Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקשישים במידבר יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי התאספנו פעם נוספת, חבורת "הקשישים" (מי שנוסע לטיולי שטח עם ג'יפ בן 60 שנה נישאר צעיר) בתחנת הדלק בכניסה לערד.

היעד הפעם היה דרום מידבר יהודה, נחל פרצים עליון. חבורה שכזו , כעשרים ג'יפים, כולם אספנות כמובן. זקנים בני שבעים לצד הני גיל הבינים בני 30 וארבעים. עמוסים כיד הדמיון הטחבה של בעליהם.

לקחת גי'פ קטנטן בן שישים שנה ומעלה, להעמיס אותו בציוד, מים, דלק, כלים, לסע כ150 קילומטר אתגר לא קטן.

ופעם נוספת אני חושב לעצמי, וולאה, לא פראירים ה"קשישים האלה".

אריה

DSC_0585 (Small).JPG

DSC_0668 (Small).JPG

DSC_0670 (Small).JPG

DSC_0696 (Small).JPG

DSC_0708 (Small).JPG

DSC_0710 (Small).JPG

פורסם

ועל זה נאמר - "יותר טוב זקן שמצליח מצעיר שרק מבטיח".:-P

כל הכבוד לכם ולג'יפים הקשישים שעברו מסלול לא פשוט בגבורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

על זה נאמר:

"לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל"...

כל הכבוד!!!

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

... ועם כל הטכנולוגיה והאלקטרוניקה ב 70 שנה - איפה יכול ריינג'/טוארג/קיימן/לנדקרוזר לעבור שאלה לא, עם 50 כ"ס ו 600X15 ? ואולי הכתר עדיין אצלם וצריך לשאול הפוך ?

פורסם

איזה יופי,

כל הכבוד לנהגים האמיצים,

ולקשישים שלא אכזבו ועברו בגבורה את מדבר יהודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רמז מהשועל הזקן...:oops:

כידוע, מקבל השועל, דרך קבע, טיפול שותף ואוהב.

מים וברק, זה לא "כוס התה שלו...". הוא זקן קשוח שאבק וטרשים רק מצעירים אותו יותר ויותר. אבל בלי תגובה להגעת "אחותו" הצעירה והיפה אי אפשר...

וכך אנחנו משייטים לנו בפיתולי השבילים המסומנים והשועל מרים גלגל ומצליב סרנים כאילו אין מחר... מידי פעם עוצרים, מרימים מכסה מנוע ו"משקים" את התחבושת של משאבת הדלק שתישאר רטובה, כך היא עובדת יותר טוב...

מכשירי קשר, זה דבר מופלא, בעיקר בטיול כזה שהשיירה ארוכה ואין קשר עין רצוף. פתאום אני מקבל בקשר הודעה מהאחיינים שלי בג'יפ מאחורי שאומרת לי שהבולם האחורי שמאלי החליט לקחת חופשה :shock: ... עצרנו, צילמנו והמשכנו כאילו כלום :roll:8) .

רמז או לא, השועל אוטוטו בן 71 ועדין עובר טירונות של צעירים מידי חצי שנה.:wink:

מעבר לנדנוד קל בסיבובים, חזרנו הביתה בשלום. נו, יש מה לעשות...

IMAG0354.jpg

IMAG0353.jpg

IMAG0352.jpg

IMAG0356.jpg

IMAG0355.jpg

IMG-20121006-WA0000.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כל הכבוד.

על התעוזה.

על חוסר הפינוק.

ויותר מכל על שזה שאתם אשכרה נהנים מהרכבים שלכם ולא גוזרים עליהם חיי אספלט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

"כבר לא עושים כלים היום.." זאת כבר לא קלישאה, זאת עובדה. רכבי השטח כיום ניבנו עבור פלח שוק של נהגים הנוהגים 99.5% כביש ו 0.05% שטח ברמה בינונית . יש להם יכולת עבירות נהדרת והם גם מציעים פינוקים של רכב פריווט. הרכבים הישנים ניבנו בעיקר לנסיעות שטח. הם פשוטים מכאנית, חזקים, סופגים מכות אבל נטולי כל פינוק מעבר למושב רך וידית אחיזה. כל הכבוד על הנחישות לצאת לשטח ולהנות מהארץ הנפלאה שיש לנו. אשמח להצטרף בעוד 8 שנים עם הקרנף.

• תוכן חדש...