Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקשישים במידבר יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיספר כלי רכב ישנים יש לי. ומיכולם, הכי הרבה נחת יש לי מהג'פ הישן. מודל 1949. כבר למעלה משלשים שנה הוא אתי, ולמעשה, הרכב הראשון שרכשתי בחיי הבוגרים.

טיול כמו זה מתחיל למעשה הרבה זמן לפני סןף השבוע האחרון. זה מתחיל בתיקון כל הרג'טים שניתגלו בטיול האחרון. כאתה מישתמש ברכב אתה יודע היטב מה דורש תיקון. וכך, את הטיול הזה התחלתי אצל מתקן הקפיצים. הקפיצים אצלי בג'יפ שקעו זה מיכבר והיה צרך לעגל אותם מחדש. אתה לא רוצה להיכנס במדרגה גבוהה עם קפיץ מת. וזה ממשיך עם הדילמה איך להעמיס את כל הציוד, מספיק מים, דלק נוסף, כלי עבודה, וגם חלקי חילוף. הברר שאפשר היה להרכיב ג'יפ שלם אם היו אוספים את כל חלקים החילוף מכל החבר'ה

לאדך כל הנסיעה המבט מלווה את מדי החם ולחץ השמן והאזניים מאזינות לכ רעשי המנוע. מד החם מבשר על כל עליה בדרך. כל את אגב, על הכביש המהיר. בנסיעה על הכביש המהיר המנוע בסל"ד גבוה ומחמם יותר. אם תישאלו אותי, אומר שהנסיעה מהבית לערד על הכביש היא חתיכת אתגר. נוסעים לאט, בדרך כלל הנהגים שחולפים על פניך מרימים בהן או עושים איזה ביפ קטן. אבל היה גם נהג טרילר זועם אחד שצפר צפירה עצבנית עם צופר האוויר שלו.

קצת קשה לתקשר עם הנוסעים האחרים כי צריך לצעוק כדי להיתגבר על הרעש.

אבל....כשיורדים לשטח הסיפור הוא לגמרי אחר. הסל"ד נמוך עכשיו, מד החום צונח לו אל תחת הנורמל. הג'יפ מרגיש עכשיו כמו בבית. לגך הוא נולד. כולם מחכים לאתגר העבירות הבא. הג'יפים כולם עומדים באלה בכבוד.

תמונות נוספות מהטיול-http://flic.kr/s/aHsjCoeyFL

חג שמח

אריה

פורסם

טיול מושלם!

מסלול מאתגר גם לג'יפים חדישים. ויותר מכל מרגש לראות ולפגוש כל פעם מחדש בישראל היפה והישראלים היפים.

החברים שכל פעם מזכירים לנו שלפני המכוניות מדובר במועדון חברים (קבוצת הקשישים, והחברים ממועדון החמש).

לקשיש שלי היה מעט קשה המסע, אולם בעזרת החברים הגענו הביתה בשלום.

תודה למשה על החלקים, לזוהר על הידיים הטובות, לדורון על העצה הנכונה במקום הנכון, לאריה על הכתף (והסטייק), לניר על התכנון, לעמית על הבידור, לזיו על הארגון, לעסמאת על המצב רוח, ליוני, לאדם ולכל יתר הקשישים בחבורה המופלאה הזו.

תמונות בהמשך

חג שמח

• תוכן חדש...