Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבעי עור...

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לחדש את מושבי העור בוולו 164.

היכן קונים צבעים לצביעת מושבי עור (האינטרנט מלא בעבודות כאלו DIY ) ?

תודה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

יש יבואן גדול מאוד לעורות בשם ״בוסקילה עורות״ ויש לו גם חומרים לחידוש וצביעת עורות , חיפוש קטן בגוגל ......

פורסם

קניתי מהם עורות לריפוד אחד הרכבים שלי ויש להם שם הרבה חומרים וצבעים לעור.

נ״ב הם גם יצרני נעלי ״בריל״ ככה שבעיית צבעים יכולה ליפתר דיי בקלות אצלהם

פורסם

מצאתי לך ברשת חנות חדשה של מוצרים לטיפול בעור וגם צבעים (אין לי הכרות אתה). שם החנות "קולור גלו" והיא נמצאת ברח' אחד העם 7 נתניה טלפון : 0577701604 דוא"ל : [email protected]

צור אתו קשר ותתייעץ.

מקווה שעזרתי

אריק

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי כי מס' אנשים המלצות משותפות על רפד כלשהו מומחה מחולון (סורי, אי לי פרטים/שם/טלפון).

נסה לאתר את השרשור הזה וליצור עמו קשר. טלפון אחד בפרוטות יכול לחסוך לך עשרות שקלים.

פורסם

ל-SHMOLIKKK

אין קשר! הייתי אצל רפדים (כולל דאבוש ואלגנס ) הם מייצרים ריפודים מדהימים מעור אבל אינם "משפצים" גרוטאות ואין להם צבעים למכירה...

ואני רוצה לשפץ לבד כמו שראיתי ביוטיוב!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...