Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטיות ת"א, ירושלים - ספטמבר 1961. חיפה - מאי 1962. ואכן היו לא מעט חיפושיות "ישראליות" עם חמש ספרות, בחיפה.

תודה על התיקון, מודה שציטטתי מתוך זכרון וידע אישי...

(ועכשיו אני צריך לוודא כי אני לא טועה בקידומות מאותן שנים - 201, 610, 710 (ת"א, ירושלים וחיפה- בהתאמה)).

ואם טעיתי ב-6 חודשים (בעובדות שאני זוכר מגיל 12 :-)), אני מקווה שזה נסלח לאחר 51 שנה....

עודד

פורסם
תודה על התיקון, מודה שציטטתי מתוך זכרון וידע אישי...

(ועכשיו אני צריך לוודא כי אני לא טועה בקידומות מאותן שנים - 201, 610, 710 (ת"א, ירושלים וחיפה- בהתאמה)).

ואם טעיתי ב-6 חודשים (בעובדות שאני זוכר מגיל 12 :-)), אני מקווה שזה נסלח לאחר 51 שנה....

הקידומות נכונות כמובן. הבעיה בד"כ לא בזכרונות מגיל 12, אלא באלו מאתמול...:wink:

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
הבעיה בד"כ לא בזכרונות מגיל 12, אלא באלו מאתמול...:wink:

או כמו שאמר שייקה אופיר במערכון הבלתי נשכח "ככה וככה" (עם דן בן-אמוץ): "זכרון זה לא בעיה. הבעיה זה מה ששוכחים...":-)

עודד

פורסם

החיפושית הכי ישנה שיש כיום בארץ היא 1951 - לא במצב נסיעה.

אח"כ לדעתי היא 1954.

יש את החלון חצוי משנת 1952-3 אבל היא יובאה ארצה ביבוא אישי בתחילת שנות השבעים.

משכנתא זה קל

פורסם
הנה תוצאות הבדיקה: ברשומות מופיעות תשע חיפושיות כאלו, אבל זה כשלעצמו לא אומר הרבה. אליבא דרישומים הישראליים היו בארץ גם חיפושיות מ- 1934 ו- 1935... לפי מספרי השלדה, היתה רק חיפושית אחת שיוצרה בשנת הדגם 1948, ועוד אחת שיוצרה בסוף 1948. מספרי הרישוי שלהן היו 82-660, 80-855. הן קיבלו רישוי ישראלי ב- 51 וב- 58.

פרטיות ת"א, ירושלים - ספטמבר 1961. חיפה - מאי 1962. ואכן היו לא מעט חיפושיות "ישראליות" עם חמש ספרות, בחיפה.

אכן, החיפושית שלי משנת 1961 ומספר רישוי של חמש ספרות.

the macro world of micro cars

פורסם
גם לי זכור כי יבוא סדיר של חיפושיות החל ב- 1961 - רובן (אם לא כולן) - נשאו כבר לוחיות זיהוי בעלות 6 ספרות ( קידומת 201 בתל-אביב, 710 בצפון, 610 בירושלים והדרום).

חיפושיות ישנות יותר (בוודאי אלה עם חלון חצוי - 1957 ומוקדם יותר) הגיעו ב"סוג של..." יבוא אישי.

אני מכיר חיפושית שנת 62 של קרוב משפחה שהיא בעלת לוחית רישוי עם 5 ספרות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...