Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך למרצדס 450slc בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשארה בעל נסיון עשיר בכל דגמי מרצדס ובמיוחד הישנים,בשארה הוא המכונאי וואח של בעל המוסך-אנואר,במידה ותגיע מסור ד"ש מאלי מראשל"צ-המוסך מומלץ ביותר והייתי מגיע מראשל"צ לטפל שם

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מוסך לרכבי מרצדס בלבד כולל חנות חלקי חילוף ומחסן ענק של מנועים וגירים-אנואר בכפר יאסיף מתמחה ברכבים ישנים מכל השנים

מספר הטלפון-04-9965955 סגור בימי ראשון

בעקבות ההמלצה בשרשור הזה אני הגעתי למוסך ואני רוצה להזהיר את מי שמתכוון לעשות את אותו הדבר.

קודם כל מבחינת שירות והסברת פנים ללקוח אני הייתי נותן להם 0 בסולם בין 0-10.

המכונאי הראשי (הבעלים) לא דיבר איתי אפילו דקה כשבאתי אליו עם הרכב, רק המשיך לעבוד על איזה רכב ואמר תשאיר כאן ונדבר איתך.

כשבאתי לקחת את הרכב אחרי הטיפול - קיבלתי את אותו היחס המזלזל, הוא לא התפנה להסביר לי מה תוקן, מה ביצעו מי ואיך אלא רק אמר האוטו נוסע והפנה אותי לשלם אצל מישהו אחר.

כשבכל זאת פתחתי מכסה מנוע ראיתי שיש תקע מנותק אז שאלתי לפשר הדבר והתשובה שקיבלתי "ככה זה היה". היות ואני כבר שנתיים מתקן את הרכב לבד ומכיר כל בורג באוטו אמרתי לו באופן נחרץ "ככה זה לא היה" ואז הוא טרח להסביר ואמר שהקונקטור הזה אמור היה להיות מחובר לפילטר סולר אבל כבר לא מחברים אותו היום כי זה גורם לבעיות.

כשהתעקשתי שאני רוצה את הכל מקורי, כולל הפילטר סולר שכולל את הקונקטור הזה הוא אמר שהוא לא עושה את זה. חנטריש.

אח"כ בכעס רב כשבאתי לצאת כבר מהמוסך, מכיוון שהם לא טרחו להחזיר את מכסה הפלסטיק מעל המנוע אז אני הייתי צריך לעשות את זה ואז ראיתי שחסר חלק מהתושבת של הפלסטיק - הסברתי לו שזה היה וכנראה כעשו את התיקון, נשענו על זה וזה נפל. התשובה שלו הייתה כמובן "ככה זה היה". כששאלתי איפה הם טיפלו באוטו שלי כדי לחפש את זה על הרצפה הם הצביעו לי על המקום ולא טרחו לעזור לחפש במשך ה-10 דקות שחיפשתי.

השירות - גרוע עד מחפיר ומזלזל

המקצועיות - טובה באיתור התקלה אבל גרועה בפרטים הקטנים - לא החזירו דברים למקום, לא חיברו קונקטורים, צינורות שהוצאו מהתושבות שלהם לא הוחזרו למקום

המוסך הזה מטפל במרצדס אבל עובד כמו אחרון מוסכי הסובארו DL.

לסיכום - גם אם היה המוסך האחרון עלי אדמות - לא הייתי חוזר אליו שוב.

חפשו מוסך אחר.

פורסם

יש מוסך מקצועי ביותר למרצדס בצפון. המוסך נימצא בקריות, הנה פרטים שלו:

http://www.psm4x4.co.il/

ממליץ בחום מניסיון אישי. המרצדס שלי מטופלת רק שם. הם מאוד מקצועיים, אמינים, אדיבים והגונים.

הם משתמשים בחלפים איכותיים מאוד והמחירים טובים מאוד. יש להם את כל ציוד הדיאגנוסטיקה המקורי וכלים מיוחדים עבור כל מכלול ומכלול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היי.

תודה לכל העוזרים, כרגע אני מתלבט בין שלמה מזרחי בצקפוסט לבין בשארה מכפר יסיף, האם מישהו מכם חווה נסיון עם אחד מהם ?

לרכב יש הזרקה מכנית עם מערכת וואקום ומשאבת דלק חשמלית שעובדת עם ריליי.

תודה.

מחלה של המרצדסים במנועי 4500 זה גומיות של המזרקים הן מתבלות עם השנים ואז נוצרת יניקת אוויר ולכן המנוע לא מצליח להחזיק טורים

או לחילופין אותה בעיה קיימת גם במחלק משיכת אויר זאת התקלה הנפוצה ביותר !

בהצלחה:wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

תבדוק שאין לך דליפת אוויר או בריחת אוויר מאיפה שהוא

הייתה לי תקלה דומה וזו היתה הבעיה. בורג שיושב על סעפת היניקה היה חסר וזה הזרים אוויר בטירוף

פורסם

לפי מה שאתה מציין המחלק דפוק זה המחלה שלהם

יש מישהו תותח בנצרת זיאד באמת בחור טוב אם תרצה

אשיג לך טטלפון שלו

הללי

• תוכן חדש...