Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט GT MK1 שרשור מתעדכן:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרפה לאחרונה לאסקורט הצהובה שלי אחות צעירה מודל 74 מיובאת מגרמניה, לדעתי היחידה בארץ מדגם זה

דגם GT הוא המפואר ביותר עם מנוע high compression,לוח שעונים מפואר, בלמי דיסק מקוריים הגה ספורטיבי,במקור צבע מטאלי לבחירה ,ניקלים על הדלתות, שעון זמן, בידוד מאסיבי,גיר מחוזק וכו וכו וכו...

בכל אופן רציתי לשתף אתכם בחוויה, הרכב נוסע חזק!! :) ובשרשור זה אשתף בפרויקטים קטנים שאעשה בו עם הזמן

לתמונות:

IMG_0998.JPG

IMG_0999.JPG

IMG_1054.jpg

IMG_1057.jpg

IMG_1055.jpg

IMG_1001.JPG

IMG_1056.jpg

פורסם

אכן רכב מדהים ושונה מאסקורטים רגילות,

צלם גם את המנוע :wink:

תתחדש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כל הכבוד נדב תתחדש בהחלט רכב מעניין (נראה לי שהשעון זמן לא מקורי יש לי שעון מרובע שיושב בדיוק באותו מקום)

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

תתחדש!8) היא לא הייתה היחידה- ראיתי בזמנו עוד אחת או שניים אם אני לא טועה- אבל בהחלט נדירה ביותר, ואולי עכשיו כן האחרונה ששרדה! אז בהצלחה!:twisted::-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אסקורט מדהימה תן יותר פרטים לגביי המנוע והגיר .

והאם זאת האסקורט שהיתה מפורסמת ביד 2

בכל אופן תתחדש וסע בדרכים בטוחות

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תתחדש,

מאוד אהבתי.

הג'אנטים מקוריים?

אם לא, הייתי מנסה למצוא משהו צתאים יותר, לטעמי כמובן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכולם

אכן הרכב הזה פורסם ביד 2 כחודש אבל אני כבר מכיר את הבעלים הקודמים הרבה לפני.

לרכב יש בולמים אחוריים סטאנדארטים בעצם גם מקדימה, בכל זאת זו אסקורט:wink:

המנוע מקורי ובא מהחברה עם קרבורטור וובר בעל שתי לועות סעפת פליטה 4-2-1 שסתומי פליטה מורחבים(אין לי מושג עם זה הראש שיש לי) לא יודע לגבי הקאמשאפט

הגיר לכל מכלוליו יותר חזק ובנוי למאמץ

דורון:

לא פעם ראיתי שעון כזה באיביי, מעניין האם זה מקורי לדגם!?

הגאנטים ירדו מפיאסטה דור שני ( לדעתי דגם s) ולכל המעונינים הם למכירה!

נדב.

• תוכן חדש...