Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו! כל הכבוד, בן אדם- נראה מדהים, ועוד עבודה עצמית!8):shock: החזרת אותי שנים לאחור- האוטו שלך עכשיו נראה בדיוק כמו האסקורט הראשונה שלי (ז"ל)!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הניקל מוסיף המון למראה של הרכב ;-)

הגג מדהים!!! למרות שאני לא אובייקטיבי :-D הוא עדיין לא רחוק ממושלם לתפירה עצמית !!!

עבודת אומנות ללא ספק, בתור מי שמכיר מקרוב את העשיה שלך!

בהצלחה בטסט ויאללה מברוק!

מניר וגיא.

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

אני מקנא בך, לדוד של אבי היה מוסך רכב ובערך בשנת1999 הוא החליט לשפץ שתי אסקורטים שהיו בחניית המוסך, אחת אוטוטמטית! בצבע לבן ואחד ידניתב צבע צהוב ושתיהן משנת 76, הצהובה הייתה בבעלותינו שנה וחצי בערך עד שהחלה לעשות בעיות והוחזרה לדודו של אבי. היום אני אברר מה איתן אולי הן עדיין מסתובבות על כבישי ישראל.

פורסם

תודה לכולם . היום הייתי אמור להיות בעמדה מס 1 אבל יש כמה דברים שעוצרים אותי

במהלך השיפוץ פירקתי פורד ברנדה שנת 79 שבבעלותי, וממנה העברתי את המנוע 1300 שלה לתוך האסקורט הצהובה שבמקור 1100.

רציתי לדעת, מה אני צריך לקחת איתי לעמדה מס 1 חוץ משטר מכר של המנוע החדש +אישור מוסך?

אני צריך להשבית את הברנדה בכדי לאשר את המנוע על הדור ראשון?

וואו!! איזה עבודה! הדשבורד נראה כאילו שיצא מהמפעל!!!

והאם המושבים הם מקוריים של הרכב??

במהלך השיפוץ פירקתי מהברנדה שנת 79 את המושבים,עם התאמות בתושבות זה יושב בול.

eviatar99

אם אתה מגלה שהיא חלקים ולא בא לך עלייה עכשיו אתה יודע איפה היא יכולה לקבל בית חם.:wink:

נדב.

פורסם

קראתי את כל תהליך השיפוץ שלך, ואני חייב להגיד שעשית עבודה ממש יפה!

המכונית נראת ממש טוב!

תתחדש ותהנה!

ודרך אגב עברת את הטסט או לא?

פורסם

אתה לא חייב להשבית את הברנדה, ככל הידוע לי! ת'כף עמית בטח ייכנס ויגיד יותר מדוייק- אבל ככל הידוע לי שוב- לא חייבים שהרכב יהיה מושבת בשביל לקחת ממנו את המנוע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אהבתי את הנחישות והסיפור . דא ראיתי את הרכב היום בבוקר באיילון בדרך לטסט. צבע מדהים. הגנטים מתאימים לאוטו פיקס. מקווה שעברת. תעדכן.

אני הבחור על הטי מקס שדיבר איתך.

יום טוב

אורן

פורסם

שוב תודה לכולם על הפירגון זה משהו שבאמת נותן לי כח להמשיך :)

אהבתי את הנחישות והסיפור . דא ראיתי את הרכב היום בבוקר באיילון בדרך לטסט. צבע מדהים. הגנטים מתאימים לאוטו פיקס. מקווה שעברת. תעדכן.

אני הבחור על הטי מקס שדיבר איתך.

יום טוב

אורן

זה היה קטע מצחיק :)

אותו יום שראית אותי נסעתי לעמדה מס 1 בכדיי לשנות מידת צמיגים וגם לשנות נפח מנוע ולביינתיים המשימה הזאת הושלמה בהצלחה.

ד'א זו היתה הנסיעה הראשונה שלי באסקורט ואני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שנהנתי שצופרים לי ועושים לי תנועות עם היידיים :-D

עידכון נוסף יהיה לקראת יום שלישי שאני מקווה שהבונבונירה שלי תקבל אגזוז תקני ונסע לנו לטסט בלי לחזור אליו יותר השנה:oops:

אם במקרה למישהו יש מושג מאיפה אני מוצא טמבון קדמי במצב טוב אוו משהו חדש ואני בטוח שיש בצפון איפה שהו מוזמן לפנות אליי בפרטי אני יותר מאשמח!!!!

תודה,נדב.

פורסם

נראה כמו קבל, אבל קבל בד"כ יושב על המפלג...:roll:

פורסם

אם תרחץ אותו עם דלק, בעדינות, אולי תתגלה מתחת לשכבת הלכלוך תוית עם מידע כלשהו...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...