Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דברתי עם יעקב , המוצר שהוא מוכר הוא כיסוי שהוא קונה בעצמו בארצות הברית ושולח אותו לארץ , ממה שהבנתי ממנו מדובר בכיסוי חמש שכבות שנמכר בארה״ב , אני לא יודע עד כמה המוצר שיעקוב מביא עמיד בשמש מהסיבה שאני קניתי כיסוי חמש שכבות באיביי ב 400₪ כולל משלוח והוא לא מחזיק הרבה זמן בשמש , גג חצי שנה , לפי מה שיעקב מתאר זה בד אפור עם נקודות וגם אני קניתי בד אפור עם נקודות .... בלי לפגוע ביעקב אני עדיין חושב שהכיסוי של ספינלי יותר טוב ......

כיסוי ליום יום אני ממליץ לקנות בסלמה , עולה 200 ₪ ועשוי מהחומר של פעם שהיינו ילדים , בד עבה שנראה כמו סדין ..... ונושם אבל לחורף לרכב שעומד חשוף לכיפת השמיים זה כבר סיפור אחר ....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

עמרי שלום.

מדובר בכיסוי בצבע אפור חמש שכבות

עמיד נגד גשם ונושם, עמיד מאוד , אפשר לבוא אלי ולראות כיסויים בני שלוש שנתיים ושנה במצב מצויין ללא סימני בלאי .

שים לב , ספקים רבים מוכרים כיסויים בני שתי שכבות במסווה של ארבע או חמש שכבות .

הכיסוי בעל מספר השכבות הגדול הקיים בשוק הוא חמש , למרות זאת נמכרים בEBAY כיסויים של שבע ואף שבעה עשר שכבות

משהו דימיוני שאינו קיים בפועל.

אני מכיר את החברה שציין הבחור למעלה וגם אני קניתי מהם כיסוי חמש שכבות במחיר של כ 400 ש"ח.

ומה שקיבלתי היה כיסוי שתי שכבות באריזת פלסטיק עם ידית שנפחה קצת פחות מנפח הכיסוי שאני מציע.

הכיסוי הזה נשלח לארץ באמצעות הדואר האמריקאי במשלוח שנקרא Intn'l First Class Mail צורת משלוח

שמאפשרת משלוח חבילות במשקל של עד שני קילו לחו"ל.

הכיסוי שאני מציע שוקל מעל ארבעה ק"ג ועלות המשלוח של הכיסוי הזה לארץ הינה כ 70 או 75 דולר.

והוא מגיע במארז קרטון במידות של 47 ס"מ כפול 40 ס"מ כפול 27 ס"מ ומשקלה כאמור מעל ארבעה ק"ג

אני קשור לספק איתו אני עובד כבר מספר שנים ולכן עלות הכיסוי היא נמוכה יחסית .

בכל מקרה אני ממליץ למי שמתעניין לראות את הכיסוי אצל מי שכבר קנה ולהתרשם לפני קבלת ההחלטה.

גם הבחור שפירסם את חוות הדעת על דעת עצמו לא טרח לראות במה מדובר ולפי התרשמותי הוא מדבר על כיסוי

בעל שתי שכבות שנמכר במסווה של חמש שכבות ולכן כתב את מה שכתב.

אז "שלא יעבדו עליכם"

פורסם
עמרי שלום.

מדובר בכיסוי בצבע אפור חמש שכבות

עמיד נגד גשם ונושם, עמיד מאוד , אפשר לבוא אלי ולראות כיסויים בני שלוש שנתיים ושנה במצב מצויין ללא סימני בלאי .

שים לב , ספקים רבים מוכרים כיסויים בני שתי שכבות במסווה של ארבע או חמש שכבות .

הכיסוי בעל מספר השכבות הגדול הקיים בשוק הוא חמש , למרות זאת נמכרים בEBAY כיסויים של שבע ואף שבעה עשר שכבות

משהו דימיוני שאינו קיים בפועל.

אני מכיר את החברה שציין הבחור למעלה וגם אני קניתי מהם כיסוי חמש שכבות במחיר של כ 400 ש"ח.

ומה שקיבלתי היה כיסוי שתי שכבות באריזת פלסטיק עם ידית שנפחה קצת פחות מנפח הכיסוי שאני מציע.

הכיסוי הזה נשלח לארץ באמצעות הדואר האמריקאי במשלוח שנקרא Intn'l First Class Mail צורת משלוח

שמאפשרת משלוח חבילות במשקל של עד שני קילו לחו"ל.

הכיסוי שאני מציע שוקל מעל ארבעה ק"ג ועלות המשלוח של הכיסוי הזה לארץ הינה כ 70 או 75 דולר.

והוא מגיע במארז קרטון במידות של 47 ס"מ כפול 40 ס"מ כפול 27 ס"מ ומשקלה כאמור מעל ארבעה ק"ג

אני קשור לספק איתו אני עובד כבר מספר שנים ולכן עלות הכיסוי היא נמוכה יחסית .

בכל מקרה אני ממליץ למי שמתעניין לראות את הכיסוי אצל מי שכבר קנה ולהתרשם לפני קבלת ההחלטה.

גם הבחור שפירסם את חוות הדעת על דעת עצמו לא טרח לראות במה מדובר ולפי התרשמותי הוא מדבר על כיסוי

בעל שתי שכבות שנמכר במסווה של חמש שכבות ולכן כתב את מה שכתב.

אז "שלא יעבדו עליכם"

הכן לא ראיתי את הכיסוי שלך ולכן אני לא פוסל אותו...אבל עדיין מעדיף את הכיסוי של חברת ספינלי לפחות לימי גשם וסערה קשים,אתה מוכן להיות ערב שהכיסוי שאתה מביא יחזיק חמש שנים בכל מצב של מזג אויר כולל חשוף לשמש בארצנו???

פורסם

בכניסה לקיבוץ העוגן יש מפעל לברזנטים

דיברתי איתו בעבר הוא מוכן ליצר לפי מידה כולל הלחמות פלסטיק

המחיר לפי סוג החומר יש עמידים לקרני השמש יש פחות

ולפי מטר

עם אני זוכר נכון הוא דיבר איתי על 1000 שח אבל זה היה מזמן

עם תהיה קבוצה שרוצה אני ידבר איתו שוב יש לי לקוחה שעובדת שם

שהכירה ביננו

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
דברתי עם יעקב , המוצר שהוא מוכר הוא כיסוי שהוא קונה בעצמו בארצות הברית ושולח אותו לארץ , ממה שהבנתי ממנו מדובר בכיסוי חמש שכבות שנמכר בארה״ב , אני לא יודע עד כמה המוצר שיעקוב מביא עמיד בשמש מהסיבה שאני קניתי כיסוי חמש שכבות באיביי ב 400₪ כולל משלוח והוא לא מחזיק הרבה זמן בשמש , גג חצי שנה , לפי מה שיעקב מתאר זה בד אפור עם נקודות וגם אני קניתי בד אפור עם נקודות .... בלי לפגוע ביעקב אני עדיין חושב שהכיסוי של ספינלי יותר טוב ......

כיסוי ליום יום אני ממליץ לקנות בסלמה , עולה 200 ₪ ועשוי מהחומר של פעם שהיינו ילדים , בד עבה שנראה כמו סדין ..... ונושם אבל לחורף לרכב שעומד חשוף לכיפת השמיים זה כבר סיפור אחר ....

תוכל כוון אותי איפה בסלמה?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יש אולי כתובת יותר מדויקת של סלמה. בגוגל לא מצאתי רחוב כזה ועברתי על המפה לאורך כל רחוב הרצל. תודה.

תנסה: סלמה , דרך סלמה , שלמה , דרך שלמה בתל אביב !!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מספיק לחפששששששש תיקנו כיסוי הכי זול זה טוב לקיץ ובחורף שיורד גשם הכי טוב......

זה ברזנט כן ברזנט! יש חנויות ברחוב שלמה תיקנו לפי מידה הם יעשו לכם חורים עם ניטים ואת

הברזנט שמים על כול כיסוי פשוט וככה עוברים את החורף ושהוא יהיה הכי חזק לא יכנס לכם מים!!

תודה.

פורסם
אני לא יודע עד כמה המוצר שיעקוב מביא עמיד בשמש מהסיבה שאני קניתי כיסוי חמש שכבות באיביי ב 400₪ כולל משלוח והוא לא מחזיק הרבה זמן בשמש , גג חצי שנה , לפי מה שיעקב מתאר זה בד אפור עם נקודות וגם אני קניתי בד אפור עם נקודות .... בלי לפגוע ביעקב אני עדיין חושב שהכיסוי של ספינלי יותר טוב ......

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שאני קניתי את הכיסוי הנ"ל מיעקב לפני שנתיים כמעט והיום הוא נראה כאילו אתמול הנחתי אותו על הרכב. לשם הבהרה, חוץ מההיכרות השטחית שלי עם יעקב בשביל לרכוש את הכיסוי, אין לי שום קשר אליו.

• תוכן חדש...