג

סטארטר

גריל

פנס

ניתקו שם את החימום אז אין שם וונטה פנימית אין שם כלום צריך יחסית לשקם אותה מבפנים

אין לי מפתח של הרכב ועכשיו ההגה נעול אז בישביל להוציא אותה אני צריך להוציא את הסוויטצ',זה שטויות אבל אני צריך גם להתאים לה מפתח,יש עצות?

מושבים במצב עייף , טוב!! אני חייב לזכור שהרכב בן 40

והכי חשוב........... מרכב הרכב במצב מעולה!!

הגלגלים זזים והמנוע שאני מסובב אותו הוא מסתובב, ולדעתי יש סיכוי טוב שהוא יניע.

מה שכן כמו שריאתם חסרים לי חלקים,בעל הרכב אמר לי שהוא העמיד את הרכב על בלוקים ודאג להניע אותו אז כניראה שהוא תרם את איבריו בעשרים שנה שהוא שם!

השיפוץ יתחיל רק כאשר יהיו לי את כל החלקים המכאנים ביד אז אני אשמח לכל עזרה אוו כיוונים למקומות שבהם יש סיכוי למצוא אותם.

מצאתי שם חיה מתה, לפי השיניים ניראה כמו איזה מכרסם מתחת לכסא האחורי שלא נדע,עד עכשיו יש שם רח של נבלה!:oops:

נדב.

פורסם

לפי הסדר:

1) "פורד בריטניה"- כנראה, שדווקא הורכב באנגליה, ולא בארץ. תבדוק, אם במיקרה לא מופיע ברישיון ב"מקוריות"- כתובית "דיפלומטי", כי שלי היה בדיוק כזה, וגם היה דה לוקס...

2) הסכום של 156 ש"ח- חצי-שנתי, כנראה, שהוצאת את הרישיון בדיוק באמצע, ואז מקבלים את החצי-שנתי, שנתי 312 ש"ח נידמה לי... זה בסדר, וגם ככה אין לך עדיין מה לשלם אותו- האוטו הרי לא נוסע, ולא יסע עוד הרבה זמן, עד שתסיים שיפוץ!

3) DE LUXE- דגם ה"מפואר" כביכול של האסקורט, לא, שיש יותר מדי הבדלים, כי האוטו הזה ספורטני למדי- וזה מה שיפה בו, לטעמי!

4) מספר מנוע עד כמה, שאני זוכר, נימצא בחלקו התחתון, בצד ימין מקדימה, אבל יכול להיות, שאני לא זוכר נכון, בכל מיקרה חפש בצדדים למטה.

5) לגבי החלקים: עדיין אפשר למצוא הכל, ובמחירים זולים, לדעתי, קודם כל- יש כאן כמה חברה, ששיפצו אסקורטים, כולל החלפת מנועים- יכול להיות, שנשארו להם חלקים מקוריים. דבר שני- בשוקעתיק הקרוב תחפש בין ה"דוכנים"- בטוח, שתמצא הרבה מעניין!8)

6) יש לי פרופלור- זה בטוח, עם משאבת מים גמורה, עד כמה, שאני זוכר- אני אנסה לראות, איפה זה, בד"כ הבאתי את כל זה ל"שוקעתיק", שאמור להיות בקרוב, אגב, לדעתי. אם אמצא עוד חלקים- גם אותם אני בד"כ מביא... אז נראה. סטארטר, אגב, זהה בכל הפורדים, כולל יותר חדשים, אז לדעתי יתאים לך גם מסיירה וקרוביה. פנסים- סטנדרטיים עגולים, לא זוכר את הגודל המדוייק, אבל קח אחד, שיש כדוגמה- ותצא למשא החיפושים!:wink: בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

את הרכב הזה קיבלת אז אתה יכול לפנק אותו באיזה תורמת איברים שלא ניראית טוב אבל החלקים עליה. יעלה לך הרבה פחות מלקנות חלק חלק.

אם ניראה משהו נודיע לך.

פורסם

יש בעיה קטנה.

הייתי אמור לעבוד עלייה בבית(עדיין גר עם ההורים) אבל אבא שלי החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי את זה ואין לי מקום לעבוד על הרכב, חבל לי לוותר על החלום שלי רק בגלל בעיות לוגיסטיקה.

כרגע הרכב מכוסה מחוץ לבית במקום שמועד לפורענות.

האם משהו מוכן לעזור לי במקום איכסון מאזור המרכז?

התאונה שיש בצד הרכב יותר רצינית ממה שתיארתי לעצמי.

הדלת גם עקומה אבל זה בר תיקון,הסיבה שהדלת לא נסגרת היא בגלל שהקורה של הרכב נכנסה לבפנים כ 10 ס'מ עקב התאונה ואפילו כופפה את הפינה של הדש בורד, רואים את זה כאשר אני שם את הכנף החדשה רק בישביל האינדיקציה אני מביין כמה העסק בפנים, אני לא יודע עם זה ניתן לתיקון,לדעתי אין נזק בשילדה.

חוזר ומבקש!! מי שיש לו חלון של דלת ימין למכירה שיצור קשר איך שהו.

אני רוצה לסגור את הרכב כי עם כל הכיסויים שיש עליו עכשיו עדיין חסר לי חלון וזו צרה בגשם הזה!

נדב.

פורסם

המלצה, פנה לחברים ששיפצו אסקורטים, הם עושים פחחות וצבע איכותי וגם יעריכו את הנזק של התאונה, האוטו יעמוד אצלם למשך העבודה ובזמן הזה תשיג חלקים, כשייסיימו לעבוד על האוטו יהיה קיץ וישאר לך להתחיל להרכיב את החלקים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מעוניין להשיג חלון כמה שיותר בדחיפות.

רציתי לדעת אילו חלקים משותפים יש לברנדה ולאסקורט שלי.

מחר אני אעלה תמונות של המכה בכדי לקבל חווד מכם, תודה.

נדב.

• תוכן חדש...