Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מחלק דלק של מרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

גם אני שיפצתי את המחלק של הדלק בגולף GTI שלי משנת 77

מצריך עבודה נקייה מאוד את ההדבקה של 2 החצאים הדבקתי בפעם הראשונה עם שרלוק (זה לא עבד הדלק ממיס אותו ואז יש נזילות) בפעם השניה עשיתי את זה עם לוקטייט של ברגים ממש שיכבה עדינה זה פשוט עובד מאז יצא לי לתקן 3 יחידות כאלו ובבדיקה כולם עובדות מעולה

בקשר להתנעות קשות לא יודע אם זה קיים במרצדס אבל אבל אצלי יש יחידה בפרונט של המנוע שכשהמנוע חם היא מווסתת את לחץ הדלק המגיע למחלק מצרף 3 תמונות

cn22nnmjjq5j.jpg

oznezzewtn2y.jpg

זאת היחידה (מצד ימין) שאחראית על ויסות הלחץ כשהמנוע חם או קר

ztzw3ymmywcy.gif

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

פורסם

עובדה מעולה.

דרך אגב פעם נתקלתי בפרויקטים של הסבה די פשוטה של מערכת ניהול מנוע של MS , אני חושב שלמי שלא נעול על המערכת ההזרקה המקורית זה פיתרון מדהים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

נכון מאוד.

גם אצלי זה קיים כמובן. WUR warm up regulator

הוא אחראי לכמה דברים.

בהתנעה קרה הוא מפחית את לחץ הדלק על הטובלן וכך הטובלן עולה יותר גבוה ונותן יותר דלק.

בהאצה הוא מפחית רגעית את לחץ הדלק (ע"י וואקום) וכך הטובלן עף למעלה וגורם למה שנקרא swing over (הקלפה נפתחת לרגע הרבה יותר ממה שצריך) ושוב יש יותר דלק.

המערכת הזו בדיוק מותקנת בגולף, בפורשה, בפרארי וכמובן במרצדס וכשהכל תקין היא מצויינת.

• תוכן חדש...