Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כמו שזה ניראה זה גומיה שמתאימה למשולש הקדמי אך היא קבועה ולא ניתנת לפתיחה וזה מתאים למי שמוכן להתפשר על זה.

אם תמצא אני אשמח לחדשות.

נדב.

פורסם

עידכונים

אתמול נצבע פנים הרכב מכסה מנוע דלתות ובאגאז והצבע מעורר תאבון

לתמונות:

היום כבר הותקן מנוע גיר ודרייבשאפט דוושות+בוסטר צינורות למערכת בלימה.

נדב.

פורסם

אכן מעורר תאבון!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לולולולולולולולוללולולו !!!

איזה כיףףףףףףףףףףףף.

נדב כמו שהבטחתי לך בטלפון, בשנייה שאני מסיים עבודה ונכנס הביתה, עוד לפני שאני לוקח לי איזה משהו לשתות אני נכנס נראות את התמונות של האסקורט שלך.

כל הכבוד! כיף לראות שאחרי כל-כך הרבה טלפונים, שאלות, התייעצויות, עצבים ועבודה קשה, יש תוצאות.

אני מקווה שאתה מרוצה מהצבע ומהצביעה.

ויאללה, רוצים תמונות של הבחוץ, שם אתה כבר תקבל את הכאפה האמיתית :)

בהצלחה ידידי.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

נדב כל הכבוד.

יישר כח.

ממתינה לשלב הבא שהרכב שלך יעבור.

שמרת את לוחיות הרישוי המקוריות של הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צבע נדיר ביותר תדע לך!

נדיבר מהבחינה הזאת שזה צבע כה פשוט שיושב נהדר על האסקורט!

ישאר כח ממש.

המון בהצלחה!

פורסם

תודה לכל המגיבים!!

סוף סוף תמה לה תקופה מלאה בטלאים וחיתוכים ומלאה בחומרים כימים למינייהן וסוף סוף אפשר לחייך!!!

אבי כבר אמרתי לך שאתה תותח וממש תודה על הספויילר שלדעתי יושב על ה2 דלתות פיקס!!

שמרתי את המ'ס הישנים למרות שחוץ מזה שזה נחמד שהם קיימים אין לי מה לעשות איתם

עברו כמה ימים וכבר הספקנו לצבוע את הרכב מבחוץ להתקין כל מיני דברים קטנים כמו מנוע גיר לא משהו רציני :shock:

אני חייב להודות שאת הצבע הזה בחרתי בפוקס רציני ולמען האמת שהוא יצא שונה מהקטלוג אבל למזלי הצבע מדהים!!

אז שנעבור לתמונות?

הורד (14).jpg

הורד (5).jpg

הורד (15).jpg

הורד (11).jpg

הורד (20).jpg

הורד (8).jpg

הורד (6).jpg

הורד (21).jpg

פורסם

בן אדם!!! זה נראה כמו........ האסקורט הראשונה שלי (ז"ל)!!!!:shock: הלו, תחזיר לי את האסקורט הצהובה שליייי!!!:crazyeyes:crazyeyes:brickwall:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נדב אני אולי תותח, אבל אתה.. אתה אלוף העולם!

אתה לקחת רכב פאקינג גרוטאה מסריחה ועקומה, שלברזל היו חושבים פעמיים אם לקחת אותה, והפכת אותה לרכב מעורר תאבון, כזה שבא להכנס אליו ולתת בו גז, לחייך, להנות.

מעבר לתוצאה, מעבר לאיכות וטיב העבודה, יצרת משהו שלא כל אחד מסוגל ליצור, ועל זה אני מוריד לך את הכובע. כל הכבוד.

הצבע נראה טוב על האסקורט, יופי של בחירה.

נדבר בבוקר..

אבי. 

מחשבה בוראת מציאות.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...