Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו בכותרת, עקב ויכוח עם חבר נשאלה השאלה.

אני מדבר על רכבים כמו קורבט (דור שלישי), קמארו (גם דור שלישי) ופונטיאק ג'י טי או.

תודה רבה וסופ"ש נעים :-)

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם
שלום לכולם

כמו בכותרת, עקב ויכוח עם חבר נשאלה השאלה.

אני מדבר על רכבים כמו קורבט (דור שלישי), קמארו (גם דור שלישי) ופונטיאק ג'י טי או.

תודה רבה וסופ"ש נעים :-)

לרובן יש קיטים בולט און למנוע שאפשר לקנות בנפרד

אני לא יודע אם היה אפשר לרכוש את זה כחלק מההזמנה

אני יכול להגיד לך שמוסטנג פוקס היה דגמים ששוקו עם טורבו (מנוע 2.4)

ובשנות השישים המוקדמות הייתה יכול להזמין מוסטנג עם סופרצארגר מהחברה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

סופרצ'ארג'ר מקורי הוצע בגרסה החזקה של סטודיבייקר לארק ואוואנטי(R2). לארקים עם המנוע הזה וגיר ידני עם 4 הילוכים האיצו ל-60 מיל"ש באזור ה-7 שניות!

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בהערת אגב, לקייזרים של סוף שנות הארבעים/תחילת החמישים היה מנוע 6 ציל' עם ראש שטוח וביצועים עייפים "תודות" למרכב הכבד (בהנרי ג'יי ובאירו-וויליס הקלות המנוע הזה כבר סיפק ביצועים נאים). מאחר ומצבה של החברה הידרדר משנה לשנה וכסף לפיתוח V8 מודרני לא היה, הפתרון שנבחר היה הוספת סופרצ'ארג'ר, שהעלה את ההספק מ-115 ל-140 כ"ס וסיפק ביצועים סבירים.

למותר לציין שגם זה לא עזר. 1955 היתה שירת הברבור של הקייזרים והאירו-וויליס בארה"ב, הגם שהוסיפו להמכר עוד שנים רבות בדרום אמריקה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ואם בהגדשת על עסקינן, לא נפקד כמובן מקומה של לנצ'יה.

בתחילת שנות ה 80' הציגה לנצ'יה את דגם הווליומקס, מנוע 2.0 TC בעל מגדש על ומאייד כפול שסיפק 135 כ"ס, 13 כ"ס יותר מהדגם הרגיל וכמובן שהמומנט המירבי עלה, שהרי זו מטרתו העיקרית של מגדש העל.

אמנם הושג שיפור בביצועים, אך במחיר צריכת דלק גבוהה בהרבה, נקודה קריטית בתחילת שנות ה 80', מה שגרם לרעיון לרדת על מהרה.

במנוע הווליומקס צויידו הבטא קופה, הטרווי והפיאט ארג'נטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...