Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות

Shauly1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, לא יודע אם אתה עובד בשב"כ ובגלל זה אתה מקמץ במידע, או שסתם לא מבין עד כמה חשובה לנו האינפורמציה הקצת-יותר-פרטנית, ע"מ שנוכל לעזור לך.

האם קרור אוויר או מים? מה מצב הראש והבלוק כעת? מה מצבך מבחינת חלקים? יש לך בוכנת oversize ? מה מצב גל הארכובה? וכו' וכו'.

כלומר: כל מידע יעזור לנו לעזור לך. יש משפץ וחרט במטולה ויש גם באילת. איפה אתה מתגורר?

פורסם

הדייקן בפ"ת. דבר עם גיא. (לא אני) 0528868183

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא תודה.

אני באזור המרכז, גר בקדימה.

מנוע קירור אוויר שני צילינדר, אבי אבות הסוזוקי GS 500 שהיה נפוץ בארץ. מודל 80

יש לי שסתומים חדשים, שני פליטה שני יניקה למתענינים.

בצילינדרים/ בוכנות אין לי כוונה לגעת.

יש לי גל ארכובה חדש (משומש). בגל ארכובה הקיים הלך מיסב. בהשמשה הקודמת של האופנוע עשיתי חריטה וציפוי תוך הגדלת הקסווה של המיסב. זה היה ב-1994 והחזיק 10,000 ק"מ.

דרך אגב אני לא חושב שסוג המנוע ו/או גודלו רלוונטיים לאיכות בעל המקצוע המשפץ.

האזור הגיאוגרפי כן.

כשגרתי באילת שלחתי לשיפוץ בת"א.

תודה חברה. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

פורסם

מה צריך לשפץ בראש?

אם מדובר על תושבות שסתומים, מובילים, מילוי, ישור וכיוצ' אני ממליץ על בית מלאכה שנמצא ברח המקצוע 9 בתל אביב (רחוב קטן שיוצא מהמסגר)

פורסם

חברים תודה רבה, אתם עוזרים מאוד.

האמת היא שלגבי הראש עוד לא החלטתי סופית.

השיפוץ האחרון שעשיתי היה אומנם לפני הרבה שנים אך לא הרבה ק"מ (10,000) ומאז הוא עמד.

השס' אז היו גמורים, זה היה oversize ונשאר בשר מאוד דק. אבל יש לי שס' חדשים ולכן אבדוק את התושבות ויכול להיות שרק אעשה קרבורונדום.

גל ארכובה אניי מחליף ושם כנראה אצטרך עבודה של השחזה והתאמת הקסוות.

יש לי שני קווים מנחים, זה לא בדיוק שיפוץ לאספנות.

1. אני רוצה להביא אותו למצב נסיעה

2. מינימום השקעה

לאחרונה פוטרתי מעבודתי, יש לי זמן מצויין לתחביב אבל לא זמן להוצאות גדולות.

שאולי

• תוכן חדש...