Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנדל לגלגל שווה משהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני שומע מלא על מכוניות שנגנבות (בעיקר ישנות) וחשבתי לקנות סנדל, רציתי לשאול אם זה באמת שווה?

אני שואל בגלל שאף פעם אני לא שומע שממליצים על זה או מדברים על זה.

לקרוב משפחה יש טנדר סובארו וכבר פעמים גנבו לו את הרכב ומזלו מצאתי אותו! וברגע שהוא שם את זה כבר לא באים לרכב שלו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כל דבר שיקשה על גנבים ומעכב אותם מס' דקות יכול להיות סיבה לעבור לרכב הבא.

אם הרכב מוזמן יעלו אותו עם מנוף.

ככה שאם יש לך סנדל שווה לנעול בשביל הגנב המזדמן.

פורסם

אני משתמש קבוע.

הדבר יעיל מאוד אך דורש התמדה שמעיקה מעט.

הסנדל בנוי כך שיש פלטה המכסה את איזור המנעול ומונעת לבצע חיתוך שלו, הסנדל חובק את הגלגל בחלקו הפנימי כך שלא יוכלו לשלוף אותו גם אחרי ניקור הגלגל ואל צלעותיו מרותכים "סטופרים" המונעים לדרדר את הדרך ל"קצה הרחוב" כדי לעבוד עליו.

פורסם

לאחר שהרכב שלי נגנב בראשל"צ ונמצא 100 מטר מהבית ולאחר שבועיים היה נסיון גניבה שלו בחולון כל ערב אני מסנדל אותו ,באמת קצת מעיק אבל אין ברירה.

במקרה ואין לך סנדל תריץ חיפוש בגוגל יש במושב ישרש עסק שמוכר מנעול לגלגל ההגה לדעתי עולה בסביבות 900 ש"ח

פורסם

סנדל זה "מעכב גניבה" מצויין ומחירו נע בין 400 עד 550 ש"ח.

מומלץ למי שיש חניה קבועה להוסיף קיבוע ועיגון של סרן הרכב לרצפה באמצעות שרשרת עבה.

זה אומנם מסורבל אבל מונע בהצלחה גניבת רכב "מוזמן" ע"י מנוף וכד'.

• תוכן חדש...