Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התברר לי במקרה שמכוני רישוי שמורשים לבצע בדיקת מעבדה מוסמכת למכונית (לדוגמא, מכון רישוי בהרצליה) לא בהכרח עושה בדיקת מעבדה מוסמכת לאופנועים...

מישהו מכיר/התנסה עם מכון רישוי שמבצע בדיקת מעבדה מוסמכת לאופנועים? דגשים מסויימים מעבר להכנה "רגילה" לטסט?

תודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קבעתי עם הבוחן בחולון באיזור התעשיה ליד מכון ליישור שלדות הוא מגיע פעם בשבוע שבועיים.

הבדיקה הייתה טובה ולא מסרסת הוא לא חיפש להכשיל ואפילו ביקש ממני למתוח קצת את הברקס (כבל).

האופנוע היה יפה ומסודר הוא לא בדק הרבה דברים כמו בטסט התמקד יותר בברקסים היגוי תאורה מיותר לציין שעברתי העלות 400 ש"ח תשלום במקום אצלו הוא מוציא חשבונית.

אני אחפש בניירת שלי אולי יש לי את מס' הטל' שלו.

פורסם

אני השתמשתי פעמיים בשירותיו של בחור נחמד בשם ניר , אם אני לא טועה הוא ממוקם בראשון לציון

אלי הוא הגיע לעסק ובדק לי את האופנוע שם.

בכל אופן הטלפון שלו 0523494275 המחיר עד כמה שזכור לי 400שקלים פלוס מינוס.

פורסם

לניר יש מעבדה / מכון פרונטים.

אביב צודק.

הוא האיש שאתה מחפש.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ישי יש 2 אנשים שמבצעים בדיקות ולשניהם קוראים ניר , הניר שאתה התכוונת אליו מהפרונטים זה לא זה שהמלצתי עליו.

הניר שהבאתי את הטלפון שלו גם הוא תושב חולון והוא מניסיוני אתו בחור נחמד .

אני מכיר את שניהם ולא סתם ממליץ על זה הספציפי.

• תוכן חדש...