Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 שאלות שיפוץ קטנות

ליסינג בצער
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

ראיתי באיזו תוכנית טלויזיה שעוסקת בשיפוצי מכוניות שהשתמשו בתרסיס סיליקון להחליק את המסילות של החלונות כפתרון לחלונות חשמל "עייפים". אצלי באלפא החלונות עייפים ולפני שאני מתחיל למדוד התנגדויות בחוטים וכו' הייתי רוצה למצות את כל האמצעים הפשוטים - החלקת מסילות ושימון מנגנון. האם יש למישהו ניסיון עם פתרונות "מדף" מסוג זה?

שאלה שניה - יש לי פגיעות וקילופים וחלקי פלסטיקה חיצוניים שאני מתעתד לצבוע. אני יודע שלחלקי פלסטיק יש צבע יסוד מיוחד (גמיש).

האם יש מישהו שיכול לכוון אותי איפה אני יכול להשיג צבע כזה.

ושאלה אחרונה ב"חפירה" - אני רוצה לסדר את מערכת החשמל של האוטו שבמשך שנים סבלה משיטת ה"ליפוף והאיזולירבנד". אני רוצה להלחים את החיבורים ולשים עליהם שרוולים מתכווצים. הלחמה עלי :-D , אבל אני צריך את השרוולים ואת אקדח החימום.

שוב - איפה אפשר להשיג אותם?

במידת האפשר - באזור הצפון (קו חיפה-עפולה), אבל גם אזור שונצינו הוא נגיש מאוד מבחינתי.

תודה על הסבלנות בקריאה ועל התשובות.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

ראיתי באיזו תוכנית טלויזיה שעוסקת בשיפוצי מכוניות שהשתמשו בתרסיס סיליקון להחליק את המסילות של החלונות כפתרון לחלונות חשמל "עייפים". אצלי באלפא החלונות עייפים ולפני שאני מתחיל למדוד התנגדויות בחוטים וכו' הייתי רוצה למצות את כל האמצעים הפשוטים - החלקת מסילות ושימון מנגנון. האם יש למישהו ניסיון עם פתרונות "מדף" מסוג זה?

.

מניסיון - תרסיס סיליקון בהחלט שיפר את המצב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ושאלה אחרונה ב"חפירה" - אני רוצה לסדר את מערכת החשמל של האוטו שבמשך שנים סבלה משיטת ה"ליפוף והאיזולירבנד". אני רוצה להלחים את החיבורים ולשים עליהם שרוולים מתכווצים. הלחמה עלי :-D , אבל אני צריך את השרוולים ואת אקדח החימום.

.

שרינקים אני קונה פה. בכל קוטר ובכל צבע שתרצה. המחירים נמוכים להפתיע והמשלוח לא יקר.

אקדח חימום - יש בכל חנות של כלי עבודה, לדעתי. משהו כמו FAN לשיער, רק מעט יותר חזק. (אולי כדאי לסחוב לאשה את הפן הישן, רק שהטמפרטורה שלו מעט נמוכה והוא לא מכווץ מספיק). אבל אני משתמש באמצעים אחרים לעיתים אפילו בנר שנשאר לי מחנוכה בבידודים קצרים.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות אצלי תרסיס סיליקון לא עשה גדולות ונצורות, אולם סביר להניח שהוא רק ייטיב עם הגומיות ולכן בכל מקרה לא יזיק להשתמש בו, גם אם השיפור יהיה מינורי ביותר. חוץ מזה עלותו גם ככה נמוכה, כך שגם במקרה הגרוע ביותר ה"הפסד" שלך תחום בכמה עשרות בודדות של שקלים.

לגבי כיווץ שרינק: אין לי ניסיון אישי בזה אבל ראיתי בעלי מקצוע שמשתמשים אפילו במלחם פשוט לצורך ביצוע המלאכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידוד מתכווץ אני קונה בחנות אלקטרוניקה ברחוב העצמאות בחיפה, בפינה ליד בניין דיסקונט שליד תחנת רכבת מרכז שליד בית דגון

יש לו שני גדלים אם אני זוכר

אני מכווץ בעזרת המלחם בעדינות, אין צורך לקנות אקדח חום בשביל זה

בכל מקרה עדיף לדעתי לשים מחברי חשמל שניתן לפתוח אותם (כאלו שמתחברים בעזרת פלאייר מיוחד שמהדק אותם לחוט) ולא להלחים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון - תרסיס סיליקון בהחלט שיפר את המצב.

יש המלצה לתרסיס סיליקון ספציפי?

גם אצלי החלונות קצת עייפים...

.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה שניה - יש לי פגיעות וקילופים וחלקי פלסטיקה חיצוניים שאני מתעתד לצבוע. אני יודע שלחלקי פלסטיק יש צבע יסוד מיוחד (גמיש).

האם יש מישהו שיכול לכוון אותי איפה אני יכול להשיג צבע כזה.

פריימר לפלסטיק אתה יכול קנות בטכנוקאר הרצליה. מגיע גם בבקבוק אירוסול וגם בפחית להתזה באקדח. אגב אם אתה צריך שחור מט (ו/או צבעים בסיסים אחרים) יש להם צבע גמיש שנועד לצביעה ישירה על פלסטיק.

לגבי ספרי סיליקון - תתיעץ בחנות, הם עובדים עם כל הפחחיות והזגגיות באיזור מניח שיהיה להם מוצר מתאים עבורך, דבר עם רונן ותגיד לו שהגעת דרך אורן מחברת Apos.

ושאלה אחרונה ב"חפירה" - אני רוצה לסדר את מערכת החשמל של האוטו שבמשך שנים סבלה משיטת ה"ליפוף והאיזולירבנד". אני רוצה להלחים את החיבורים ולשים עליהם שרוולים מתכווצים. הלחמה עלי , אבל אני צריך את השרוולים ואת אקדח החימום.

בת"א ברחוב הר ציון (בין התחנה המר' הישנה לקיבוץ גלויות) ישנן כמה חנויות אלקטרוניקה שמחזיקות מבחר מטורף, איזה שרינק שרק תרצה יש שם, על הדרך תמצא מלחם טוב ואקדח חום (ממליץ על "אלקטרוניקה הר ציון 036888056 ,רח' הר ציון 19)

מתנצל שזה לא בצפון אבל במרכז אני מבטיח שתמצא כל מה שאתה צריך.

בהצלחה אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לחיבורי החשמל, אני עברתי מהלחמות לנעלי כבל בלחיצה.

יתרונות:

1. פיתרון יותר אלגנטי ודומה למקור

2. לא צריך למשוך מלחם עד האוטו

ממליץ על כלי לוחץ כמו בתמונה

IMG_0872.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתרונות:

"אלגנטי" תלוי בנקודת המבט. הלחמה מאפשרת מגע טוב יותר. בחיבור בלחיצה נוצר באזור המגע תהליך של קורוזיה ויצירת חומר מבודד.

לגבי "משיכה" של מלחם - ניתן לקנות ב 100-250 שקל ממיר מתח. ייתן פתרון גם למלחם, גם לשואב אבק וגם למקדחות קטנות לכל מיני עבודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות המהירות והטובות.

אני אפקוד את המקומות שהומלצו.

אין כמו אספנים (שלי עוד לא לפי החוק, אבל ברוחה...)

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתרונות:

לא ממליץ על נעלי כבל במיוחד בתוך דלת,שמלאה במים בחורף ולחות,יש לכבלי נטיה להחליד במידה והוא לא מולחם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי שרינקים ובעיקר אתה רק עושה כמה ואין לך רצון להשקיע מצית עושה את העבודה מצויין מניסיון.

רק תקפיד עם המצית להזיז אותה כל הזמן לאורך השרינק כדי לחמם אבל לא לשרוף אותו.

אם אתה רוצה אפילו משהו יותר טוב יש את המציות להביור כאלה שעולות גרושים גם ויעשו את העבודה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...