Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך סולונואיד- זה סליל הצתה! נדב, מה שדורון אמר: תנקה את זה , ואז תראה מה כתוב שם! לדעתי זה קבל, אבל לא בטוח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא מה קוראים אותו סונולוייד כי מהאסקורט שפירקתי ממנה את הכהל היה גם סונולוייד.

עוד מעט אנקה אותו ואבדוק את העיניין

נדב.

פורסם

ברור שזה סליל הצתה. התכוונתי לתוספת.. מוזר, זה נראה כמו סולונואיד :shock:. אבל אם חכמי הפורום טוענים שזה מונע שיבוש של רעשי הרדיו אז סבבה. לא ששומעים משהו במכוניות האלה בזמן נסיעה, אם או בלי השטות הזאת...8)

מה עם הטסט? מתי אתה בא אלי לקפה עם הרכב הנכון? מתי עושים רייסים?מתי עושים צלחות? מתי?? מתי???:?:-(:roll:

פורסם
וואו! כל הכבוד, בן אדם- נראה מדהים, ועוד עבודה עצמית!8):shock: החזרת אותי שנים לאחור- האוטו שלך עכשיו נראה בדיוק כמו האסקורט הראשונה שלי (ז"ל)!:cry:

יש לך תמונות שלה?

ושוב נדב,

אהבתי לגמרי את הצבע של האסקורט שלך!

פשוט מתאים לה!

עושה אותה ממש ספורטיבית.

תעדכן.

פורסם

לי יש רק את התמונות ה"רגילות" של האוטו, בתקופה ההיא עוד לא היו מצלמות הדיגיטליות! אז צריך לסרוק אותן...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לי יש רק את התמונות ה"רגילות" של האוטו, בתקופה ההיא עוד לא היו מצלמות הדיגיטליות! אז צריך לסרוק אותן...:roll:

אה

למה אחר כך שיפרת אותה חיצונית גם?

פורסם

האוטו שלי מעולם לא היה משופר- היה 1100 רגיל לחלוטין, עם בלמי תוף ללא בוסטר מקדימה- וככה אהבתי אותו! עשיתי לו פעמיים פחחות וצבע, פעם אחת תיקנתי אחרי תאונה שחב' הביטוח רצתה להשבית לי אותו כ"טוטאללוסט" על חשבוני (למרות שלא הייתי אשם בתאונה!), ונשברתי בשלב שבו נכנסו בו בלילה מבלי שראיתי...:cry: מאז הוא עמד ומכרתי לאיזה שכן שלא עשה איתו כלום והעיריה לקחו אותו עם שופל...:cry::cry::cry:

פורסם

אני אשמח אם תסרוק ותעלה תמונות !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
נדב אתה מיתכוון לשים דיפונים חדשים בדלתות?

משהו יחודי או את המקוריים שהיו?

תעדכן!

(-

לבינתיים ייצרתי דיקט חדש לדלתות ועוד לא הגעתי לשלב שאני מרפד אותם כי המכונת תפירה תהיה אצלי רק עוד שבועיים אבל לא חסר עבודה לדוגמא, כשהכנסתי את המנוע עם קלא'צ משומש בישביל לחסוך כמה פרוטות ועכשיו הקלאץ מחליק אז בסוף שבוע הזה מוקדש להחלפה הזאת (וגם למצא קלאץ כזה לא פשוט בכלל)

לפני הכנת הדיפונים החלטתי לצבוע את המשולשים של החלונות הקדמיים לשחור מט במקום הצהוב

במילים אחרות אני מקווה שהבנת שיש עוד דברים לפני הכנת הדיפונים:wink:

פורסם

אתה יכל להעביר לי את האלבומים, אני יכולה לסרוק לך אותם בשמחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...