Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה

זו אחת הסיבות שאני מתרכז במציאת רכב שהוא במצב נסיעה שההשקעה עליו תהיה ברמת יישור קו+ קצת.

לצערי (בהדגשה על הצערי) איננו יכולים להרשות לעצמנו רכב לשיפוץ מ0.

לגבי הBMW אם נמצא אחת במצב סביר כמובן שלא תהיה לנו בעייה לשמר אותה סך הכל זה יהיה רכב רביעי בבית (יש אונו (להלן האקזוטיקה) אופנוע (יפתח) וB4 ) ונוכל לעבוד עליו לאט וללא לחץ.

אגב (נקודת מבט של ילד ואני אשתדל לזרום איתו כפעילות של אב ובן) קראנו את התגובות בשירשור יותם ואני ובמקביל ערכנו היכרות מול כלי הרכב שהוזכרו (ולא).

להלן מסקנות הילד:

BMW יקר ולא לטעמו למרות הסמל.

אלפא ספרינט- ראה אחת כחולה אישר אותה ואחת אדומה מבית ג'אן כמדומני עם חצאיות ומדף ספרים (ספויילר) מאחור שהתקבלה על ידו בברכה.

אלקמינו- מוצא חן בעיניו (מביא אותנו להתלבטות נוספת על סונומה) וכמובן בעיני אבא שלו.

אלפא 33 לא מבחינתו

אלפא סוד ??? היא נחמדה לדבריו.

ספיידר כמובן שכן GTV כן. (נשמע כמו הצבעה להכרה במדינה פלסטינית).

שברולט קמארו/פ פיירבירד (יש אחת בירושלים לא רחוק מהבית)ודומות להן כמובן שכן התקבל פה אחד.(מוסטנג מאך אחד כן השאר לא)

מרצדס הוגדרה כאוטו לאמא (הייתה רוצה) ראינו אחת ארוכה מונית לשעבר.

מיני לא בא בחשבון וגם אינוצ'נטי לא (אניוצ'נטי היתה המכונית הראשונה שלי רכב מדהים בכל קנה מידה-קטן ככל שיהיה הילד לא שוכנע).

מכאן BMW כנראה נוותר ואנו נשארים מול אלפא סוד (33 במשא ומתן מול הדרדק) ספרינט כנגד טנדר אמריקאי כגון סונומה.

אני יודע שאנו מתנדנדים בין האופציות השונות אבל כאמור אנו מנסים למצוא את "המרשם" שיתן לנו מענה מיטבי לנפש לכיס ובאמת שיהיה פרוייקט שנוכל לסיים כגון הפיאט.

פורסם

נתת כאן רכבים עם מנעד עלות בין אלפים בודדים לעשרות אלפים.

תגדיר תקציב וקח את הרכב הכי נחשק שנכנס בסכום הזה + השארת סכום מסויים לתיקונים אם צריך.

• תוכן חדש...