Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם קרבורטור חדש שלא אוטם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בעיות של גימגומים החלטתי לשפץ את הקרבורטור בעצמי ,אומנם לא סיפור גדול ואפילו דיי קל ,מדובר בקרבורטור של סובארו DL 1979 .

וצצה לי בעיה עם האטם העליון שהוא עשוי קרטון ולא שעם והדלק נוזל מכל הכיוונים , אני רוצה לציין שהמשטחים של הקרבורטור נקיים וישרים לחלוטין ככה שזה לא הבעיה ברקבורטור כלל השאלה שלי היא איך בזמנו עבדו עם האטמים מהסוג הזה ?

פורסם

לדעתי הדלק לא אמור להגיע עד לגובה של האטם

כניראה שיש צורך לכוון את המצוף או שסתום הדלק לא סוגר

לקלוש חלפים יש את החומר הנ"ל ואני העתקתי מהקיים ויצרתי אטם חדש

עדי גולדנברג 13399

פורסם

החזרתי את האטם הישן ונפתרה בעיית הנזילה השאלה היא האם את אטמי הקרטון של הקרבורטור מורחים בשמן כדי לרכך אותו כמו בפאקום של ראש מנוע ? מה בעצם עושים ?

פורסם
החזרתי את האטם הישן ונפתרה בעיית הנזילה השאלה היא האם את אטמי הקרטון של הקרבורטור מורחים בשמן כדי לרכך אותו כמו בפאקום של ראש מנוע ? מה בעצם עושים ?

אתה מתכוון - אטם של מכסה ראש מנוע? אטם מנוע בד"כ עשוי משתי שכבות נחושת עם חומר בידוד ביניהם (פעם היה אסבסט).

אטם המכסה עשוי משעם. הבעיה אינה הרכות. השעם הוא עץ. האטם עומד על המדף זמן רב ומתייבש. כתוצאה מכך הוא משנה מידות. הוספת לחות מחזירה אותו למידות שלו.

אטם קרבורטור הוא שונה. הוא בעיקרו סוג של קרטון, לכן נוזל לא יתרום לו דבר. אני הייתי מנסה (מה זה "הייתי"? ניסיתי ועשיתי) לשים אטם מעט יותר עבה.

פורסם

אני מתכוון לאטם קרבורטור מסוג קרטון קשיח !

האם טכניקת השימוש באטם זהה לאטם של ראש מנוע שמרכחים אוטו במעט שמן.

פורסם
אני מתכוון לאטם קרבורטור מסוג קרטון קשיח !

האם טכניקת השימוש באטם זהה לאטם של ראש מנוע שמרכחים אוטו במעט שמן.

אסביר שוב

אטם הקרבורטור עשוי מסוג של קרטון קשיח. אטם מכסה המנוע עשוי משעם. השעם הוא עץ וברבות הזמן מתייבש ומשנה את מידותיו. לכן יש צורך להרטיב אותו כדי שיספוג את הלחות ויחזור למידות. לאטם הקרטון זה לא יעזור. אין כאן דבר לנושא ה"ריכוך".

• תוכן חדש...