Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש פנסים ראשיים קדמיים עגולים מזכוכית, שהיו סטנדרט בשברולט, ביואיק וקדילק בין השנים 1958-1972.

קוטר סטנדרטי של 5.75 אינץ'.

קל מאוד להשיג אותם בארה"ב, לא כל כך קל וזול לייבא אותם בדואר (פריט בטיחותי, משלוח שעולה פי 5 מהפנס)

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ?

light1.jpg

light2.jpg

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

שלום

מה שאתה מראה בתמונה נקרא סילב היום לא קים יותר בנוסף לא מתאים לתקן הישראלי.

על כול פנים אני יכול לדאוג לך לפנסים כאלה רק תגיד כמה אתה צריך.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם אני לא טועה צה”ל משתמש בפנסים האלו בשביל האמרים או רכבים אחרים (לא בטוח איזה) היו לי כמה כאלה בדיוק שמצאתי בבסיס לפני כמה חודשים. הייתי אוסף אותם בשביל פרוייקט צבאי שרציתי לעשות.

פורסם

ה-"sealed beam" היו נורות\מחזירי-אור\עדשה משולבים וחתומים כך שאבק ולחות לא יכלו לפגוע בטיב האופטי (הפנימי לפחות) שלהם. בארץ שובש השם ל"סילבים" ולכן נוצר גם צורך בגוף יחיד: "סילב". (בכך היה גורלם הפוך מגורל ה brakes (מעצורים) שהפך בארץ לברקס יחיד הזקוק לכן לרבים, "ברקסים", דהיינו מעצורימימים).

כשעברו בארץ לתאורה לא-סימטרית הוחלפו הנורות הללו במחזירי-אור\עדשות לא אטומים, ונורות הניתנות להחלפה. המידות החיצוניות של מחזירי האור זהות וניתן להשיג אותם עדיין פה ושם בחנויות חשמל לרכב.

יש ברשותי מנורה sealed beam "חדשה" בקופסה - 12 וולט. אם תרצה - היא שלך.

panas.jpg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

ראיתי כאלה אצל חיים שאשא לפני כמה חודשים והסיבה שלא לקחתי אותם זה בגלל הנורות שאי אפשר להחליף אותם (בדיוק כמו שהעלת התמונה )

• תוכן חדש...